bencik Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Pavisam elementars jautajums, un pavisam 3 elementaaras atbildes, neslinkojam un balsojam Varbuut tiesaam pienacis laiks kaut ko izveidot ? Tas atkarigs no jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 baigā jēga no šitā, tāpat skaidrs, ka, ja kaut ko tādu uzrīkos, tad spēlētāji gana atradīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Me par ! Ja taads notiks tad es jaw piedalos ... Nu un kas ka speleeju GIGN reti vismaz 1ned kaadu reizi Lai jaw notiek viss pasaakums Jaacer ,ka admini buus PAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 (edited) A gruuti atbildeet uz pavisam elementaaru jautajumu? Edited April 24, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Manas domas ::::: KUR TU BIJI SENAK !!!! Es esmu par, bet no macho teikt es padomaju ka ir ierobezhojumi..Piem. sakuma tiks tie kuri ir galvenie un kuri ir ziedojushi serverim kadu naudu+0.32 sent teijais!!! 2. Tie kuri ir aktuali foruma un daudz ko ir rakstijushi un palidzejushu... 3. nenjemt kaut kadus jauninjos ar 1-50(min topikiem) Manas domas ja kads piekristu tad sakat!! Dr. Pepper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Es par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja nebūs bustera un būs laiks, tad varētu pašaudīties p.s. bez varianta "ja lox" tā jau vairs nav balsošana Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ES par,bet nu ja vienigi tas viss notiksies tuvako 3nedelju laikaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 A gruuti atbildeet uz pavisam elementaaru jautajumu? a kāda jēga kaut nedaudz piepūlēties, ja tas nav vajadzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Es to4na busu uzreiz piesakos Edited April 24, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 Ok boss nav vajadziigs.... a gruuti piepuleeties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) manupraat- buut jo gribetaaju kaa VIENMEER buus pieteikosi!!!1!!!1 (tikai jautaajums vai vajag tiesi tagad..meibii vismaz nedeelju vareeja nogaidiit un tad riikot, bet tas ir tikai mans ieteikums) p.s sitas mans miljaakais smailijs -> Edited April 24, 2007 by ba1ba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 (edited) manupraat- buut jo gribetaaju kaa VIENMEER buus pieteikosi!!!1!!!1 (tikai jautaajums vai vajag tiesi tagad..meibii vismaz nedeelju vareeja nogaidiit un tad riikot, bet tas ir tikai mans ieteikums) p.s sitas mans miljaakais smailijs -> Baibinj, saulstarinj, kameer te visi sarikos un kameer viss notiksies pienaaks Maija beigas Ba1ba Edited April 24, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 benar vai droshi ka bus jagaida lidz MAIJA beigam? Tad pienjemu ka tuvako 3nedelju laikaa nekas nespid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 benar vai droshi ka bus jagaida lidz MAIJA beigam? Tad pienjemu ka tuvako 3nedelju laikaa nekas nespid? Nu good man hvz, ja es viens visu daru tad dirsaa ir Man te diviits, hollow,naziic pieteicaas palidzzet, no worma es dabuuu 2 serverus (2 kastes alus ) + mx serveris ... Ja kaads palidzeetu pieredzeejis varetu kaut ko saveidot Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ja būs laiks, piedalīšos. (Ja vispār ņemsiet kādā komandā ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 tikai vajadzētu pieturēties pie vecās sistēmas, ka kapteinim jābūt reģistrētam gign serverī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 oo, šitas būs kaut kāds unikālais "gign" kaps. No worma serverus tu diezvai dabūsi, jo tos nav jēgas dot, jo viņi bremzēs dēļ weba + 2 cs serveriem. Tātad "gign" kaps kur ar gignu saistība tikai tāda, ka par viņu forumā paziņos. Makten interesanti. Tad jau gaidāmas drīz visādas citas "gign" lietas. p.s. jau tagad ar nepacietību gaidu kaut kādu invisionfree regotu forumu ar nosaukumu GIGN cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Es to4na busu uzreiz piesakos ZORGS FTW! buutu inchiigi, ja nedriiksteetu pieteikties tiimi, bet vienkaarshi speleetaaji piesakaas un tad randomaa samet pa pieciem katraa tiimaa, vot tad buutu inchiigi bet atkal probleema buutu ar savaakshanos, jo droshvien daudzi atkal netiktu uz speleem, kaa jau tas parasti gadaas un ja parasts chempis ar tiimu pieteikshanos, tad jau vairs nav interesanti, jo ALA berjot chempik katraa zinjaa bencik tu nezini ko noziimee riikot chempi, tas nemaz nav tik viegli kaa tev liekas, bet nu enivei apsveicami, ka uznemies dariities! nu bet es saku, labaak tad to 15x15 mjasorubku, jo 5x5 nebuus nekaads funs tur buus vienk nopietna spelee un peec tam atkal varees pinjaat, ka pretinieki speleeja nopietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ja kaads njems protams neateikshu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ok es ar gribu uzreiz PIESAKoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 oo, šitas būs kaut kāds unikālais "gign" kaps. No worma serverus tu diezvai dabūsi, jo tos nav jēgas dot, jo viņi bremzēs dēļ weba + 2 cs serveriem. Tātad "gign" kaps kur ar gignu saistība tikai tāda, ka par viņu forumā paziņos. Makten interesanti. Tad jau gaidāmas drīz visādas citas "gign" lietas. p.s. jau tagad ar nepacietību gaidu kaut kādu invisionfree regotu forumu ar nosaukumu GIGN cup jāreģistrē GIGN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 un ja parasts chempis ar tiimu pieteikshanos, tad jau vairs nav interesanti, jo ALA berjot chempik aaaaaaaaaaaaaaahahahahaa tur jau pat zorgam jaasmejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Es gribētu te izteikties, ka tas ir diezgan nožēlojami, ka serveris kuram daudzi ziedojuši nevar nu nekādi tikt izbrīvēts cup vajadzībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts