Jump to content
GIGN Forum

Mož Ka Debils Jautājums , Tad Sory

grrey`
 Share

Recommended Posts

Man draugi teica ka tagad būs jaunais likums ka mašīnu tiesības varēs likt no 21 gada? Vai man kaut ko samuldēja ?  smiliez.de_2538.gif 

rolleyes.gif

laikam gan samuldeja.

Bet par mochiem gan ta varetu but. Un eiropa nevar vadit jaudigus mocus ilgak, ka pie mums. Pie mums ir, ka lidz 21 gadam nevar sesties uz jaudigajiem (vairak par 400cc).

Beefs

p.s. a moshka to atcela.. hvz.. :/

Edited by 0xDEAD BEEF

Man draugi teica ka tagad būs jaunais likums ka mašīnu tiesības varēs likt no 21 gada? Vai man kaut ko samuldēja ? smiliez.de_2538.gif

rolleyes.gif

Tās ir tikai baumas, lai CSDD piesaistītu vairāk cilvēku autoskolām un gūtu lielāku peļņu, dooh. Iespējams nākotnē tādu likumu pieņems, jo ne visi kas sasniedz 18 gadu vecumu, tiešām ir pieauguši.

Šīs pašas baumas kīda apkārt jau 3, 5 un arī 7 gadus atpakaļ. Nav ko iespringt smile.gif

Populārākās bija versijas par tiesībām no 21 gada vai arī izmaksu pieckārtīga palielināšanās no kautkāda tur datuma, kas ik pa 4 mēnešiem pārcēlās uz priekšu, lai ir ko tālāk baumot.

Pilnigas muljiibas biggrin.gif

Runajot par mochiem tad lidz 250 cc var braukt ar b kategoriju, ja gribaas kaut ko jaudiigaaku, tad vajag kategoriju likt smile.gif

p.s. varu pachukstet tiem, kam jau ir B kategorija, tad shis gads ir pedejais, kad jums liekot mocha tiesibas nav jaliek eksaamens thumbsup.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...