Surr Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ierosinu >Hollow< noņemt banu uz forumu . Pec senām GIGN tradīcijām tik jaukus foruma lietotājus parasti ievietoja grupā "Dabas brīnumi", cienīja un saudzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 viņa daunisms ir pārāk kaitinošs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Bet vinsht tomer ir kas ipashs!lai gana 1reiz vinju nobanoja un vinsh pa jaunu pieregojaas Skjiet izdaris to velreiz ja nobanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 vispār pārdomājot to ar vēsāku galvu, surram taisnība. tā arī darīšu. to banu gan vēl uz dienu atstāšu. pamainīju viņam arī member title Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Nu ko, tad gaidam atpakaļ ar jauniem vikrutoniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxhollowxxx Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) thx surr par tavu laipno postu... bet man jav palicis galigi vienalga kamer nebano uz ip no foruma... laigan ir vel 100x vietas kur es sezu pie neta, speeleju cs + maajas es tikunta pa vasaru nevaresu pie neta seedet buus jasez citur ... VARAT AR NELASIT ZEMAK, TAS TIKAI MANAS DOMAS!!! ______________________________________________________________ kaut ar gribetos deell juusu atieksmes -kas vienmer man dirs neparko virsu un visulaiku apvaino utt..- visus nodirst, bet saprotu kaa admins esmu bijis daudzu (visu savu cs muuzu) zinu kad neiespeejami buut labam adminam... man pasam savs serveris 1x nedela nonemu banus kuri paarsniedz 20+ nez vai visi ir patiesi bet visi uz permently vai vairak kaa 1000 stundas uzlikti lidz sim esosie admini kas normali uzklausa ppl ir maz... tape es neko neteiksu par jums sliktu vairs -lidz kadam laikam...- __________________________________________________________________ NVM ... tik manas domas nenemat personigi ... es to auksa rastito nedomaju launa praata... ;( Edited May 14, 2007 by xxxhollowxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 thx surr par tavu laipno postu... bet man jav palicis galigi vienalga kamer nebano uz ip no foruma... laigan ir vel 100x vietas kur es sezu pie neta, speeleju cs + maajas es tikunta pa vasaru nevaresu pie neta seedet buus jasez citur ... VARAT AR NELASIT ZEMAK, TAS TIKAI MANAS DOMAS!!! ______________________________________________________________ kaut ar gribetos deell juusu atieksmes -kas vienmer man dirs neparko virsu un visulaiku apvaino utt..- visus nodirst, bet saprotu kaa admins esmu bijis daudzu (visu savu cs muuzu) zinu kad neiespeejami buut labam adminam... man pasam savs serveris 1x nedela nonemu banus kuri paarsniedz 20+ nez vai visi ir patiesi bet visi uz permently vai vairak kaa 1000 stundas uzlikti lidz sim esosie admini kas normali uzklausa ppl ir maz... tape es neko neteiksu par jums sliktu vairs -lidz kadam laikam...- __________________________________________________________________ NVM ... tik manas domas nenemat personigi ... es to auksa rastito nedomaju launa praata... ;( Ja tu LOOTI slikti uzvedisies, tad admini tev saliks banus uz IP un uz nikiem un dzesis ara tavus postus un bus velti izliets udens (h2O), tapec parak uz nerviem tomer nebrauc siem! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxhollowxxx Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 es jav saku kad es neko launu ar to nedomaju .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 neuzskatu ka apr katra izpausmi jaliek bans forumaa, ja saakas rupjibas vai kada personibas aizskarsana tad citadaak (sikaak par so lietu nezinu, tapec runaju vispariigi)... kaa jau zinaams, cs nespelee tikai 1 rase, 1 grupa, 1 apaksgrupa, 1 atvase, 1 persona, lai nebuutu nesaprasanos... cs spelee taa saucamie metaalisti, gotisti, repperi, urlas, satanisti, saldie puisi utt., un tiesi tapec domasana katram citadaak, un par to nevajadzetu cilvekus sodiit... jasoda par kada noteikta, deklareta punkta parkaapumu (respektiivi, foruma ieksejas kartibas noteikumiem)... P.S. Atvainojos ja kads mani nesapratu, jo arii esmu pieskaitaams pie vienas no taam grupaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxhollowxxx Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) njee ar tevi vis ok manas domas Edited May 14, 2007 by xxxhollowxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 nebiju noņēmis "disable posting ability" tāpēc čalis pieregoja jaunu akkauntu. Tagad noņēmu, drīz būs atpakaļ vecais labais >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 xxxHollowxxx , tev pasham ir savs stingrs viedoklis, par kuru tu esi gatavs cinities? vai peec katra posta tev jaraksta, nenenam veraa, es to taa nebiju domajis, nenemat launaa, tas ir tikai manas domas... Ja taas tiehsama ir tavas domas, tad aizstavi taas nevis snhuksti ka mazs suniits, un ja tev buss pietiekoshi labi argumenti (get real), varbuut tevii kaads ieklausiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 "xxxHollowxxx , tev pasham ir savs stingrs viedoklis, par kuru tu esi gatavs cinities? vai peec katra posta tev jaraksta, nenenam veraa, es to taa nebiju domajis, nenemat launaa, tas ir tikai manas domas... Ja taas tiehsama ir tavas domas, tad aizstavi taas nevis snhuksti ka mazs suniits, un ja tev buss pietiekoshi labi argumenti (get real), varbuut tevii kaads ieklausiisies " srry its only a dreem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 starp citu QUOTE nozīmē citēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 "starp citu QUOTE nozīmē citēt " srry es jav mejginaju bt man nesanaca nemaku izmantot to Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 "starp citu QUOTE nozīmē citēt " srry es jav mejginaju bt man nesanaca nemaku izmantot to nu es tagad nospiedu pie tava posta pogu QUOTE. pamēģini izdarīt to ar manu postu, vajadzētu sanākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 cik diez ilgi veel shis cirks turpinaasies kaadreiz shii bija interesanta sadalja, bet tagad taa ir paarveidojusies par spama paradiizi. Tas fakts vien, ka atverot suudziibu sadalju un redzot, ka hollow ir ieposteejis peedeejos 4 topicos peec kaartas - viss azarts zuud tos lasiit, jo taapat ir skaidrs, ka nekas vairaak par kaarteejo vinja gudro peerli, tur rakstiits nebuus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) cik diez ilgi veel shis cirks turpinaasies kaadreiz shii bija interesanta sadalja, bet tagad taa ir paarveidojusies par spama paradiizi. Tas fakts vien, ka atverot suudziibu sadalju un redzot, ka hollow ir ieposteejis peedeejos 4 topicos peec kaartas - viss azarts zuud tos lasiit, jo taapat ir skaidrs, ka nekas vairaak par kaarteejo vinja gudro peerli, tur rakstiits nebuus... kaartejuo reizi man gigna kads neparko uzbrauc auguma :@ man taas patiesam ssak krist uz nerviem ... u just 're 2 selfish* man edit: wow sanaca Edited May 14, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 kaartejuo reizi man gigna kads neparko uzbrauc auguma :@ Es nebraucu tev augumaa, bet gan lieku tev noprast, ka shii nav taa sadalja, kur TEV , uberkrutais spameri, vajadzeetu aizdirst katru topicu ar savaam veelmeem, iegribaam, suudziibaam un veel sazin ko! Prieksh tam ir domaata spama sadalja! Ej tur, uztaisi jaunu topicu...piem. "hollowa spama paradiize" un raxti ko veelies! Visas savas veelmes un sapnjus raxti tur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 topicu ar savaam veelmeem, iegribaam, suudziibaam ja nemaldos sita ir suudzibu sadala vaitad ne ?? un iskatas akd bez manim te netiaki sudzibas ir neskaties tikai uz mani bet uz visiem pirms kavtko man saki Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 atļāvos pārvietot uz spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 atļāvos aiztaisīt, jo centīgais hollow quote apguva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts