Jump to content
GIGN Forum

S.t.a.l.k.e.r.

Traffic
 Share

Recommended Posts

Lejā ir skrīns. Tad man jautājums - wtf is page file? Pirmo reizi par kko tādu dzirdu. Domāju, ka arī tāpēc man stalkers lago, jo tas page file ir sarkanā krāsā.

Edited by Traffic

nee sitas ir par virtuaalo atminju.cik es atceros tipa kad tev vairs ram nav vietas tad oc njem no cietaa to atminju. iespeejams ka es kluudos,bet tavu probleemu var atrisinaat sekojoshi:control panelii ej system;advanced;un performance settings;taalaak advanced un tur ej virtual memory:change.tur vnk uzliec uz lielaaku,nu man ir uz lielaako tb 4046mb

Apmainīju, tad redzēs kā būs, bet tomēr man tur maximums, cik varu likt ir 1536 un ieteicamais bija 1354, uzliku es 1534, bet splēlei vajag vairāk.

man ieteicamais ir 766 un ir uz 4046,un man it nekaadas probleemas ar to nav bijushas,nu bet skaties kaa tev pasham tiik

page file ir virtuala atmina. Ja tur sarkans, tad tas nozime, ka vainu uz sistemas particijas (ja nesi neko uberprokonfigurejis) ir par maz brivas vietas, vai ari system settingos ej un pamaini virtual memory size.

Beefs

ps. ja ir DAUDZ atminas, tad var atslegt vispar nost virualo atminu. Tad kompis paliek atraks!

Edited by 0xDEAD BEEF

page file ir virtuala atmina. Ja tur sarkans, tad tas nozime, ka vainu uz sistemas particijas (ja nesi neko uberprokonfigurejis) ir par maz brivas vietas, vai ari system settingos ej un pamaini virtual memory size.

Beefs

ps. ja ir DAUDZ atminas, tad var atslegt vispar nost virualo atminu. Tad kompis paliek atraks!

Nee, man ir 2GB RAM un atsleedzu page file, Windows sadusmojaas sad.gif

Tape taga atkal 2048M page file uzliku.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...