Jump to content
GIGN Forum

Kautkas Savaads

Recommended Posts

Tāda lieta kad, kad es uztaisiju amxbans un uzreiz peectam gaaju serverii izmeegjinaat vai iet tad arii saakaas probleema! kad eju serveri un kad aiziet liidz 3 stripinjaam tad paradaas uzraksts kiked:you have no entry to this server! Pie tam es to serveri esu uztaisiijis kr4 es esu taa servera iipashnieks pirms amxbans uzinstalešanas un ielikshanas webaa nekaa taada naw biji varbūt vaina kautkur amxbanos? sad.gifsad.gifwacko.gifblink.gifunsure.gif

Edited by Ablomijies?

Tāda lieta kad, kad es uztaisiju amxbans un uzreiz peectam gaaju serverii izmeegjinaat vai iet tad arii saakaas probleema! kad eju serveri un kad aiziet liidz 3 stripinjaam tad paradaas uzraksts kiked:you have no entry to this server! Pie tam es to serveri esu uztaisiijis kr4 es esu taa servera iipashnieks pirms amxbans uzinstalešanas un ielikshanas webaa nekaa taada naw biji varbūt vaina kautkur amxbanos? sad.gifsad.gifwacko.gifblink.gifunsure.gif

Es te tā palasiju arī citus topikos es baigi bravurīgais nu tad še un meklē pac!!! Ja kārtīgi izlasīsi atradīsi!!! thumbsup.gif

piemekleejusi cita probleema! uzlieku banu un eju webaa apsakatiit kad eju iekshaa sadaljaa amxbans man raada You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'repeat FROM amx_banhistory WHERE player_id = 'STEAM_0:0:14016530'' at line 1 vai tas arii ir par vecu mysql? shock1.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...