Jump to content
GIGN Forum

Trailer/movie

kaza4ok
 Share

Recommended Posts

tad kad saveejo pabeigshu maneejais izpirdiis taveejo biggrin.gif materpiece is coming

bet pa tavu,vareeji izmantot slow & fast motion nevis vnk izgriezt taas daljas.

aa ja kas sitaa dziesma maneejaa muuvijaa bija,spikotaajs laugh.gif

aa un tas tv efekts nu personiigi man nepatiik.un vareeji nohosteet uz yy lai vismaz pilnveertiigi kvalitaati ieveertee thumbsup.gif

aa rob dougan nevis rob d naughty.gif

Edited by l33t

tad kad saveejo pabeigshu maneejais izpirdiis taveejo biggrin.gif materpiece is coming

bet pa tavu,vareeji izmantot slow & fast motion nevis vnk izgriezt taas daljas.

aa ja kas sitaa dziesma maneejaa muuvijaa bija,spikotaajs laugh.gif

aa un tas tv efekts nu personiigi man nepatiik.un vareeji nohosteet uz yy lai vismaz pilnveertiigi kvalitaati ieveertee thumbsup.gif

aa rob dougan nevis rob d naughty.gif

Bet l33t vienmēr ir kur piesieties devil.gif

Ieliku arī yy.lv novērtē manu ūberkvalitāti XD.gif

Wtf?? XD.gif

Nu ja , sis muuviks ir daudz labaks nekaaa tavs pirmajs!! 10cms.gif

Labs naak ar gaidisanu!!

Eūūū ?! šis nav mūviks, bet tikai Treileris/Ievads/Iepazīšanās ar topošo mūviju smile.gif

un P.S. l33t bija domājis Masterpiece

Da vins ir idiots , vins doma tas efekts bija kautkads saistiits ar grafiku!! smile.gif

Jaa, es domaaju ka tas efekts, kursh izjauc visu treileri, ir saistiits ar kvalitaati... Manaas aciis tas video neizskataaspeec treilera, bet peec izgriezta kadra no filmas.

Nu izveidoju kko pats. Shaadu video es uzskatu par kaut cik kvalitatiivu. Veel var pielikt klaat visus tos shitus, kaa High Detail Textures vai no hltv u.c., bet negribeeju chakareeties. Arii nenonjeemu nost radaru un pareejos shitus.

Jaa, es domaaju ka tas efekts, kursh izjauc visu treileri, ir saistiits ar kvalitaati... Manaas aciis tas video neizskataaspeec treilera, bet peec izgriezta kadra no filmas.

Nu izveidoju kko pats. Shaadu video es uzskatu par kaut cik kvalitatiivu. Veel var pielikt klaat visus tos shitus, kaa High Detail Textures vai no hltv u.c., bet negribeeju chakareeties. Arii nenonjeemu nost radaru un pareejos shitus.

So so... runa ir par manu topošo mūviju tāpēc arī ieliku iespējamo gabalu no sava mūvija, daļēja taisnība jau tev ir 20.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...