Traffic Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) Lejā ir skrīns. Tad man jautājums - wtf is page file? Pirmo reizi par kko tādu dzirdu. Domāju, ka arī tāpēc man stalkers lago, jo tas page file ir sarkanā krāsā. Edited May 21, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 varbut nav pieteikmi vietas cietajā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 nee sitas ir par virtuaalo atminju.cik es atceros tipa kad tev vairs ram nav vietas tad oc njem no cietaa to atminju. iespeejams ka es kluudos,bet tavu probleemu var atrisinaat sekojoshi:control panelii ej system;advanced;un performance settings;taalaak advanced un tur ej virtual memory:change.tur vnk uzliec uz lielaaku,nu man ir uz lielaako tb 4046mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Apmainīju, tad redzēs kā būs, bet tomēr man tur maximums, cik varu likt ir 1536 un ieteicamais bija 1354, uzliku es 1534, bet splēlei vajag vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Nu pohuj taču, instalē un tad skaties, moš nemaz i nesavajadzēsies, tur jau arī ar rezervi rāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Apmainīju, tad redzēs kā būs, bet tomēr man tur maximums, cik varu likt ir 1536 un ieteicamais bija 1354, uzliku es 1534, bet splēlei vajag vairāk. man ieteicamais ir 766 un ir uz 4046,un man it nekaadas probleemas ar to nav bijushas,nu bet skaties kaa tev pasham tiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 lol, mums šitās spēlēs plakāts ir fizikas kabinetā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 (edited) page file ir virtuala atmina. Ja tur sarkans, tad tas nozime, ka vainu uz sistemas particijas (ja nesi neko uberprokonfigurejis) ir par maz brivas vietas, vai ari system settingos ej un pamaini virtual memory size. Beefs ps. ja ir DAUDZ atminas, tad var atslegt vispar nost virualo atminu. Tad kompis paliek atraks! Edited May 22, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 page file ir virtuala atmina. Ja tur sarkans, tad tas nozime, ka vainu uz sistemas particijas (ja nesi neko uberprokonfigurejis) ir par maz brivas vietas, vai ari system settingos ej un pamaini virtual memory size. Beefs ps. ja ir DAUDZ atminas, tad var atslegt vispar nost virualo atminu. Tad kompis paliek atraks! Nee, man ir 2GB RAM un atsleedzu page file, Windows sadusmojaas Tape taga atkal 2048M page file uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now