***limp*** Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 shonakt , ap 2:20 mani nobanoja no servera - iemeslu neuzrakstiija , bet cik nopratu , par WH . Map fy_iceworld , admini spEEdy , Gordon , nOnE , LaNCe. Ir viens taads prikols , ka ja tu Iceworldaa respawno gandriiz viduu (tur kur eja) , bikiit pagriezhoties pa labi , tev ir taads lenkjis ka jaashauj tikai cauri vienai "Kastei" . Un ja man ir labs shaujamais , tad jaameegina traapiit , 1. reizi es vienu ar 5.1. noshaavu caur to shitu! Shis uzreiz - Ban Limpy's , on c WH igrajet! Raunda saakumaa caur sienu izshaava ! (pa krieviski labi nemaaku) . spEEdy neko nereagjee. Tad peec kaada laika , es atkal respawonoju tajaa vietaa , un shoriez man bija awp , es shaavu cauri apmeeram kur es biju shaavis pagaajusho reiz , un traapiiju spEEdy galvaa. Un peec neilga laika sekoja uzraksts. You have been banned from this server! You have been banned from this server! You have been banned from this server! Vareetu luudzu atbanot manu IP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 Ja nemaldos tas bija speedy's , tjipo , vinjsh bija spectators un tevi visu llaiku veeroja un tad kad saaka speeleet vinjsh uzrasktija ka tevi ir veerojis un tu esot speeleejis ar WH! Ja nemaldos tas bija speedy. Un nejau par velti tevi banoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 4, 2004 Author Report Share Posted May 4, 2004 (edited) Nu tu maldies , jo 1.Speedy neseedeeja Spectatoros , jo biezhi redzeeju kaa vinsh kaadu nogalinaaja ! 2.Vinsh nekaadu tekstu nerakstiija (Nu ja rakstiija , tas sorre , bet nepamaniiju , un btw , es taa pataas bez WH speeleeju) 3.Tu pat serverii nebiji manaams (Vismaz zem nicka immortal) taa kaa nemuldi Kapee es saku ka pa velti banoja , katrs var nodomaat kaut ko sliktu , bet es shito prikolu iemaaciijos pa lanu speeleejot ar botiem ! Un es meegjinaaju shaut caur sienaam (iceworldaa) , peec taas reizes , kad rock- visu laiku saakumaa kaadu caur sienu noshaava Edited May 4, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 nu nez bija suudziba no 'tidy' uz limpy's: 'bjot v samom nachale' es pasekoju - neko neatradu pec kadu laicinju jaunaja raunda pec o.5 sec pec freeztime es biju noshauts ar awp galvaa kamer rakstiju xb limpy, vins paspeja vel vienu nosaut varetu but man nav taisniiba, bet lidz sim es nereizi neredzeju, ka kads lieto tadu prikolu bez wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 (edited) nu nez bija suudziba no 'tidy' uz limpy's: 'bjot v samom nachale' es pasekoju - neko neatradu pec kadu laicinju jaunaja raunda pec o.5 sec pec freeztime es biju noshauts ar awp galvaa kamer rakstiju xb limpy, vins paspeja vel vienu nosaut varetu but man nav taisniiba, bet lidz sim es nereizi neredzeju, ka kads lieto tadu prikolu bez wh nu es gan esmu pats arii taa shaavis caur sienu un it iipashi ar awp, jo spaw pointi abaam komandaam ir simetriski izveidoti, ja labi grib, tad biezhi vien var kaadu taadaa veidaa noshaut ! Edited May 4, 2004 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Speedy, uz cik ilgu laiku bans tika uzlikts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Speedy, uz cik ilgu laiku bans tika uzlikts ? mhm permanent Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 jo spaw pointi abaam komandaam ir simetriski izveidoti, ja labi grib, tad biezhi vien var kaadu taadaa veidaa noshaut ! gandriz katra raunda vinnejusa teama ir kads ar awp kapec tad neviens so 'prikolu' nelieto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spooki Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 (edited) Snimajte ban parnju. 100 % ne WH ! JA ne znaju kak s AWP. Eto naverno shara to 4to s AWP tak mozno na sharu strelnut. S 5.1 vozmozno no toze ne o4enj pohoze na WH. Samoje ludhsee strelaetsa s 4-4 ! Ludshij variant. Ja vas uveraju eto ne WH. Nojut toko laxi kotorije ne umejut tak. Za#im poljubomu 4erez stenu rulit Pered tem kak BAN stavit nada imet dokazatelstva. A 4tobi dokazat vilozi vsem na pokaz demku gde on s WH igral. Prosto tak mozno zabanit za WH 4ela kotorij s nim ne igral. P.S. Esli budet demo mne kazetsa vsjo vijasnitsa, pravdo macho ? Edited May 4, 2004 by spooki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 jo spaw pointi abaam komandaam ir simetriski izveidoti, ja labi grib, tad biezhi vien var kaadu taadaa veidaa noshaut ! gandriz katra raunda vinnejusa teama ir kads ar awp kapec tad neviens so 'prikolu' nelieto? nu, piemeram es shito prikolu nezinaaju. Un daudzi arii nezin, kaa ,piemeeram, daudzi droshi vien nezin to ka assultaa caur jumtu var izliist, dustaa staigaat pa gaisi, nuke to prikolu, kad visi apzhilbst (exploit)u.c ! P.S es par bana nonjemshanu, "tipa" ja vinsh veel buus aizdomiigs paveerosim , un tad ban. P.S.S a un vispaar taa 4iteru padariishana sux P.S.S.S es arii esmu dabuujis banu par "4itoshanu" (protams, es tadus nelietoju) uz kenga, 4tus. P.S.S.S.S Domaaju, ka katram ir savas labaas dienas un reali fragojas un var izskatiities vinsh peec 4itera (Neskati viiru peec cepures) Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 4, 2004 Author Report Share Posted May 4, 2004 (edited) Tur jau taa lieta ka Spawni ir gandriiz simetriski , un es daudzas reizes meegjnu caur sienu izshaut , bet sanaak dazhas... Btw , speedy , peec tevis noshaushanas galvaa , es nevienu nenoshaavu caur sienu , izshaavu bet netraapiiju (izshaavu pa to pashu vietu kur pagaajusho reizi(apmeeram)) Un varbuut traapiiju , bet neviens nemira Es saku , pameeginiet pashi !Ne vienmeer sanaaks , bet daudz reiz , it iipashi ja speelee 10 : 10 Btw , speedy , tur jau taa lieta ka neviens to nezinaaja Tikai dazhi to zinaaja , piem uy un spooki. Edited May 4, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 itkaa worms kautko mineeja par demku rakstiishanu uz cs.gign.lv servera, maybe ir iespeeja apluukot izveidoto demku, ja taada eksistee ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 grhmzrhmpz, es arii tur esmu paaris kexus noshaavis Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 4, 2004 Author Report Share Posted May 4, 2004 Ehhh... Ja man buutu lielaaks cietais .... Rakstiitu iekshaa demkas , un tad neviens nevareetu mani saukt par 4iiteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Tik tiesham izskatas, ka shoreiz speedy (respekt pret vinju bet) drusku parsteidzas ar banu. un tik tisham ir ta, ka, ja spele 10:10 ,tad shauj kur gribi, protams, ar normalu ieroci, un vienmer kadam trapisi un ja esi pietiekami atapigs, tad ari noshausi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 4, 2004 Author Report Share Posted May 4, 2004 Mani par liidziigu gadiijumu nobanoja Kompota serverii ! Mapee awp_city , ja esi pie ct , un pie logiem (kjipa logiem) , tad preteejaa pusee ir siena (ar logiem) , bet logos neviena nav (T) , tad es izdomaaju pameeginaat izshaut caur to sienu priekshaa , un arii noshaavu , tad es caur to vietu meegjinaaju izshaut kaadu jebkad kad tur respawnoju , liidz mani viss serveris saaka apsaukaat ka es 4iiteris , un nobanoja... Es nevienu nevainoju , jo , es jau vareeju pateikt to vietu , bet tad visi zinaatu , un nebuutu jeegas no taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 drusku parsteidzas ar banu laikam ta ir :[ nu ko tad man piedodi man uzraksti sav ip, lai to unban'otu Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 4, 2004 Author Report Share Posted May 4, 2004 Es jau nevienu nevainoju . Kam negadaas Esmu pat paarliecinaats , ja es nezinaatu taadu prikolu , un buutu redzeejis ka kaads shauj caur sienu , arii buutu banojis (ja buutu admin) 80.232.254.194 - IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Ip "80.232.254.194" removed from ban list no ja vse ravno poprobuhu v iceworlde tak sdelat Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 (edited) spEEdy, worms arii taadu pashu fishku ir taisiijis -tb shaavis cauri tajaam sienam ar 5.1, un ir novaacis arii (mani tajaa skaitaa) (na sharu)... un domaaju, ka worms tad nespeeleeja ar WH , tas bij kaadu laiku atpakalj, bet tas pooo... spEEdy tur WH nebij, saku kaa ir Edited May 4, 2004 by wh1tejohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 aha taa lieta ir laba es briinijos kapec man 3 raundus peec kaartas noshaujot galvaa ar awp pashaa raunda saakumaa man neviens neteica Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 (edited) simetrijas delj es katru reizi kad speleju iceworld ar awp kadas 5 reizes raunda sakumaa kadu novacu galvaa.. tikpat labi, ja tev ir kaads cits sienu caursiteejs ierocis, tu vari pasha sakumaa notupties un shaut tieshi uz priekshu - tam, kas uzspawnojas tev pretim nonjemsi vismaz 60 hp.. Edited May 4, 2004 by EDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 buutu labi spawnojoties viduu raunda saakumaa pietupties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 buutu labi spawnojoties viduu raunda saakumaa pietupties... tas biezhi vien ir risinaajums.. un jaa, man arii tie pashi briinumi ir sanaakushi ar awp caur sienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 3.Tu pat serverii nebiji manaams (Vismaz zem nicka immortal) taa kaa nemuldi sorr vecais es nemuldu , es speeleeju ra niku darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts