Jump to content
GIGN Forum

far cry

radler
 Share

Recommended Posts

Man ir ieteikums : Vai nu aizej uz veikalu un nopeerc Vai noka4aa no Emule !! man pashlaik Emule v0.30c vieniiigi leeni ka4aajas bet tas PO !! lai veicas

radler.

esli eto ne sekret, tebe polzovatsja dc (ili dc++) religija ne pozvoljaet?

v samom dele ne ponimaju.

(ili u tebja stoit mefa-firewall, chto ne propuskaet dc?)

i, govorja o farcry, stoit skachat' painkiller (ne videl ni togo, ni drugogo, no chital, chto painkiller kruche :-)

nu ja ne dc++ tad USE google.ru 4.gif

kaapeec google.ru ? google.lv ir tieshi taads pats smiliez.de_2428.gif Radler es nesaprotu kaapeec tu negribi lietot dc++ ?

nujaa jums jau viegli runaat latvijaa ieejat kaada hubaa un ka4ajat ar 2mb sekundee. man ja palaimeejas atrakais atrums ir 30kb sek. un tad veel tas no ka ka4aju vel pazud un tad atkal nevaru atrast kur normali noka4at negaidot 200h un kad noka4aju izradas vel ka kaut kas neiet un un un....... tapec arii gribu kadu linku uz kura uzspiezhot varu saakt ka4aat bez problemam.

btw paldies par neko

radler, ja kaads tev tagad pateiktu kaadu vaacu hubu, pirms tu atrastu pats, daudzi par tevi smietos, tapec iesaku vismaz MEEGJINAAT atrast, nevis laiskoties un cereet, ka cits to izdariis tavaa vietaa.

ej dirst loh crased debils esi? es te mekleeju dc++ hub listi? vai arii kur var noka4aat far cry iznjemot dc++ ? daunis.

edd tas par to vacu servu bija tikai taa jo arii vacu hubos man ka4aa ar maximums 70 kb sec un ir viss tas pats ko nosaucu par lv hubiem tur ar to izieshanu utt... bez tam vacija patiesham nav tik daudz dc++ hubi

radler neaardies bet izmanto google...vai kazaaa .. vai odc vai dc++ vai emule

man dc++ arii aatrums ir ap 20kB/s un man tas pie pakaljas...ka4aaju ko vajag un lai nav jaagaida pachato kautkur wink.gif

lol GL tev googlee atrast kaadu speeli smiliez.de_2428.gif

bez tam veel man ir tadas lietas ka kompi neizmantoju es viens piemeram debila anfisa vel izmanto.... un mamma savus emailus lasa un maasai patiik ik pa laikam pieskriet un izslegt kompi......tapec tas dc++ variants man nepatik

crased tu esi apmeeram taads pats kaa anfisa nu varbuut anfisa ir druzku sakariigaaka un netik debiila bet tas taa aij nerunasim vairak par tevi un tavu gariigo staavokli

chuvax vaacijaa kazaa vispar ir aizliegta ar nezinu ko un visu laiku meklee cilvekus kas izmanto kazu...

dc++ satur tadu lietu ka resume

bet tavam neaptestam pratam to nesaprast.

kr4 ka jau teicu tu pamatigi sukaa stfu.gif

un google`ee var atrast visu ko vajag, ja to mak, ar uzsvaru uz vardu MAK mad.gif

Edited by crased`

kas man tagat visu ko raxtu vajag pamatot ar citatiem? ( nu es tevis del nejieshu laiku teret )

kr4 es atbildu tikai uz jautajumiem.

es veljoprojam domaju ka tu suukaa....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...