eM` Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Kā izvairītie no SPAmbotiem IPB forumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Pie reģistrācijas liec ievadīt kādu kodu, lai nesareģistrējās tie boti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Ir jau, pat e-mail apstiprināšana ir, bet maitas tāpat dienā pa 5 piereģistrējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Iesaku banot mailu beigas. Piemēram, ja spambots reģistrējies no [email protected], tad nobanbo *@*.no. Otrs variants ir Foruma sadaļu nosaukumos nelikt tādus vārdus, kā "offtopic", "manuals" u.t.t., pie kuriem tie spamboti līp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ir jau, pat e-mail apstiprināšana ir, bet maitas tāpat dienā pa 5 piereģistrējas. pamaini kodu. Gignam tas tika izdarīts un no 20 botiem dienā tagad reģistrējas 1 pa 3 mēnešiem. Ā jā, ja forumā nav nekā angliska, tad viņš nelien. Bija teiksim Map making forums gignā - visi spamboti tur līda, jo bija angliski. Tagad ir "kartes un to taisīšana" un tiem pidariem ne prātā nenāk tur līst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Paskat, ku vini ir advanceti1 kaa taarpinji! Uzliec, ka pie koda jaievada vel kaut kas gala. un ar latvieshu burtiem uzraksti - lai apstiprinatu registraciju pievieno kodam gala savas (latvijas) valsts kodu. (lv). i vsjo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artis1991 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Paskat, ku vini ir advanceti1 kaa taarpinji! Uzliec, ka pie koda jaievada vel kaut kas gala. un ar latvieshu burtiem uzraksti - lai apstiprinatu registraciju pievieno kodam gala savas (latvijas) valsts kodu. (lv). i vsjo! Sits variants tiesam labs deretu pameginat Sim tiesam jaizdodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Pieliec menu listu ar Izlasiji noteikumus? - jaa - nee es esmu smirdiigs spambots or somethin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTent Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Bet ka lai to ieliek? kura faila tas ir jaliek? kas kur jaaraxta? es par php maz zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Iekš ipb ir vel viens veids, man pašam ļoti labi izdevās, kr4 ieej: tools and settings - > View general settings - >Security and Privacy : tur pie Enable Captcha? kā defultais stāvēs normal (no special requ...) a uzliec Advanced (Requires GD libary) Nu un pēc šitā man pašam personīgi, spamboti nereģistrējās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTent Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) Kāds tools? kur php ir tools? es njeponjal man ir phpBB kurā failā kas man jāmaina lai Šeit varētu pievienot piemērām 2+2=? un jāatbild 4 kā lai to uzliek? Edited March 13, 2008 by ExTent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now