kaza4ok Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) Tātad pēc ilgām pārdomām es esmu nolēmis uztaisīt savu II Mūviju Šeit jūs varēsiet iečekot Treileri(tā laikam viņus sauc) vai uubermini mūviju So So nekas īpašs, bet saku tikai sākums http://yy.lv/download.php?f=44851te var nokačāt Parole - daunis Edited May 17, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) dziesma patika. kā saucas? P.S kad uzspied forums tur augšā var redzēt ar sarkaniem burtiem - new messages. uzspied uz tā. Edited May 17, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 (edited) Mūziku es pat nezinu man CS mapē mapend soundos bija iedošu okz EDĪTE:Ņem te arī nokačā dziesmu 23 sek Edited May 17, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) rusty, dziesma saucās Rob D - Clubbed to Death ā, par to traileri. man patika, vismaz par tavu iepriekšējo mūviju noteikti izskatās labāks. Edited May 17, 2007 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 LOL , smuki fragi , grafiks ari sexiigs!!XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Nu zinu, ka pat nevar salīdzināt ar 1. mūviku Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) tad kad saveejo pabeigshu maneejais izpirdiis taveejo materpiece is coming bet pa tavu,vareeji izmantot slow & fast motion nevis vnk izgriezt taas daljas. aa ja kas sitaa dziesma maneejaa muuvijaa bija,spikotaajs aa un tas tv efekts nu personiigi man nepatiik.un vareeji nohosteet uz yy lai vismaz pilnveertiigi kvalitaati ieveertee aa rob dougan nevis rob d Edited May 17, 2007 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Lai tā būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 tu ar savu peedeejo fragu iztrauceeji kaadam nazhoshanu bet eniivei, ir ok, izskataas jauks Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 mhm... Norm. Fragi tikai tādi simple. :/ Kvalitāte good :] ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 tad kad saveejo pabeigshu maneejais izpirdiis taveejo materpiece is coming bet pa tavu,vareeji izmantot slow & fast motion nevis vnk izgriezt taas daljas. aa ja kas sitaa dziesma maneejaa muuvijaa bija,spikotaajs aa un tas tv efekts nu personiigi man nepatiik.un vareeji nohosteet uz yy lai vismaz pilnveertiigi kvalitaati ieveertee aa rob dougan nevis rob d Bet l33t vienmēr ir kur piesieties Ieliku arī yy.lv novērtē manu ūberkvalitāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 materpiece is coming Wtf?? Nu ja , sis muuviks ir daudz labaks nekaaa tavs pirmajs!! Labs naak ar gaidisanu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Wtf?? Nu ja , sis muuviks ir daudz labaks nekaaa tavs pirmajs!! Labs naak ar gaidisanu!! Eūūū ?! šis nav mūviks, bet tikai Treileris/Ievads/Iepazīšanās ar topošo mūviju un P.S. l33t bija domājis Masterpiece Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Nu , sorry parteicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 kaza4ok tu tieshaam domaa turpinaat savu cs muuviijmeiking karjeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Whahahah kāda tur karjera, bet nu vnk gribās, a kā tu biji domājis labā vai sliktā nozīmē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Itkaa sliktaa. No saakuma iemaacies uztaisiit kvalitatiivu video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Kas tur tik nekvalitatīvs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Itkaa sliktaa. No saakuma iemaacies uztaisiit kvalitatiivu video. No sākuma iemācies izteikties skaidri. Tad sāc veidot kaut ko pats un neļečī daudz.! Tas ir Traler's ja neredzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Da vins ir idiots , vins doma tas efekts bija kautkads saistiits ar grafiku!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Ak Dievs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUNISIMO! Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Norm movie prieksh iesācēja...! Ieliec kaadu GODLIKE tipa movies tad buus viss 4ikiniekaa p.s. nevar kāds ielūgumu atsūtīt? Veco @mailu nobloķeja :/ [email protected] Edited May 18, 2007 by FUNISIMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Da vins ir idiots , vins doma tas efekts bija kautkads saistiits ar grafiku!! Jaa, es domaaju ka tas efekts, kursh izjauc visu treileri, ir saistiits ar kvalitaati... Manaas aciis tas video neizskataaspeec treilera, bet peec izgriezta kadra no filmas. Nu izveidoju kko pats. Shaadu video es uzskatu par kaut cik kvalitatiivu. Veel var pielikt klaat visus tos shitus, kaa High Detail Textures vai no hltv u.c., bet negribeeju chakareeties. Arii nenonjeemu nost radaru un pareejos shitus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Jaa, es domaaju ka tas efekts, kursh izjauc visu treileri, ir saistiits ar kvalitaati... Manaas aciis tas video neizskataaspeec treilera, bet peec izgriezta kadra no filmas. Nu izveidoju kko pats. Shaadu video es uzskatu par kaut cik kvalitatiivu. Veel var pielikt klaat visus tos shitus, kaa High Detail Textures vai no hltv u.c., bet negribeeju chakareeties. Arii nenonjeemu nost radaru un pareejos shitus. So so... runa ir par manu topošo mūviju tāpēc arī ieliku iespējamo gabalu no sava mūvija, daļēja taisnība jau tev ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Mjā, kvalitāte bija laba. Ev, pietiek, nediršamies. Lai pārējie laiž tālāk par tēmu. Edited May 18, 2007 by MeTroiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now