grrey` Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Man draugi teica ka tagad būs jaunais likums ka mašīnu tiesības varēs likt no 21 gada? Vai man kaut ko samuldēja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 pirmo reizi dzirdu 0_o slinkums mekleet , bet ja buus tad csdd maajslapaa noteikti vareetu atrast . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Man draugi teica ka tagad būs jaunais likums ka mašīnu tiesības varēs likt no 21 gada? Vai man kaut ko samuldēja ? laikam gan samuldeja. Bet par mochiem gan ta varetu but. Un eiropa nevar vadit jaudigus mocus ilgak, ka pie mums. Pie mums ir, ka lidz 21 gadam nevar sesties uz jaudigajiem (vairak par 400cc). Beefs p.s. a moshka to atcela.. hvz.. :/ Edited May 23, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Es esmu kaut ko taadu dzirdeejis. Veel ir naacies dzirdeet kaut ko par pagarinaatu teoriju, braukshanu. Bet cik nu tas ir patiesi - hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 nu pagarintt maaciibas , taas pretams ka pagarinaasies, es kad liku ta noliku 3 meeneshu laikaa, tagad cik zinu tas nemaz teoreetiski nav iespeejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Man draugi teica ka tagad būs jaunais likums ka mašīnu tiesības varēs likt no 21 gada? Vai man kaut ko samuldēja ? Tās ir tikai baumas, lai CSDD piesaistītu vairāk cilvēku autoskolām un gūtu lielāku peļņu, dooh. Iespējams nākotnē tādu likumu pieņems, jo ne visi kas sasniedz 18 gadu vecumu, tiešām ir pieauguši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Šīs pašas baumas kīda apkārt jau 3, 5 un arī 7 gadus atpakaļ. Nav ko iespringt Populārākās bija versijas par tiesībām no 21 gada vai arī izmaksu pieckārtīga palielināšanās no kautkāda tur datuma, kas ik pa 4 mēnešiem pārcēlās uz priekšu, lai ir ko tālāk baumot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Pilnigas muljiibas Runajot par mochiem tad lidz 250 cc var braukt ar b kategoriju, ja gribaas kaut ko jaudiigaaku, tad vajag kategoriju likt p.s. varu pachukstet tiem, kam jau ir B kategorija, tad shis gads ir pedejais, kad jums liekot mocha tiesibas nav jaliek eksaamens Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Tici visam ko tev skaka tad tālu tiksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts