vincister Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Mapping SDK 1.1.0.4 Īsa priekšvēsture ------------------------- Nācās pārinstalēt windowsu (phew!), divreiz (ouch!) Jāvāc atkal pa jaunu kopā visas progas, arī tās kuras vajadzīgas karšu taisīšanai. Pie otrās reizes man iešāvās prātā doma salikt visu šito ko man vajag vienā installerī un miers. Nu lai ja gadijumā atkal kaut kas, tad viens install un viss vajadzīgais ir. Kas tas ir? ------------------------- Nu tātad viens installers (3,3 Mb liels) kurš ietver: ? Valve Hammer Editor - Hammer 3.5 ? Zoner's Half-Life compile tools - jau "\hammer\tools" folderī ? Game configuration files for Hammer (*.fgd) - tas ko daudzi te prasa (nu tā ka hammerā rāda modeļus etc.) ? Wally ? Jed's Half-Life model viewer ? ResGen ? WinBSPC Kas jauns šajā versijā? ------------------------- Nāk klāt tādas labās lietas: ? SprView ? SprWiz ? PakScape ? bsp2map Konfigurācija ------------------------- Esmu sameikojis pamācību pēc kuras katram vajadzētu izdoties konfigurēt visu pareizi: šī pamācība. Dowload ------------------------- Download Mapping SDK 1.1.0.4 ------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Kapec man raadas ka nevar atveert wad failu?! Uz parastaa VHE viss straadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 6, 2007 Author Report Share Posted May 6, 2007 nezinu, visiem citiem kā redzi šādas problēmas nav tapēc atliek secināt ka problēma ir tikai tev. Pats izmantoju šo MappingSDK un man arī nav nekādu problēmu. Ja ar parasto VHE tu domā 3.4 tad varbūt tā arī ir atšķirība jo šeit ir VHE 3.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 nezinu, visiem citiem kā redzi šādas problēmas nav tapēc atliek secināt ka problēma ir tikai tev. Pats izmantoju šo MappingSDK un man arī nav nekādu problēmu. Ja ar parasto VHE tu domā 3.4 tad varbūt tā arī ir atšķirība jo šeit ir VHE 3.5 tu kljuudiijies!!!! mappingsdk'aa ir nevis 3.5 bet 3.5.1 ps. tgd viss normaali iet... Tik nez kapeec vairs tos modeljus neraada Vnk zeljs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 lol muļķi, 3.5.1 es pats izdomāju 3.5.1 no 3.5 atšķiras tikai ar ikonu un splash screen. Ā un zem menu Help ir kaut kādi linki laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 lol muļķi, 3.5.1 es pats izdomāju 3.5.1 no 3.5 atšķiras tikai ar ikonu un splash screen. Ā un zem menu Help ir kaut kādi linki laikam. Labi, labi!!! Vineeji ps. Taa vai taa tos moduljus neraada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Man arī tāda figņa kā viņam! Nevar atvērt wad failus, bet uz vecā viss gāja (agrāk)!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 tas ir kā nevar atvērt? ar ko tad tu tos *.wad ver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Nu man errors metās par wad! Tas pats kas mazinajam! lab, es tāpati izdzēsu viņu un paliku pie vecā WHE, bet tur man atkal bildē nerāda kāda mape izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 kompilējot rāda to error? bāc jūs konkrēti varat uzrakstīt problēmu? nevar taču izzīlēt ko tu tur esi sadarījis! 1. nosauc kura programma 2. nosauc ko tu dari 3. nosauc kas par vainu 4. ieliec screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 tu compailo ar to pašu WHE ? daudzi saka ka tas sux es lietoju Bach atsevišķa programma kompailošanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevins Scrappys Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nekas tam prokiller vnk patik spamot nevis vinjam kautkada problema .. x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Pilnigakas mulkibas man viss iet jums ne ta ir jusu problema man peec instalacijas iet vis ka vajadzetu jums ir kautkada kopeja sika kluda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts