Jump to content
GIGN Forum

Nevermind

eziic
 Share

Recommended Posts

vienīgais kur esmu kļūdijies ir viens 9 pa daudz, ko es piešāvu.

izskaidrošu situāciju. ieeju serverī, ja nemaldos tas bija mans primais raunds, beidzās ar to ka tas c4 uzsprāga. raunds sākas, un es sāku lasīt superīgas rindiņās adresētas man, ja godīgi es pat 0 gribēju likt unsure.gif .

saspaidiju 9 un pieliku rīzonu daunis. iegāju forumā, izlasu sūdzību, kurā viņš vēl nav licies mierā, tas man neliek mainīt attieksi pret viņa domāšanas veidu un vārdiem ar kādiem viņš mētājas pa labi pa kreisi.

šodien ienācu forumā, vēstule ar skaistu tekstu, kurā viņš atvainojas, par to ko sarunāja. ar to arī man pietiek, lai domas par cilvēku mainītu. banu gan jau, ka noņems, ja nenoņēma.

EDIT: macho, mana attieksme nav mainijusies, tikai mani kaitina, šitādi ģēnijiveidīgie spēlētāji, kas otrspus monitoram krutī nereālas štelles un norāda, kas tu esi.

P.S. <3 slowIks wub.gif

EDIT2: izlasiju pa pusei ezīša eseju, čālīt, man un es domāju nevienam citam, nav vajadzīgi tādi spēlētāji, kuri nemāk savas sāpes par to ka ir nošauts savaldīt. izstāsti, lūdzu, kur vēl bez šī gadijuma, tu esi redzējis manu "attieksmi"? ja neesi saktījies demo, tad lūdzu nerunā, kas ko kur varēja, vai kas kur ko nevarēja.

par to runāšanu privāti, eziic, ja tu nerubī, nerunā lūdzu, es no viņa saņēmu vienu vēstuli, kur viņa attieksme nebija mainīt (vēstuli, ja nemaldos iekopēju), un man ar viņu nebija, ko runāt..

EDIT(last): macho tu teici, attieksme mainijusies uz mistisko, tātad NEKAS NAV MAINIJIES, PIEPISĀS MAN DĒĻ VIENA BANĀNA, KURĀ ES PA VIENU VAI DIVIEM CIPARIEM PA DAUDZ PIEŠĀVU! un man gribētos zināt, ko darītu tie, kas saņemtu tādus vārdus savā virzienā, ja reāli tu neko nevarēji izdarīt, lai tas debīlais c4 neuzprāgtu, un ja arī varētu, kuru tas pis?! nepaspēju vai negribēju, kuru tas krata, ja tāpat nomiru.

cya

rispect zaban.gif

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

rispect zaban.gif

respect lol biggrin.gif

man tāda jušana, ka Superrembo tiks drīz no troņa nogāzts sad.gif

bet par to lamāšanos lietu, ja kāds man parasti kaut ko uzdirš, tad es parasti par to pasmejos un mēģinu ar viņu parunāties - kā saka mazliet pagarināt jautrību. un ban par lamāšanos es lieku parasti tikai tad, ja ir nacionalistiski uzbraucieni.

bet par to lamāšanos lietu, ja kāds man parasti kaut ko uzdirš, tad es parasti par to pasmejos un mēģinu ar viņu parunāties - kā saka mazliet pagarināt jautrību. un ban par lamāšanos es lieku parasti tikai tad, ja ir nacionalistiski uzbraucieni.

piekritu tev wink.gif

es gan parasti ignoreju tos kas dirsas un peec kada laika pasaku lai beidz, ja nebeidz tad gag un peec tam kick ban max-120 min tongue.gif

visi uzskata kad tas ir normali, bet par mat ban uzlik uz 2 gadiem... manliekas kad par tadu riiicibu jav acc nost vajadzetu :?

tas ir tas pats ja vins panemtu un nobanotu hostu biggrin.gif vai ar kaadu adminu kurs labi speele uz permently :?

Edited by >hollow<

man tāda jušana, ka Superrembo tiks drīz no troņa nogāzts sad.gif

Superrembo laiks ir pagājis, lai gan es vienmēr atcerēšos viņa postu, kur viņš "biju atradis labu spotu T bāzē actekā un tad sulik izdarīja tā ka es sāku lidot". smile.gif

Oki doki rolleyes.gif Es izlasiju Eziisha esejuJaa skaidrs ka visi nevar but kaa EDD`s ,kursh mus atbalsta kad arii velamies kadu FUN uzkrutjiit! Piemeram pedejas 2nedeljas mes katru nakti ar Eziici un shad tad arii HUSEINU un NINJU metamies NAZHU CIINJAA,shoreiz atstajot BOJI-PRIPASUS malaa!Tikai flashi un nazhi metamies cinjaa pec galjas!Gandriiz kaa KANIBALI!bet nu protams gribas izteikt tadiem adminiem pateicibu kaa Driimzz,Silver,EDD,DeaDly,Zloy,teddy, un vel jau ir kadi kas vnk saprot,ka FRAGOT visu dienu un nakti arii var kljut apnicigi un debili!Tapec arii ir atrasta kopiga valoda,ka MISIJU mes pildisim un nekemposim bazee!Vopshem veels jau un negribas vairs neko raxtiti,bet gribas ieiet kadu sagraiziit!

Neaizmirsti, ka ir cilvēki, kas dažādu apstākļu dēļ tiek pie spēlēšanas ne vairāk kā vienu reizi nedēļā. Viņi grib paspēlēt kārtīgu CS vienīgajā serverī, ko viņi gadiem apmeklē. Un nevienu tajā brīdī neinteresē, ka tu esi CS atspēlējies, citu interešu tev nav, un gribas "pajautroties".

Sorry, topiks ir aizlokots, bet es pirms tam vienkārši netiku pie vārda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...