Jump to content
GIGN Forum

Kursh ir vainiigs ?

Wee-MaN
 Share

Recommended Posts

vot kaapeec es nevaru laimeet atrast vai kaut kaa savaadaak bez piepuules dabuut naudu

sorry nav laika driiz pabeigsu

jautaajums ir taads kaapec nevar atpuusties kameer esi jauns ar reaalu kaapostu (naudu) un peec tam atstraadaat nu kaut kaa taa ! kaapeec vecs buudams es arii seedeeshu bez naudas ar suuda pensiju un dirsiishu ogas

vai tiesaam mees esam darba un zemes vergi vai arii es kaut ko nesaprotu un veelos to ko nevar dabuut un ja arii nevar tad pat nedomaaju pareizi un vispaar kur ir taisniiba uz zemes virsmas

kursh par to visu ir atbildiigs

lielu paldies es saku eiropas savieniibai jo man nav jaamaksaa par maaciibaam aarzemees vairs

bet es veel atgrieziishos un zhaadus taadus deputaatus pa4akareeshu

saka4aashos kaa aarnijs shivitczerlands un salauziishu rokas visiem 100 muusu tautas kalpiem (deputaatiem-zagljiem)

luudzu paliidziet man naakt pie skaidriibas

un only for stumbrs

1. kad buusi manaa pusee dod zinju

2. tu ko pa laukiem ko ?

3. kaa Kariinai ?

4. un jaasadzer kaads aleens

un par alu runaajot kapeec tas tiks pieskaitiits alkoholam kur ire taisniiba uz zemes ko es dzershu peec 22:00

vai iisti visu neizlasiju---domaaju ka vainiigi ir tie visi pidari kas nedod, atnjem, savaac no mums naudu(zaglji,deputaati,nodokjlu inspektori) kaa arii dators --- eed tak elektriibu par ko jaamaxaa un arii par netu jaamaxaa... tongue.gif

nu vispaar zaban.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...