Jump to content
GIGN Forum

Jaunumu Sadaļa Gign Mājaslapā

cmd
 Share

Recommended Posts

Kвdзп tik reti tiek rakstоti jaunumi ? sad.gif

protams var saprast ka ne katru dienu notiek kkas interesants but still...?

of kфrs nevajag jau padarоt gign par kkвdвm TV3 laika ziтвm, bet tomзr nedaudz bieювki jaunumi bыtu ok.!

nu vismaz man tв liekas rolleyes.gif

Var jau atrast visādus brīnumus... Bet kurš tad meklēs 18.gif

Tjip tu baigais admins un tev to lemt??

Es arii neesmu nekas..

Bet emm gign rakstus var lasiit ar smaidu tie ir reti bet tomer interesanti nevis bezteema!

Tjip tu baigais admins un tev to lemt??

Es arii neesmu nekas..

Bet emm gign rakstus var lasiit ar smaidu tie ir reti bet tomer interesanti nevis bezteema!

Uuu,.. Es ko ne tā pateicu 36.gif

Es vienkārši saku ka gign jau tā ir pilnas rokas (man tā liekas) , kur nu vēl katru dienu vai nedēļu meklēt kkādus jaunumus, vai rakstīt ...

Ir ir forši palasīt... Man pašam patīk

Kвdзп tik reti tiek rakstоti jaunumi ? sad.gif

protams var saprast ka ne katru dienu notiek kkas interesants but still...?

of kфrs nevajag jau padarоt gign par kkвdвm TV3 laika ziтвm, bet tomзr nedaudz bieювki jaunumi bыtu ok.!

nu vismaz man tв liekas  rolleyes.gif

Nu tв nu ir sanвcis, ka pзdзjo pusotru gadu оsti nav par ko rakstоt. Varbыt kaut ko izdomврu рajв sakarв. Televizoru es vairвk neskatos, varbыt vajadzзtu ieиekot Zelta Drudzi, jo es tв sapratu, ka tur ir visвdi loliski atgadоjumi.

Parasti jaunumi bija par to, kas ir aktuвls, bet tв nu ir sanвcis, ka patlaban nekas nav aktuвls. Hmmm, lai gan. Nu katrв ziтв, redzзsim, redzзsim, iespзjams kaut ko izdomврu.

p.s.

var jau palasоt vecos gign jaunumus, daudz interesantas lietas tur smile.gif

A bet par ko mēs te runājam ?36.gif

Man liekas, ka tu forumu esi sajaucis ar čatu un iespamo pie katars izdevības, tu domā, jo vairāk tie kubiciņi, jo lielāks batja būsi? Vienkārši tu pierādīsi to ka esi idiots ar saviem idiotiskajiem postiem. Jo tālāk es lasu šo topicu un tavus postus, jo lielāks daunis tu man liecies. lab tas tā...

Macho, tev ir talants.. Skaties daudz televizoru un raksti tādus rakstus vairumā smile.gif

Tika nospriests ka smagākais, ko vinš klausās ir Jon Bon Jovi! Bet to ka viņš ir gejs, par to vairs nebija šaubu. Pats smieklīgākais ir tas, ka savā anketā vinš ir norādījis, ka ir heteroseksuālis.

biggrin.gifbiggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...