GOLFY_S Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 mums te kaads ,orienteejas, sportaa nu beeet taaak tak ir, ar stipriem ir speeleejuhsi normaali, pat labi, bet pret vaajaakiem pretiniekiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippucis Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 White-line- es sedeju gan G,gan K , gan S par bileteem maksaju 3,0Ls shiis biletes ir par tavvietaam bet mees ar draugu mieriigi sedejam tad veel mees meginajam iet uz citu sektoru bet tur muus piekera bet daziem bija jauni saukli. PIEM: Septinji litri sarauj un mammu mammu paliigaa japaana man atsuukaa man veel tagad balss aizsmakusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 mums te kaads ,orienteejas, sportaa nu beeet taaak tak ir, ar stipriem ir speeleejuhsi normaali, pat labi, bet pret vaajaakiem pretiniekiem . ir bijushi tikai dazhi taadi gadiijumi ,kad muuseejie uzvar augstaakaas klases komandas-peedeejie 2-uzvaras pret krieviju.Un peedeejaa reize kad muuseejie padi*sa vaajai komandai nemaz neatceros...nu beet taa jau ir ar tiem zaudeejumiem[peec nakts vairs nekaa neatceries ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 hehe... Latvija noteikti kaadu pigoru izvilks no kabatas. Taapeec visi vinjus tik ljoti miil. Es jau labpraat paregjotu kaasienu chehijai pa kaadiem 2-4 vaartiem bet nu... Teikshu 2:2 Vaacieshi? hm. 5:4 Latvijas labaa kazahstaana? hm 4:1 Latvijas labaa jaa zinu esmu optimists bet ko padariisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippucis Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 kads nezin ka var aizbraugt uz shito.... nu tur kur buus tagad cempionats 6-dien kur buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 ar chehiem vareetu buut 5-3, mums zaude, protams & diemzheel.. vaacieshi 1-2 mums atkal zaude, awww kazahstaana 4-2 mums vinne JUHUU baigi pesimistiski, bet kautcik reaali, ja musejie nepacentiisies nomonstrot chehus. vaacieshiem, domaaju, mees zaudesim vinju aizardziibas deelj, kaut gan musejie tagad lielaakoties uzbrukumaa dodas, iemetot ripu zonaa, un censhoties tikt pakalj - tas taa savaadi, bet var izdoties.. hmm ? GL, team Latvia Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 23, 2004 Author Report Share Posted April 23, 2004 omg hippuucis kas tu par latvijas fanu ja pat nezini kur chempis notiek...... praagaa, chehijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Peec buutibas Lavijai buutu jaauzvar cehi bet pareejaas speelees? . Ceram ka tradiicijas tix lauztas mums te kaads ,orienteejas, sportaa chuvax-runa nevar iet pret 4ekiiju konkreeta kaaja - 3 vaartu starpiiba kaa likts - 1:4 maybe pret Vaaciiju arii tas pats variants, tikai biku vieglaka formaa - 3:5 NU Kazahstaanu, labaaka gadiijumaa vineesim ar vienu vaartu starpiibu - 3:3 Un visspaar Latviijas izlesee hokejaa iesukaaa - ak jel piedodiet man nu nau jai tik traki ! taa kaa pats esmu hokejists , man liekas , ka saprotu nedaudz vairaak kaa juus te....(Starp citu otrdien , ja kads bija uz speli pret Kazastaanu , varejat visi redzet mani - HK Riga 2000 Dinamo Juniors komandu apbalvoja ar bronzas medaljam, es 28 num.) manas prognozes : Latvija : Chehija - 1:3 Latvija : Vaacija - 3:2 Latvija : Kazahstaana - 5:2 P.S.Kerchs ownzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 Otrdien bija pret Kazahstaanu... ?! Hmz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMD Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 hmmzzz... ja mees uzvaram cehus mees pakaasham fashistiem, ja uzvarm fashistus mees pakaasam kazaaam... taa vienmeer ir bijis ... speeciigos uzvaram [dazhreiz gadas] un tad gljuk un muuseejie pakaash kaut kaadiem nunjaam... prognozes hmm... latvija - chehija 1:3 latvija - vaacija 2:4 latvija - kazas 4:1 kaut kas taads vareetu buut nu nez nez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 23, 2004 Author Report Share Posted April 23, 2004 diezgan pesimistiski ... es mineejumus izsaku tikai par 1 speeli uz priekshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon` Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 (edited) es domaaju ka shii speelee Latvija vs chehi vareetu buut pat arii neizshkjirta !!! 2:2 3:3 k-kas tamliidziigs apmeeram ! varbuut ariii vineesim tad lieku 3:1 <--- uz vinnu Edited April 23, 2004 by Neon` Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 24, 2004 Author Report Share Posted April 24, 2004 nu tad---domaaju ka buus vai nu neizshkjirts vai arii LV vinnees ar 2 vaartu starpiibu btw totalizaatoraaa liekam un starpiibu ne uz daudzumu nu kautkaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 kaada raznica - kazahsataana vai japaaana ... spele tik un taa neintereisanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon` Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 nu tad gaidam shodien 17:00 un tad jau arii redzeesim kas un kaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 kaada raznica - kazahsataana vai japaaana ... spele tik un taa neintereisanta Hokejists... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 aciimredzot tomeer nesaproti labaak par citiem hokeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 24, 2004 Author Report Share Posted April 24, 2004 bljeeeeeeee pirmaa treshdalja 0 : 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon` Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 psc vismaz 1 goda vaartus vismaz vinji taksh var iesist ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Boooo 3 punktu aarsvars chehiem , es domajau buus labaak.. Nu man zheel , kautgan par Masaljski un Panteljejevu priecaajos , chalji norm. nospeeleeja. Vareeju tie chehiem pa muti iedot tad viss buutu o.k Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 vajag noskatiities speli lidz beigaam, un tikai tad poustot man zinama mera ir prieks, ka nospelejam ar tadu pashu rezultatu ka pagajshas 2 speles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 aa sorr sajaucu rezulytaats bija 3:1 sajaucu , /me vainiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 (edited) nu man liekas loti labi nospeeleeja, pox zaudeeja, bija kluudas, bet bija sakariiga speele. Un ja labi atceramies ka Kanadu (pasaules chempionus) parbaudes speelee cehi salika 8:0 (laikam, +- ). Masaļskis viennoziimiigi bija labaakais. Dzekam jau arii noveicaas - 1 speele pasaules chempionaataa, debija, + veel pret cehiem. Taa turpinaat, vismaz Irbem laba nomaina buus... NU ja taa turpinaas speeleet, tad viss buus ok. ps: Cehijaa itkaa esot nevis 7, bet gandriiz 10k Lv fanu . Edited April 24, 2004 by GOLFY_S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 ozolinsh nuugjis neatbrauca ! Juusu comments par to ? Droshien piedzeeries nevis trauma Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Domaaj ka trauma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts