Jurko Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 (edited) Muuuahahamuuuahahaaaahaahaaaa Taads pincis, bljee! Man pilna universitaate ar shitaadiem pumpainiem strutu puuzhnjiem! Cilveeks ienaak, saak uzsveert savu lielumu un krutumu, tad saak draudeet, bet beigaas neko nepanaacis kjeraas klaat lietaam, kuras itkaa paarzina, bet iisteniibaa nee! Nu tad es kaa toposhais jurists Tev varu pateikt, ka : 1. Tu esi pilniigs daunis, kas nesen beidzis Turiibu vai liidziigu praatveederu skolu, tagad nevar atrast sev normaalu darbu, meiteni, puisi vai ko citu un aiz gara laika ar vienu roku urbina degunu, ar otru spiezh pogas. 2. Tu savus mega kompleksus aizstaaj ar itkaa armiju, AK ierochu grupu zinaashanu un citiem shitiem un vieniigais, kas TAVUPRAAT padara Tevi inteligjentaaku ir tas, ka Tu raksti ar garumziimeem un pareizajaas vietaas paarlasot savu murgu ieliec (ne)pareizaas pieturziimes. 3. Tu esi pilniigs lohs (nevareeju notureeties ) 4. Kaa zinaams Latvijaa ne viss darbojaas taa kaa tam vajadzeetu buut (arii likumi)! Un nevarot tikt paari tam, ka armijaa Tevi dauziija kaa sranno pidaru (kaads Tu arii esi) un/vai, ka V.Birkavs Tev diemzheel ir teevs un to tu nekaadi nevari paardziivot, jo vinja smaids ir vienkaarshi depresiivs, Tu esi kjeeries klaat http://www.likumi.lv studeeshanai! 5. Man veelreiz zheel par Tavu teevu. 6. Nav iipashi jaalepojaas ar savu smadzenju podu, kas GIGNa lapaa maak samekleet kaa sauc lapas veidotaaju, vinja koordinaates un datorvaardniicaa iztulkot niku worm (kas, redziet, esot taarps)! 7. Tu raksti, ka paardesmit reizes pareizinot minimaalo darba algu un pieskaitot tai veel kaut ko ieguust 1400, tad nu redzi paardesmit reizes ir vismaz 20, un 20 reiz 80Ls (kas ir valsts noteiktaa minimaalaa darba alga) ir vismaz 1600Ls! Tad nu armijaa Tevi panjeema ne tikai taapeec, ka Tu nezini anglju valodu (ar to laukos taa pashvaki), bet arii elementaari uz papiira (jo galvaa nejeedz) Tu pat nemaaki 20x80 dabuut. 8. Cik smiekliigi ir Tavi joki par saldeejumu, ja pats dzer sulu. 9. Izlasi veel paaris reizes 3sho un 5to punktu Un tad peec tam 14 reizes izpildi 9viito! 10. Un visbeidzot, kaa teica Macho : Uz priekshu, resnais Editoju postu lai beigtu ar Tavu miiljaako teicienu : Ir taa? Ir taa? Ir taa? Pimpis nolaapiitais ! Edited May 6, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
osh Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Corp, tevi vispaar par debiilu nosaukt buutu mazliet nepareizi, imho. Tu esi vienkaarshi jociigs diivainis. Ehh, sviests totaals ir shitas topiks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ka V.Birkavs Tev diemzheel ir teevs un to tu nekaadi nevari paardziivot, jo vinja smaids ir vienkaarshi depresiivs, Tu esi kjeeries klaat http://www.likumi.lv studeeshanai! aahahaha kaa paarreecos Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 aj, labs.. vnk truukst vaardu par Jurko postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ooo jaaa... This will never end... The horror, THE horror..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ehmmm ... corp vienkaarshi = Gjeniaals vienpatis... tur nav ko teikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 bik` pa sherp` juus te laizh... Iemaldos es D-netaa.. Zinu kursh (kas) ir Corp (-corp-) Lasiiju ariidzan visu ko vinjsh raxtiija.. bet taa arii nesalasiiju iemeslu, kas liktu vinju saukt par pidaru vai lohu.. Vai tad jums savulaik (ir arii dazhi kuriem pashlaik) nemaaciija - pret vecaakiem jaaizturas ar cienju... (lai gan mana oma saka - Vecums nav nopelns) Nju nez.. Tas par to lapas sleegshanu tomeer laikam bija farss.. Bet tas ka kautkaads ziidainis te muti bruukjee (par mazgadiigajiem ir runa) un par visiem 100 domaa, ka paliks nesodiits.... NEE taa diena pienaaks.. Un vai nav vienalga ar ko Crp nodarbojas? Sava taisniiba vinjam bija.. Un Jurko - ko TEV vinjsh ir nodariijis? AARPRAATS - KAAPEEC TE FORUMAA VISI IR TIK SHAUSMIIGI JUUTIIGI? (es ceru ka ghordhons (tas ar to menta avataru) shim te quote netaisiis) Un kas tad tur tik briesmiigs, ja piedaavaa strelku dziivee? Kur tad ir tas bauslis - Netaa Tev buus dirst, bet nebuus par to dziivee atbildeet! Ko visi tik ljoti baidaas? Beerniskjiibas paziime? Nu nez nez - kads man var trauceet kaadu DZIIVEE paziistamu, netiikamu purnu, uz mezhu aizvest? Kaut tikai aprunaaties! To sauc par beerniskjiibu? Tad es laikam nezinu shii te vaarda noziimi. Manupraat taa ir REALITAATE.. kr4 - negribu nevienam par aizstaavi uzmesties.. (zinu cik lielas mutes ir puikinjiem) Btw - ghordhon - ar tevi muusu Tikshanaas veel nav saakusies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Zhuk nevajag pieslegties sarunai kaut kur vidu un tad gudri runaat. Corp mus apvainoja un pat draudeja es domaju ka tas ir pietiekami liels iemesls lai shi saruna izveidotos par tadu kada ta ir. P.S. lielakais runatajs - Surr jau ir sarunajis tikties ar vinju tapec nevajag runat par lietam ko nezini... P.P.S ka jau pats teici vecums neko nenosaka par praata spejam un to kads ir cilveks. atceries to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 topiks ir krietni pamainiijis teemu no "Kāpēc jūs dodat admina tiesības saviem čomiem" liidz kautkaadaam strelkaam un kautkaadu likumu publiceeshanu u.t.t. karrr topiks ir kljuvis interesants jau un buus jaasaak sekot liidzi btw izskataas ka corpam ir maz atbalstiitaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Nu }{yks gan nodeva mizaa Kaads vispaar sakars ar mezhu un citaam stulbiibaam ko Tu tur sarunaaji ??? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 padomaa, padomaa.. (par to mezhu) man ir 20 gadu bet taada padariishana nav svesha.. un tev? Satiekamies.. 4ali bagaazhaa un ataa - prom uz bezhu.. Tikai kupejas neder Speciaali Tev, Jurka - paskaidroju. 2 sym Piedraudeeja? Nu ok atziishu - vinjsh piedraudeeja... Bet tad jau visi autortiesiibu aizstaavji jaasauc par p-riem.. (vienalga pashdarbnieki vai valsts algotnji) Bat padomaa - UN ja nu vinjsh neblefo? Ja nu tomeer ir kautkaada valsts amatpersona? Taadi texti jau nu to4 neatstaatu vienaldziigu.. (lohs pidars idiots utml) un es jau nu noteikti piespiestu paaris podzinjas, paluugtu kaadam koleegjim uzmest aci, iekustinaatu attieciigaas instituucijas smagneejo mehaanismu (ja man buutu taada iespeeja), neatstaadams balamutes nesodiitas... (kaut vai ar domu - kas tad tos "sii4us" maaciis, ja ne pati dziive) Un notiek juusupraat "briinums" un vienudien ... connecting cs.gign.lv... Server not responding.. Na tebe.. Tfu tfu paar kreiso plecu... tas tikai taa - viela paardomaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 padomaa, padomaa.. (par to mezhu) man ir 20 gadu bet taada padariishana nav svesha.. un tev? Satiekamies.. 4ali bagaazhaa un ataa - prom uz bezhu.. Tikai kupejas neder Speciaali Tev, Jurka - paskaidroju. Pasham kauns nav par to ko pateici? Peedeejo 8 gadu laikaa shis laikam ir visbanaalaakais un nodeldeetaakais staasts - par mashiinas bagaazhnieku un mezhu. Vai tad tieshaam izdoma galiigi vairs nestraadaa? Spriezhot peec taa kas notiek visos forumos utt. - mezhi ir paarbaazti ar jaunieshiem vecumaa no 14 - 28 gadiem, savukaart mezhmala pilna ar mashiinaam, kuru bagaahzniekos ir atvesti nabaga upuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) Ne jau man tev kautkas jaapieraada.. Bet shis tevs posts raada, ka neko vairaak par zilo ekraanu neesi redzeejis.. GO AND LIVE YOUR LIFE /un par kupeju iemineejos jo man pasham taada ir/ any more questions? p.s. neviens jau tur starp priedeem nepaliek... pat vislielaakie pidrikji reiz maajaas paarrodas Edited May 7, 2004 by }I{yk_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 zhuk, nenjem ljaunaa, bet tev zekji deretu mutee iebaazt Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 zinu - man peedeejaa laikaa taadz VAREN kaskjiigz gariigais (laikam skolas + autinja deelj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Zhuk atkartoju velreiz - izlasi pirms spried par kaut ko. Vairakus postus aptkaal ljoti labi peiradijas tas ka neko vinjsh padariit nevar tam ka mes izplatam cs. blood jums saka mierigi - juus nesaprotat. jums dirsh virsuu - juus nesaprotat. Kaa juus iesakat ar sevi komuniceties? Labots: Ak ja aizmirsu par mezhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 bik` pa sherp` juus te laizh... Iemaldos es D-netaa.. Zinu kursh (kas) ir Corp (-corp-) Lasiiju ariidzan visu ko vinjsh raxtiija.. bet taa arii nesalasiiju iemeslu, kas liktu vinju saukt par pidaru vai lohu.. Vai tad jums savulaik (ir arii dazhi kuriem pashlaik) nemaaciija - pret vecaakiem jaaizturas ar cienju... (lai gan mana oma saka - Vecums nav nopelns) Nju nez.. Tas par to lapas sleegshanu tomeer laikam bija farss.. Bet tas ka kautkaads ziidainis te muti bruukjee (par mazgadiigajiem ir runa) un par visiem 100 domaa, ka paliks nesodiits.... NEE taa diena pienaaks.. Un vai nav vienalga ar ko Crp nodarbojas? Sava taisniiba vinjam bija.. Un Jurko - ko TEV vinjsh ir nodariijis? AARPRAATS - KAAPEEC TE FORUMAA VISI IR TIK SHAUSMIIGI JUUTIIGI? (es ceru ka ghordhons (tas ar to menta avataru) shim te quote netaisiis) Un kas tad tur tik briesmiigs, ja piedaavaa strelku dziivee? Kur tad ir tas bauslis - Netaa Tev buus dirst, bet nebuus par to dziivee atbildeet! Ko visi tik ljoti baidaas? Beerniskjiibas paziime? Nu nez nez - kads man var trauceet kaadu DZIIVEE paziistamu, netiikamu purnu, uz mezhu aizvest? Kaut tikai aprunaaties! To sauc par beerniskjiibu? Tad es laikam nezinu shii te vaarda noziimi. Manupraat taa ir REALITAATE.. kr4 - negribu nevienam par aizstaavi uzmesties.. (zinu cik lielas mutes ir puikinjiem) Btw - ghordhon - ar tevi muusu Tikshanaas veel nav saakusies... ignorēšu to, ka tu esi tik zemisks, un apzināti raksti nepareizi manu niku... pats atzinies, ka nesaprati, par ko ir runa, bet steidzies izdarīt kaut kādus secinājumus. zhuk, tikšanās nav sākusies, jā... bet tu radi tādu riebuma sajūtu, ka man pat te rakstīt kaut ko tev ir pretīgi, kur nu vēl satikt tevi dzīvē. btw, tu neesi kašķīgs, tu esi uzmācīgi dirsīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) varu atljauties Un kuraa vietaa teicis esmu ka nezinu par ko runa? es visu no a - z izlasiiju (iznjemot postus ar nezheeliigi gariem quote) Edited May 7, 2004 by }I{yk_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Ne jau man tev kautkas jaapieraada.. Bet shis tevs posts raada, ka neko vairaak par zilo ekraanu neesi redzeejis.. GO AND LIVE YOUR LIFE /un par kupeju iemineejos jo man pasham taada ir/ any more questions? p.s. neviens jau tur starp priedeem nepaliek... pat vislielaakie pidrikji reiz maajaas paarrodas Nu dikti shaubos, ka tu buusi tas, kursh mani maaciis dziivot, spriediis par manu dziivi. Un btw, vislielaakie blaaveeji par aizveshanu uz mezhu parasti arii ir siikie zilajaa ekraanaa blenzeeji no elika un d-neta. Diemzheel pats tu nu galiigi neesi ieveerojis, ka tev vairaak par visiem patiik blaut par "atbildeeshanu par vaardiem reaalajaa dziivee" - veinvaardsakot, nepaartraukti tu centies uz kaadu atstaat iespaidu, cik tu esi ietekmiigs un varens in real life, (makten svariiga persona ar plashiem sakariem negatiivaa noziimee, kura tikai nejaushi dazhkaart atlaujas pieseesties pie PC lai pamaaciitu citus dziivot, kaa arii iebiedeetu nabaga naivos playerus, kuri redziet netic tavam paardabiskajam speekam, sakariem un intelektam) - vieniigaa probleema, ka visa shii iestaastiishana arii notiek online. Tajaa vieniigajaa reizee kad gadiijaas tevi in real life ieveerot, neieveeroju taas milziigaas ambiicijas, tavu varen draudiigo karmu kaada tev piemiit shajaa forumaa :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 neskati viiru peec cepures Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) }{yk, nu Tu gan esi viens ritiigs mafiozo! Tev ir mashiina ( RESPAKT EVERYBODY, celjam rokas tur kur griesti!!!)! Tad Tev veel ir 20 gadi (Aaaaaaa jeee!!!), tad Tu veel esi bijis mezhaa un vari atljauties kaut ko teikt!!! Nu ko!!! Man nav ko piebilst! Galvenais ir atljauties !!! Nezinu gan kaadaa sakaraa Tu esi bijis mezhaa un kursh no senchiem Tev ir nopircis mazhiinu, bet Tavaa galvaa (vismaz tavos postos) paraadaas konkreets sviests!!! Pirmkaart Tu speciaali vai nespeciaali cita nikus, piemeeram, mani un Gordonu raksti savaadaak, tas veel nebuutu nekas (jo Tu to vari atljauties ), bet tad Tu pats nonaac pretrunaa ar sevi, sakot, ka lai mees nenjemam Corp tekstu pie sirds un, ka visi shajaa forumaa tik juutiigi, bet beigaas piedaavaa ar savu Mafia Car Ride celju un mezhu Nu Tu pats sev neliecies smiekliigs!? Un tagad kaut kas no anglju valodas, jo taa jau arii Tev iet pie sirds: Man, you are a real criminal gangstar! Respekt! Hahahahahaaaa NO!!! Get real, no criminal, no gangsta just a lame! Edited May 7, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) tev nav lielummaanija? visu zini.. par visiem spried.. un veel manu dziivi analizee... Vai mana vaina ka vecaaki pusdiennnaudu nedod? Un ka dziivo kautkaadaa masiivaa un mezhu neesi redzeejis? Gangster? Da nu! vinekaarshi ir taadi kuri zin kaa tikt galaa ar neveelamu probleemu ceelonjiem.. thats it! Un jaa - teema par manu autinju + mezhu ir Jurka ja na tebja Edited May 7, 2004 by }I{yk_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdaZ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 ak dievs es esmu slims izlasiju visi no sakuma lidz beigam nee nu corp gan bija kexs mjaaa par }|{yk_ jeb latviski - kukainis [hahaa cik es gudrs ] nerunasim ... NO ofence bet nu iespaids pa tevi ir Criminal ! [bet varbut tomer ... NEE] nu aaij ... kr4 sunja murgi ! zheel ka shis murgs jau beidzies bez tiesu darbiem [es gan domaju ka tas viss tik vienkarshi nebeigsies ... varbut tomer domaju ] ne nu r3sp3ct corp shitadus tekstus samochija bet tas nekas ka tie bija sunja murgi + pareizrakstiba nu gandriz ideala ... [par manu nerunasim ] kr4 tas bija mans viedoklis par shaj sadala [postaa]notiekosho ... you'r welcome izteikt savejo bet Surrounder owno P.S garais penteris par kriminal likumiem owno bet lasit gan negribejas ... aaij sunja murgi man ar te sanaca anyway r3sp3ct Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 viss posts taads dzelteniigs no smailijiem bet nu tiesaam zheel ka tik driiz viss tas beidzaas corp tiesaam piesaistija interesi... kautko vel gribeeju raxtiit.....aij aizmirsu citreiz (stay t00ned ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts