Jump to content
GIGN Forum

Mācības..

overmind
 Share

Recommended Posts

Nu ko, jau no jaunā gada ir nodzīvots neko nedarot, jāmeklē skola. Tāpēc griežos pie jums gigniešiem, varbūt kāds var ieteikt skolu kurā apgūt vidējo profesionālo (pēc 9klasses), programmēšanas jomā.

Pašlaik esmu atradis tikai vienu variantu - Rīgas Valsts Tehnikumā par programmēšanas tehniķi. Ehh.. Vienkārši vidējo negribās.. Bet varbūt tā labāk?! Lūdz iesakat kādu skolu vai vienkārši padalalaties savā pieredzē.. Šobrīd esmu apjucis..

Nu džekiņ, par šito vajadzēja domāt agrāk. Tad varētu tēmēt uz kādu reāli foršu skolu. Teorētiski jau tas tehnikums laikam nav nemaz tik slikta lieta, man te universitātē kursā gāja 4 džeki no turienes, visnotaļ gudri.

RVT pagaidām man vienīgais variants, drīz sāksies sagatavošanas kursi, bet man īsti nepielec par tiem Kvalifikācijas eksāmena jautājumiem, tas nozīmē ka aizpildot jautājumus, kā testā parādu kādai gruppā es visvairāk iederos? Pagājušā gada jautājumi.

Skudriņas pārskrēja pār kauliem uzmetot aci vien, tik daudz jautājumi ar latviešu valodas terminiem O.o kas nav mana stiprā puse, būtu jautājumi angļu valodā būtu pa 70% vieglāk..

Edited by overmind

RVT rullz pats to esmu pabeidzis, pasniedz tur diezgan augstā līmenī arī pasniedzēji gudri un zinoši. Diplomdarbu mums pieņēma lektori no LU tāka tehnikums diezgan prestižs.

Tikko biju uz RVT atvērto durvju dieno vai smthin like that, diezgan sakarīgi..

Mani fascinēja tas ka pieņem katrā grupā 25 cilvēkus un pagājšgad tika iekšā tādi kuriem no 30 maksimālajiem iestājeksāmena punktiem bija 8 ^^

Forši smile.gif

Pagājušā gada jautājumi.

Pizģets. "Datu bāzu tehnoloģijas" programmēšanas tehniķim, bet 44 no 53 jautājumiem par M4 Access. Ciemos atkal nāk Misters Smiekliņš...

RTK ( Rīgas Tehniskā Koledža ), cik zinu, nav zemē metama. Pāris zināmi pacani tur mācās un tā neko. Es gan tur viņu programmētāju līmeni mēdzu reizēm piesmiet, bet kaut ko jau iemācās viņi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...