Jump to content
GIGN Forum

Lfs

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Kads ludzu nevaretu iedot tieshu linku kur varetu novilk LFS save game!!! Es visu netu izmekleju + dc++...visu iespejamo chitu lapaspuses, bet neka... LUDZU HELP!! Es ari jums iesaku spelet lfs un viss bus kartiba..kaut kad kopa varetu uzkapat neta, bet pagaidam man ir ljoti svarigs save game(tas butu kr4 man vaig visas mashinas)

Ja kads nezin kas ir LFS(live for speed te vus mazzss video) GL & HF Video : link!!!

OO nemaz nemanijju... biggrin.gif bet tnx

Un nu par teemu... Man arii negaja nezin kapec piecas reizies megjinaju zb.. kad njemu mashiinu don't send...

esmu gan pa zoshu gan lfslatvias forumus un vissi jauninjie kas saak tiem neiet...

Vieniigais ko braucu tas ir Treninji biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif kruti biggrin.gif1d71.jpg

O.K. man visas mashinas paradijas...(pateicoties Traffic smiliez.de_265.gif )

P.S. Tagad varetu uztaisit serveri un iet vina ieksha spelet kopa speli. serveris varetu but uz mana PC (bet par lagiem negaranteju zaban.gif ) Bet varetu pameginat... biggrin.gif !!! Visu es censtos sachinit un varetu uzspelet kopa! Kursh grib piesakas te un pasaka savu skype niku...

Es te rakstishu visus pieteikushos cilvekus :

Peppers

.

..

...

u.t.t.

Nakat!!! new_silly.gif

blink.gif Man nekādi as cracks neaiziet. Itkā iemetu pie lfs, saka,, ka piereģistrēts, bet, kad spiežu: unlock s2 hernu, tad saka, ka nav tāds lietotājs.

Man liekas ka tu nospiedi unlock demo...kr4 man ari ta bija..iemet traffic'a cracku ieksh c;/program file/lfs un pamegini register un vairak ka 8 cipariem jabut piemeram : :: : Username 123456789

Password 123456789

Pamegini ta!! wink.gif

A bet kada tev ir versija!? varbut tev ir dome versija un nevar tev nemaz but tas S1 un S2!!! Cik tev sver instalacija!? Tad palukosim kas un kā!!! 31.gif

traffic, nesaprotu, kā tu to domāji. Rādīy jau rāda, bet, kad uzspiežu uz kāda modeļa, man saka, ka jāatver lfs S2, respektīvi man nav atlokots. Pietam pie nika labajā pusē, man apakšā ir Demo Racer

p.s. Ja pieļauju kādu stulbību, tad palabojiet mani, jo saistībā ar LFS esmu vēl (pagaidām cool2.gif ) nejēga.

traffic, nesaprotu, kā tu to domāji. Rādīy jau rāda, bet, kad uzspiežu uz kāda modeļa, man saka, ka jāatver lfs S2, respektīvi man nav atlokots. Pietam pie nika labajā pusē, man apakšā ir Demo Racer

p.s. Ja pieļauju kādu stulbību, tad palabojiet mani, jo saistībā ar LFS esmu vēl (pagaidām  cool2.gif ) nejēga.

Ja tev ieejot spele rada šadi!!!

Tad viss kartiba!!

P.S. sorry par izmeriem, es vel nemaku uzlikt mazaku...Sorry

post-6-1178349321.jpg

Edited by Endijs_Dzerkalis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...