okey32 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) Sevixi!. visi Man ir tada problema ar datoru. Es esmu veiksmigi izveidojis serveri Counter Strike 1.6 Viss butu labi dazreiz vins taka uz 5 sekunem iestregst serveris un ari cs 1.6 .(Bet tas ta) kad es iesledzu Serveri man vins nostrada 30 - 40 min un man izmet pazi'nojumu . Kautko isti par Win32 un kautkadiem uzbrukumiem to var redzet atela. KO pieliku !. PIe failiem . Gaju microsoft majaslapa bet tur man izmeta kautkadu pazinojumu ka Baig uploudot vinu failus . Bet tas tikunta neaptures so pazinojuma paradisanos.Es ta ari izdariju tas drusku zamazina ja laiku pirms tas atkal uzrodas . TAS JAV MAN NETRAUCETU BET VINS MAN NONEM VISU SKANU UN EKO NEDZIRDU . + VELL START josla paliek par win 98 krasas pelaka HELP. NEZINU KO DARIT . LUDZU POSTOJIET !.. ? KO man ieinstalet ? Uzreiz PALDIES !. Edited May 17, 2007 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 manliekas ka shitaa ir Windowsa proobe es pie 4oma meginaju uzmaukt cw servi un bija tas pats ik pec laicinja sho shitu met aaraa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Pamēģini palaist bez amxmodx. Es zinu kad man draugam bija kad mainās mape serveris uzkarās. Itkā ja tu saki kad tev uzkarās pēc 30-40 minūtēm tas varētu būt saistīts ar mapes mainīšanos jo mape mainas apmēram pēc 30-40 minūtēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 vainu meegini atrast kkur window hot fix vai arii dzees araa nod un ta viss shancees...apsaties nodaa pie failiem kas ir karantiinaa ..tu atradiisi to system failu tapeec tev jaadzesh nod araa!!! taa nu tas ir!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lildzhank Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Ir lidzigi gluki ja ir procesors amd athlon dual core spruust uz visiem 100 fps un gluks tads ka skraiditu ar speed... Ja kadam ta ir raxtiet paskaidrosu kas un kaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 a tu taisiji ar to half life update tool? ja ja tad labak ieinstale patch v21 no baltgames.lv un tad megini Link to comment Share on other sites More sharing options...
kahanz Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 parinstale windows.. man pasham taa bija bet tikai ar explorer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Ja man ir Intel Dual Core !. Sodien man vinu uzmeta ari tapat .. JO es nosakuma uztaisiju vnks bez hlupdatetool. Pec tam tikai bet gluks man ari bija pirms tam. Vnk. baidos ka tas kompi var nopist !. Windows parinstalet es NEMAKU !. lildzhank Posted on May 17 2007, 22:06 Ir lidzigi gluki ja ir procesors amd athlon dual core spruust uz visiem 100 fps un gluks tads ka skraiditu ar speed... Ja kadam ta ir raxtiet paskaidrosu kas un kaa... Ludzu pastasti iespejams palidzes !. Kad atkal uzmetis Ieliksu ko man vindovs raksta !. ari !. Edited May 18, 2007 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now