Endijs_Dzerkalis Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Es gribetu uzzinat kur var nomainit web lapas nosaukumu, jo man ir mainoshais ip un es iedodu draugam savu ip, bet nakamaja diena man jadot jau cits ip!!! Ka var uzlikt un kur var uzlikt piem..www.drpepper.lv <--- Mans web nosaukums ?! +google.lv izmeklejos ++gign.lv forum too !! Paldies par citam reizem..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 uzlikt var dadzkur bet par taadu kaadu tu gribi ir jaamaksaa un arii tapat tev vinam katru reizi kad tev mainas IP tev vajadzeetu likt atpakalj uz savu jauno IP... ja kas Te vari meeginaat atrast.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 uzlikt var dadzkur bet par taadu kaadu tu gribi ir jaamaksaa un arii tapat tev vinam katru reizi kad tev mainas IP tev vajadzeetu likt atpakalj uz savu jauno IP... ja kas Te vari meeginaat atrast.. a gign.lv maksa par to naudu!? Es loti gribetu uzlikt lai ir piem www.drpepper.lv, bet ka to var izdarit pa brivu un ludzu iedodat tieshu linku ja ir!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Tavu super specialo izgudrojumu nedabūsi par velti - www.nic.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now