Wee-MaN Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 vot kaapeec es nevaru laimeet atrast vai kaut kaa savaadaak bez piepuules dabuut naudu sorry nav laika driiz pabeigsu jautaajums ir taads kaapec nevar atpuusties kameer esi jauns ar reaalu kaapostu (naudu) un peec tam atstraadaat nu kaut kaa taa ! kaapeec vecs buudams es arii seedeeshu bez naudas ar suuda pensiju un dirsiishu ogas vai tiesaam mees esam darba un zemes vergi vai arii es kaut ko nesaprotu un veelos to ko nevar dabuut un ja arii nevar tad pat nedomaaju pareizi un vispaar kur ir taisniiba uz zemes virsmas kursh par to visu ir atbildiigs lielu paldies es saku eiropas savieniibai jo man nav jaamaksaa par maaciibaam aarzemees vairs bet es veel atgrieziishos un zhaadus taadus deputaatus pa4akareeshu saka4aashos kaa aarnijs shivitczerlands un salauziishu rokas visiem 100 muusu tautas kalpiem (deputaatiem-zagljiem) luudzu paliidziet man naakt pie skaidriibas un only for stumbrs 1. kad buusi manaa pusee dod zinju 2. tu ko pa laukiem ko ? 3. kaa Kariinai ? 4. un jaasadzer kaads aleens un par alu runaajot kapeec tas tiks pieskaitiits alkoholam kur ire taisniiba uz zemes ko es dzershu peec 22:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 varu dereet ka tu mani jauc taa vienkaarshi brutaali ar kaadu citu jo ij nekaadu kariinu nezinu ij nezinu kas ir tava puse ij alos man gan garsho ij pashlaik esu riigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 KATRS PATS IR SAVAS LAIMES KALEEJS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 , domaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Dabuut naudu un peectam straadaat ir galiigi garaam. Ta jau labaak pannemt krediitu bankaa uz 40 gadiem un nodziivot vinnus zalli un peectam zzeel ka taa nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 a mosh var ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 vai iisti visu neizlasiju---domaaju ka vainiigi ir tie visi pidari kas nedod, atnjem, savaac no mums naudu(zaglji,deputaati,nodokjlu inspektori) kaa arii dators --- eed tak elektriibu par ko jaamaxaa un arii par netu jaamaxaa... nu vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 uz zemes nav taisniibas ar to arii viss pateikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 uz zemes nav taisniibas ar to arii viss pateikts Debiilisms Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 taads pats kaa shis topiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 anfisa--no offense Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 take it easy chuvax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now