Gign.lv.admin Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Vēlamies noskaidrot foruma biedru domas un viedokli šajā jautājumā, vēlams no personiskās pieredzes! Trīs balsotāji nejaušības kārtībā trešdien, 12:00 izlozē laimēs datorpiederumus no m79.lv: *Seagate HDD 320GB *Kingston DDR SDRAM 1GB *Zalman PSU 600W Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Vēlamies noskaidrot foruma biedru domas un viedokli šajā jautājumā, vēlams no personiskās pieredzes! Trīs balsotāji nejaušības kārtībā trešdien, 12:00 izlozē laimēs datorpiederumus no m79.lv: *Seagate HDD 320GB *Kingston DDR SDRAM 1GB *Zalman PSU 600W Tu esi lohs! un visi tie varianti attiecas tikai uz tevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Tu esi lohs! un visi tie varianti attiecas tikai uz tevi! A par adminu apsaukāšanu banus te nedod? Es ar nobalsoju, jo baigi gribētos jaunu cietni vinnēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 dator piederumus kaa : paliktni un salvetes datora tirisanai , nee paldies!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 VIņš taču uzrakstīja kas būs balvās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 VIņš taču uzrakstīja kas būs balvās! Un tu veel tici shitam? 1kaart - kaa vinsh var zinaat kursh par ko nobalsojis??? Tu nu gan esi naivs... Admini dod banus,ja vinjus ap....,bet tas nu nav admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Un tu veel tici shitam? 1kaart - kaa vinsh var zinaat kursh par ko nobalsojis??? Tu nu gan esi naivs... Admini dod banus,ja vinjus ap....,bet tas nu nav admins Es tak sapratu, ka var balsot vienaglapar ko un vinnēt! Vai tad tā nav? Kā nav admins??? Kas tad? Neredzi, ka rakstīts Gign.lv admin? Edited May 20, 2007 by waynerooney Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Tas nekas ka sodien tikaj pieregistrejas un jau sola balvas , bez siikakas informacijas + vai kautkads veikals butu solijis balvas par sitik forsiem variantiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Kā nav admins??? Kas tad? Neredzi, ka rakstīts Gign.lv admin? oh you poor little idiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 oh you poor little idiot Negribat, nebalsojat Kā es rēkšu par jums, kad man būs jauns cietnis vai baroklis Gign.lv par šādu akciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Kā es rēkšu par jums, kad man būs jauns cietnis vai baroklis Nu davai! Es tulīt pieregošos ar niku "Pasaules dievs" un jūs pildīsiet manas vēlēšanās Edited May 20, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Cs playeri ir forshi,gudri un nobriedushi dzeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 waynerooney tu nu gan esi leetticiigs... Kaa kkam taadam var ticeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 waynerooney tu nu gan esi leetticiigs... Kaa kkam taadam var ticeet Paši vainīgi ka neticat es šitādā balsošanā esmu reiz vienā citā forumā trīs DVD filmas vinnējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Man liekas,ka tu esi mazliet letticigs... EDIT: Drizak pat loti.. Edited May 20, 2007 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Nu šeit nau cits forums un šeit balvā nau dvd diski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Silti iesaku close! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Paši vainīgi ka neticat es šitādā balsošanā esmu reiz vienā citā forumā trīs DVD filmas vinnējis! es taa paseedeeju un padomaaju.... hmmmm , a tas gadienaa nav tavs pasha triks , kaa savaaakt sev vairaak postus? m? pats te ieliki gignam jaunu adminu ar tizku topicu , lai visi te dirstos a tu uz katru postu atbildeetu .Un dienas laikaa buutu kalna galaa ar chupu veestulju... nez kaa jums puishi un meitenes bet man tas shkjiet aizdomiigi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Silti iesaku close! A kā tad balsošana? Es ļoti gaidīšu trešdienu Un mani neintersē ne postu skaits, ne drauigiem.lv statistika un tādi mēsli, es tikai gribu piedalīties un kaut ko savam kompītim vinnēt.. Edited May 20, 2007 by waynerooney Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Tu man liec man dirsties virsū tev? Kā var ticēt šitādam Topikam, un vēl ar kaut kādu gign.lv admin, kurš tikai 1postu ir uztaisjis Tatad, kurš piekrīt par close? Fake Edited May 20, 2007 by Sgt.M1kWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) A kā tad balsošana? Es ļoti gaidīšu trešdienu sad.gif sad.gif TAS IR LĒTS TRIKS! Un tu esi bišku atpalicis Edited May 20, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 negribu te lieki nopostot,bet tādiem atpalikušiem cilvēkiem ir jaizkaidro KA TAS IR LĒTS TRIKS! Kāpēc mani tagad par atpalikušu sauc? Tiešām te daži rupekļi uzprasās uz warn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gign.lv.admin Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Neticībai nav pamata un tā nav iemesls gign.lv adminu apvainošanai! Šis konkurss tiešām notiek, m79 nav tiešie sponsori, bet vienkārši šīs trīs balvas ir tur iegādātas atlaižu akcijas laikā. Un atbilžu variantam tiešām nav nozīmes, balvas vair laimēt jebkurš - piedalieties un lūdzu bez spama (sekas jums visiem labi zināmas!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts