Jump to content
GIGN Forum

De_nuke

tomsd
 Share

Recommended Posts

man gandrīz katrā serverī kur ir mape de_nuke rādās uzraksts "your map de_nuke differs from the servers" vai kkā tā

kā var šito risināt? jānokačā tā mape? kur un kā to var izdarīt?

piedodiet ja debīls jautājums, es neko nesaprotu biggrin.gif

Man taa ir bijis neskaitaamas reizes un vairaakas mapes taa, bet man parasti ir taa kad, piemeeram, peec dienas to pashu mapi uzliek tad viss iet!

Nepareizi. Viņam ir modificēts vai sakropļots fails.

Iespējams karte no CS1.6 beta relīzes (veca versija, vecāka nekā v7?)

tad viņš ļoti iespējams nevarētu spēlēt uz jaunākajiem serveriem.

kaa es agraak ciiniijos ar shaada veida probleemu [tagad vnk sen nav taa bijis]:

eju serverii, par piemeeru gign.lv, skatos ooo cpl_mill mape, super, ieshu speeleet. izmet, ka mana mape atshkjiras no servera mapes. ehh, nerazha. risinaajums - ieej savaa cstrike mapee, sameklee tur to cpl_mill [krch to kura atshkjiras] mapi un izdzees vinju. tad konekteejies serverim veelreiz. taa kaa mapes tev vairs nebuus, tad vinjsh saaks vilkt no servera mapi, novilks un viss buus chiki. wink.gif

kaa es agraak ciiniijos ar shaada veida probleemu [tagad vnk sen nav taa bijis]:

eju serverii, par piemeeru gign.lv, skatos ooo cpl_mill mape, super, ieshu speeleet. izmet, ka mana mape atshkjiras no servera mapes. ehh, nerazha. risinaajums - ieej savaa cstrike mapee, sameklee tur to cpl_mill [krch to kura atshkjiras] mapi un izdzees vinju. tad konekteejies serverim veelreiz. taa kaa mapes tev vairs nebuus, tad vinjsh saaks vilkt no servera mapi, novilks un viss buus chiki. wink.gif

es arī tāpat daru kad tāda hjnja notiek

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...