HoLLow_LiFe Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 sveiki, man radusies tāda maza vajadzībiņa pēc votemap arī pub serverī. sanāk diezgan bieži atrasties serverī, kad nav admina ar votemap. tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Tev nav votes ? a un par temu - atblastu... mulkjis jau vinsh ir, bet cieshams Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 6, 2007 Author Report Share Posted May 6, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 nado datj, tut problem bitj nedolzhno. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 un man jautājums tāds, x_cvote arī līdz nāk, ja ir x_votemap..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) a prieksh kam tev cvoti? ja kaads cits admins uzliks voti - tu spiediisi cancel un liksi saveejo?! Edited May 9, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 un man jautājums tāds, x_cvote arī līdz nāk, ja ir x_votemap..? nē. cik atceros tad bija problēmas daudziem ar cvote lietošanu un lielākajai daļai adminu viņu novāca. par votemap došanu atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 (edited) a prieksh kam tev cvoti? ja kaads cits admins uzliks voti - tu spiediisi cancel un liksi saveejo?! par votemap nav iebildumu... nē, tiks atcelta vote, kas tiek uzlikta tikko ieejam adminam, nezinot, kas ir noticis pirms tam un kas ir nextmap.. līdzīgi kā šodien bija... EDIT: ja tās komandas nav kopā, tad es vēlētos arī iegūt cvoti. Edited May 9, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) nē, tiks atcelta vote, kas tiek uzlikta tikko ieejam adminam, nezinot, kas ir noticis pirms tam un kas ir nextmap.. Ja tu runaa pa shodienu, tad neviens iznjemot tevi, trainu speeleet negribeeja. Taapeec tika uzlikta vote uz aztec, jo taa mape netika pirms tam speeleeta. Vairums nobalsoja par un taa ir vinju izveele, ne tava. Adminam ar vote tiesiibaam ir jaadod iespeeja tautai izveeleeties , ko speeleet naakamo. Prieksh tam jau vinjam taas tiesiibas ir dotas. Un ja cilveeki nobalso par kaadu mapi, tad to vinji arii grib speeleet. Kas liek domaat, ka ja tev buus votemap, tad tiks speeleetas taas mapes, kuras tik tikai TEV! Nerunaajot nemaz par x_cvoti! EDIT3: MaX, piedod ja kļūdos, bet es neatceros, ka tu būtu jautājis viņiem, vai vēlas spēlēt citu mapi vai to, vai viņiem apmierina nextmap.. Padomaa logjiski - ja tauta buutu gribeejusi speeleet nextmap, vai vinji buutu spiedushi #1 ? Pie kam to izdariija 15 cilveeki... EDIT2: nē, vote tiks lietota, lai es paspēlētu, ko es vēlos , bet tas tiks pieskaņots prevmap. wink.gif Shis vispaar ir megasegaLoL!!!1! Edited May 9, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 (edited) es mapes laikā neredzēju nevienu kaucienu pēc citas mapes, es to pārdzīvoju tāpēc, ka train ir mana mape.. tu ienāc, un uzliec voti uz manu nīstāko mapi, tu spēj iedomāties, kāds stienis tas ir? man tas aztec jau aknās sēž..aaa, un es odigy tikai tādēļ spēlēju, ka next būs train.. divus stieņus norāvu. EDIT: man nav daudz mapju, kas besītu...tāka votemap netiks lietots, lai es varētu paspēlēt, ko es vēlos.. un runājot par cvoti, es jau pateicu, ko par to domāju. EDIT2: nē, vote tiks lietota, lai es paspēlētu, ko es vēlos, bet tas tiks pieskaņots prevmap. EDIT3: MaX, piedod ja kļūdos, bet es neatceros, ka tu būtu jautājis viņiem, vai vēlas spēlēt citu mapi vai to, vai viņiem apmierina nextmap.. Edited May 9, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) EDIT3: MaX, piedod ja kļūdos, bet es neatceros, ka tu būtu jautājis viņiem, vai vēlas spēlēt citu mapi vai to, vai viņiem apmierina nextmap.. Nu tjipa vote jau ir tā pati jautāšana. Ja gribēs, lai paliek esošā mape, nobalsos pret. Vispār man šķiet, ka admini pēdējā laikā (nevaru īsti pateikt precīzu laiku) tās votes liek pa labi un pa kreisi. Tas reizēm apnīk. Edited May 9, 2007 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 aha. nu tad ar to arī beidzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts