ant- Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Sveiki... Mans nick ir ant, un esmu viens no tiem daudzajiem, kuram vajag admina tiesiibas! xk xslay xslap x_votemap No sakuma domaju, ka tiesibas es neprasishu, un ka varu bez taam iztikt, bet speeleeju ilgaak, un tomer taas savajadzeejaas! Speleju uz GIGN servera jau ilgu laiku... Zinu, kaa un kad izmantot shaas manas veelamaas tiesiibas, un ar to man sarezhgijumi nevar buut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Peedeejaa laikaa tiesiibas netiek pieshkjirtas ,protams, ar iznjeemumiem.Tad pasaki kaadeelj tu esi iznjeemums Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 nah vajag veel kaadu adminu ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon` Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 x3m vienmeer vajag kaadu adminu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 mjaa... vai arii nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted April 27, 2004 Report Share Posted April 27, 2004 Ar shamo dzeku kopaa shaavu - good player Peec bazara man liekas ka siikais ar nekaads neesot R3c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon` Posted April 27, 2004 Report Share Posted April 27, 2004 REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Nu, vajadzetu shamajam pieshjkirt admina tiesiibas, tak reals players nav jau nekaads tur lamers... Tiesiibas ir nepiecieshamas! Adminu tiesiibas vinam ar nav sveshas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant- Posted April 28, 2004 Author Report Share Posted April 28, 2004 Man admina tiesiibas ir vajadziigas, lai baazee neseedeetu FreeFragi, lai T's nekempotu baazee - lai iet izpilda savu misiju, lai nebuutu spameru un veel, lai man butu iespeja mainiit kartes - kuras pieprasa tauta! >Ir bijushi gadijumi, kad serveri nav neviena admina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 ant- said: Ir bijushi gadijumi Taadat tajaas ljoooooti retajaas reizees, kad nebuus adminu, tu kaa gaishregjis ienaaksi iekshaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Quote Nu, vajadzetu shamajam pieshjkirt admina tiesiibas, tak reals players da ko tu neteiksi ? Quote nav jau nekaads tur lamers... Nu tieshaam nav, atshkjiriibaa no tevis Quote Tiesiibas ir nepiecieshamas! Es domaaju un domaaju, ka visi domaa taakaa es ::: Nav nepiecieshamas (visi zin kaapeec) nemaz neprasat... Quote Adminu tiesiibas vinam ar nav sveshas!!! peec kaa tu to spried ? vinjsh bij pieteikumaa piemineejis, ka vinjsh kautkaadaa serverii ir (vai ir bijis) ADMINS ? Quote mani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon` Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 (edited) ant- normaals palyer ! var jau taksh iedot shamajam tiesiibas es ar esmu maniijis ka uz gign nava admini ! nu bet tas taa ik peec 30 min gan jau kaads paraadaas ! Edited April 28, 2004 by Neon` Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 neons tikai ik peec 30 min dabuun banu ? man skjita ka tev ir permanentais, n00bl4r. and Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 kaa jau vienmeer kaads izceljaas un ir paaraaaks par citiem.... tas jums pashiem zinaams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts