cmd Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Kвdзп tik reti tiek rakstоti jaunumi ? protams var saprast ka ne katru dienu notiek kkas interesants but still...? of kфrs nevajag jau padarоt gign par kkвdвm TV3 laika ziтвm, bet tomзr nedaudz bieювki jaunumi bыtu ok.! nu vismaz man tв liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 kādas tieši tev ziņas interesē? ir tak apollo, delfi un vēl lērums saitu kur var redzēt jaunumis, kāpēc tad gign vajadzētu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 kādas tieši tev ziņas interesē? ir tak apollo, delfi un vēl lērums saitu kur var redzēt jaunumis, kāpēc tad gign vajadzētu?? da nē. viņš domā jaunumus kā par normālu rēcamo gabalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Tip QUOTE no citiem forumiem un kkādus trailerus ? wtf? es nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 nē es domāju ziņas par un ap cilvēkiem, kas saistīti ar gign utt. piemēram man ļoti patika šis raksts- http://www.gign.lv/news/154 gribētos kko tādu biežāk palasīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Bet tas jau parādas main lapas... tur tad arī visu var izlasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Parasti jau visādas jaunas lietas un aktualitātes spam sadaļā paradās, tāpēc domāju, ka jauna sadaļa absolūti nav nepieciešama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Parasti jau visādas jaunas lietas un aktualitātes spam sadaļā paradās, tāpēc domāju, ka jauna sadaļa absolūti nav nepieciešama Arī fakts... Piekrītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmd Posted May 3, 2007 Author Report Share Posted May 3, 2007 nē jūs pārpratāt nevajag jaunu sadaļu vnk es biju kādēļ tieši uz Gign main lapas šie jaunumi ir tik reti, bet nu protams paldies par atbildēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Es laikam vienīgais iebraucu, kas pa lietu Ja nekā interesanta nav, tad nav arī par ko rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Var jau atrast visādus brīnumus... Bet kurš tad meklēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Var jau atrast visādus brīnumus... Bet kurš tad meklēs Tjip tu baigais admins un tev to lemt?? Es arii neesmu nekas.. Bet emm gign rakstus var lasiit ar smaidu tie ir reti bet tomer interesanti nevis bezteema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Tjip tu baigais admins un tev to lemt?? Es arii neesmu nekas.. Bet emm gign rakstus var lasiit ar smaidu tie ir reti bet tomer interesanti nevis bezteema! Uuu,.. Es ko ne tā pateicu Es vienkārši saku ka gign jau tā ir pilnas rokas (man tā liekas) , kur nu vēl katru dienu vai nedēļu meklēt kkādus jaunumus, vai rakstīt ... Ir ir forši palasīt... Man pašam patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Kвdзп tik reti tiek rakstоti jaunumi ? protams var saprast ka ne katru dienu notiek kkas interesants but still...? of kфrs nevajag jau padarоt gign par kkвdвm TV3 laika ziтвm, bet tomзr nedaudz bieювki jaunumi bыtu ok.! nu vismaz man tв liekas Nu tв nu ir sanвcis, ka pзdзjo pusotru gadu оsti nav par ko rakstоt. Varbыt kaut ko izdomврu рajв sakarв. Televizoru es vairвk neskatos, varbыt vajadzзtu ieиekot Zelta Drudzi, jo es tв sapratu, ka tur ir visвdi loliski atgadоjumi. Parasti jaunumi bija par to, kas ir aktuвls, bet tв nu ir sanвcis, ka patlaban nekas nav aktuвls. Hmmm, lai gan. Nu katrв ziтв, redzзsim, redzзsim, iespзjams kaut ko izdomврu. p.s. var jau palasоt vecos gign jaunumus, daudz interesantas lietas tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 var jau palasīt vecos gign jaunumus, daudz interesantas lietas tur Pārlasīts jau ir Esmu gandrīz visu izlasījis (jaunumus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Manuprāt, viss ir ok tikai īsie jaunumi varētu būt svaigi biežāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Manuprāt, viss ir ok tikai īsie jaunumi varētu būt svaigi biežāk. A bet par ko mēs te runājam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 A bet par ko mēs te runājam ? Man liekas, ka tu forumu esi sajaucis ar čatu un iespamo pie katars izdevības, tu domā, jo vairāk tie kubiciņi, jo lielāks batja būsi? Vienkārši tu pierādīsi to ka esi idiots ar saviem idiotiskajiem postiem. Jo tālāk es lasu šo topicu un tavus postus, jo lielāks daunis tu man liecies. lab tas tā... Macho, tev ir talants.. Skaties daudz televizoru un raksti tādus rakstus vairumā Tika nospriests ka smagākais, ko vinš klausās ir Jon Bon Jovi! Bet to ka viņš ir gejs, par to vairs nebija šaubu. Pats smieklīgākais ir tas, ka savā anketā vinš ir norādījis, ka ir heteroseksuālis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Yū... Kubiciņi rullē (owned) cr3w tu gadījumā neesi tas pats no wild'a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 To4 spameris... runājot par jaunumiem, es mazliet sajaucu jaunumu sadaļu ar rakstu sadaļu (ja tā viņa saucas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now