Guest spirgala Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Čau. Kaut kad ~2 nedēļas atpakaļ ja nemaldos reklāmēju "Slaveno" Croft projektu. Tagad atliekt vien gauži raudāt , jo redziet esmu lohs , un tā tālak. :/ Tikai žēl ka lielāka daļa pamācibas un hacki ir manis likti! Ok , tad izdomāju uztaisīt savu komjūniti. Ari , par/ap hackošanu. Tiks veidoti ar vien vairāk tutoriāļi , u.t.t + Bez nekādiem VIP , ja būs kas slēpjams ko likt iekšā , likšu... Nafig man to naudu... + Vaidzīgi čakli cilvēki kas varētu likt iekšā tutus , programas u.t.t SO! Adrese: http://hax.gffun.com/ Paldies. kk tnx bb Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 kas tas par suudu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) kas tas par suudu ? S.Ū.D.S Edited April 24, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Nevajag uzreiz nolikt cilvēku, ka viņš cenšas kautko darīt. Pamato savu postu! kapēc tas ir sūds? Man jau nu galīgi tie h4x00rzi nepatīk... Vienīgais, ko gribētu, jebkad vēlētos uzlauzt ir microsoft Edited April 24, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 r1l3xy , tu to spried pec ta ka croft projekta ir 700 memberi , no kuriem aktiivi 20 ? Un to ka vinji vairs tutus publika neliek ? Visu tikai VIP, vinjiem galvenais ir nauda koncham. Es no sakuma iemaciishu pamatus , un tad liksu visu pareejo ieksa. Nevaig nomelnot ja nemaki neko taadas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Uztaisi man tutu par keyloggeru, tā skype vīrusa formātā ( or kaut ko līdzīgu, ko vairs pēc tam atrast nevar) un dabūsi +1 uub0000r krutu memberi tavā krutajā lapā. Edited April 24, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Uztaisi man tutu par keyloggeru, tā skype vīrusa formātā ( or kaut ko līdzīgu, ko vairs pēc tam atrast nevar) man derēs arī vnk keylogeris, bet kurš nesūtītu nekur meilu, bet raxtītu to 1 failā uz tā paša pc būs jāpačakarē bratons edit: gan derēs arī man , thx Edited April 24, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 BlazingTools Perfect Keylogger 1.6.5.0 Links: http://www.blazingtools.com/downloads/i_bpk2007.exe Nekas grūts , gan jau sapratīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 kā tu iedomājies, es to varētu kādam iedabūt datorā viņam nezinot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Pasaki jauna dziesma... Pasaki kredit karshu gjenerators Lai palaizh , ja saka neiet , saki kaut kas sapliisis , ntas reizes taa esmu dariijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) bļa tu domā visi ir tādi lohi kā tie ar ko tu esi runājis ? tur, kur es to gribu iedabūt ir gudri un uz šito rūdīti cilvēki, kur ar šitām jobanajām atmaskām nekas neies cauri. gimme something serious. edit - jasno, tad piedrāzt tavu forumu Edited April 24, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Macies netcat , botnet , C++ un ar aizsietam acim vareesi filmeet chelus , hotj vinji pliki gar monitoru danco! man taadas power nav. soryy.. shitas ir vieglaakais keylogers... un effektiivs.. edit: http://hax.gffun.com/index.php?showtopic=41 Paris labi binderi! EDIT: PIEVIENOTAS ~2000 DRAUGIEM.LV PAROLES UN E-MAILI! Vairak INFO : http://hax.gffun.com/index.php?showtopic=44 Edited April 24, 2007 by spirgala Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 BlazingTools Perfect Keylogger 1.6.5.0 Links: http://www.blazingtools.com/downloads/i_bpk2007.exe Nekas grūts , gan jau sapratīsi. kad shito palaizh, kur vinjsh pectam saglaba tas paroles, kaa vinjas apskatiit? arii gribas pa4akareet dazhus no gjimenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Kārtējais plaģiātisms, bet nu, ir ok, lai jau cilvēki cenšas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Kārtējais plaģiātisms, bet nu, ir ok, lai jau cilvēki cenšas Zato es neprasu naudu par kaut kaadu VIP! Jo man taads nav un nebus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) Labi pieregoshos ) bushu aktiivs tadas lietas itneresee! Vienakrshi ideaali paldies canvas :*** Tiehsma kruts forums u.t.t Edited April 25, 2007 by greEk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Pierēģistrējos. A tajā keylogeri man uzrāda vīrusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 man patiik, ka labaakais cilveeku pievilinaashanas veids jums visiem ir n-tie tuukstoshi ar draugiem.lv lietotaajvaardiem un paroleem (gan jau lielaakaa dalja ir juusu pashu). Un peec tam variet iechikot un priecaaties par to, cik daudz juusu forumos regojushies cilveeki, kuri tur ieiet vienu reizi un vairs neraadaas. Tieshaam liels prieks, ka "hakeru" kustiiba Latvijaa attiistaas! Un tagad viens pazinjojums visiem hakeriem - redzeeshu veel vienu topiku ar juusu saitu popularizeeshanu, nobanoshu (es gan mazliet baidos, ka peec tam man netaa neiekljuut, jo man uzklups hakeru bari). P.S. runaajot par hakoshanu, naak praataa, ka senciits staastiija, kaa reiz atnaacis uz darbu un ieraudziijis printerii izdrukaatu lapu "Your computer's not safe" vai ko taadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 P.S. runaajot par hakoshanu, naak praataa, ka senciits staastiija, kaa reiz atnaacis uz darbu un ieraudziijis printerii izdrukaatu lapu "Your computer's not safe" vai ko taadu Un kas notika tālāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Lol es tur lielakaja dalja no tiem kontiem tiku ieksha ^^ reaali! + viena drauga konta tiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 P.S. runaajot par hakoshanu, naak praataa, ka senciits staastiija, kaa reiz atnaacis uz darbu un ieraudziijis printerii izdrukaatu lapu "Your computer's not safe" vai ko taadu Tas jau ir nopietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Kāds uz manu jautājumu var atbildēt? P.S Man arī uzrāda vīrusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnCroft Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) canvasiņ Es varētu šo to par viņu pastāstīt. kad viņš bija Croft Team, viņš bija ahuuuenais mums draugs, u.t.t Bet tad sākās, daudziem viņš nepatika, es pacietu, bet viņš mētāja kruto ka ir ahuennnais, un nemācēja palaist perl exploitus viss ir croft tm forumā Un paskatieties uz viņa līmeni http://uncroft.ema.lv/f/index.php?showtopic=549 karoč visi viņu norirš Viņš nabadziņš palicis viens :/ p.s Viņš tutorialu uzlicis kā ataisīt .mdb failu :/ Kkādi 2 tutoriāļi no viņa puses. p.s.s Skatos viņu dforumā, viss pilnīgi nošpikots no mums, ideja u.t.t canvas 13-14 gadi ja kas Edited April 25, 2007 by UnCroft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 canvasiņ Sen gaidiiju kad ieraxtiisi. Jā tu varbūt domā ka man ir 14 gadi. Bet tu IIBLI nevareeji atbildet kad piesoliiijos tev iebetonet smadzenes. Un tici man ja tu pateiktu adresi kur tu dziivo , es 6 dien pecpusdiena tur buutu , kaut 1 pats , bet galvenais iedot tev normali cherepa. Un neaizmirsti ka man ir mirros uz juusu forumu so keep be lame. Man ir pajat ko tu saki , jaa mani posti bija lamerski , tikai kaadi vinji ir tagad ? Kauns nav ? kk tnx bb Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnCroft Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 canvas es tev visus zobus izdauzītu Gaidi pārsteigumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now