QQ77izs Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ir kaut kaads plugins kursh paraada to kursh un kaadu chitu lieto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ablomijies? Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 nu nez vai taads ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 nu ja tik hltv bet ne plugins Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 es zinu ka vienaa serverii es iegaaju ar Bad_bay cheatu ( chiiteris neesmu bet vajag tak pameegjinaat lai zinaatu ko un par ko mest aaraa no sava servera..) un tur paraadijaas (admins teica) taada fignja ka es lietojot Bad_boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Lol tur automatiski SAY uzliekas "I'm using BadBoy get @????" kautkā ta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 es zinu ka vienaa serverii es iegaaju ar Bad_bay cheatu ( chiiteris neesmu bet vajag tak pameegjinaat lai zinaatu ko un par ko mest aaraa no sava servera..) un tur paraadijaas (admins teica) taada fignja ka es lietojot Bad_boy to nevis admins rakstīja, bet gan tu pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 man liekas es zinu kaa ir kad raksta pats.. un kaa ir tad kads raksta admins ne???? un to rakstija admins latvieshu skaidrajaa valodaa "irzubii blja bad_boy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Paaudzies, pieņemies prātā, lasīšanas skilā un tad sāc taisīt serveri vai uzdot jautājumus, vēljovairāk lasīt atbildes. Čītiem Ir auto say kā tu viņus ieslēdz un admins tak redz ka čatā parādās tur kautkādi sūdi I'm using BadBoy utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 Paaudzies, pieņemies prātā, lasīšanas skilā un tad sāc taisīt serveri vai uzdot jautājumus, vēljovairāk lasīt atbildes. Čītiem Ir auto say kā tu viņus ieslēdz un admins tak redz ka čatā parādās tur kautkādi sūdi I'm using BadBoy utt. tu esi daunis vai taadu teelo... tu redzeeji ko es uzrakstiju???? es rakstiju ka ADMINS caur amx_say teica sekojoshu fraazi :" IZRUBI BLJA BAD_BOY" a nevis kaut kaadu tur hu***u kaa tu tur rakstiji... tas I'm using BadBoy nemaz neparaadijaas .. skaidrs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Enīvey admins nevarēja redzēt kas tev pa čītiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 * Thesnake sets mode: +mozg QQ77izs QQ77izs , TU pats automātiski to raksti "I'm using BadBoy" un tapēc viņš zin ka tu lieto. Tas pats būtu ka tu vienk rakstītu "LOOOL ES LIETOJU CD-HACKU" tikai tev ir jaraksta pasham bet badboys raksta automātiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noss-gang|skutais Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 tads vins vsp bla sitadu sen nebiju redzejis nu daudziem chitiem ir ta <-----lieto pogu END un citi kuri no saviem webiem lauj kacat chitus plugina ieraksta piem. <----lieto pogu END (stiligais.oo.lv) var pat pats ieej chitu faila un izmainit ko vien gribi tur uzrakstit vnk vaig macet citi vispar nonem visu nost un nekas pat neparadas (es ta nedaru) Nu un no ta no kurienes tu vildi chitus tas ir ielicis to tekstu <-----lietoju bad boy u.t.t VNK admins redzeja ka tev tads teksts paradas tapec vins ari teica lai tu vinus izsledz lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Varbūt der šis. http://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=352849&postcount=22 Vai nu arī uztaisi pac kautko. #include <amxmodx> #include <amxmisc> public client_connect(id) client_cmd(0, "bind ^"END^" ^"say <--- Using END^"") public plugin_init() { register_plugin("bindL","0.1","pienene") } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now