rusty Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 lūdzu iesakat labos tuc tuc gabalus, kurus var dc++ atrast. bet tādus, kuriem var kārtīgus basus griezt virsū uz sabūfera ( nezinu kā rakstās). P.S vnk jautāju tādeļ, jo nezinu šī mūzikas tipa izpildītājus + tieku pie jaunas skaņas iekārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Tjip bass galvenais? Nu ja bass, tad nez, panjem da jemko no Stephan Bodzin, John Acquaviva. Jaa, protams arii DAVE SPOON! Pameklee ieksh http://topdownloads.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 Tjip bass galvenais? Nu ja bass, tad nez, panjem da jemko no Stephan Bodzin, John Acquaviva. Jaa, protams arii DAVE SPOON! Pameklee ieksh http://topdownloads.ru diezgan svarīgs ir basa elements, bet, protams, dziesmai ar jābut tīri okei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 prodigy subwoofer test uz šo brīdi vairāk nevaru atcerēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 es gan tādu muzonu īpaši neklausos (neskaitot the prodigy) bet manā uztverē divas labākās bass dziesmas ir benny benassi - satisfaction un prodigy - spitfire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ne gluzhi tuc tuc, bet ja ir labs subis, tad bassi tev buus ahujenie! M.I.A - Bucky Done Gun! P.S. ja vajag pm man skype! nicks - hibriids Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 (edited) ne gluzhi tuc tuc, bet ja ir labs subis, tad bassi tev buus ahujenie! M.I.A - Bucky Done Gun! P.S. ja vajag pm man skype! nicks - hibriids OMFG. kā cilvēks ( mby tas nemaz nebij cilvēks? ) spēj ko tik - '' @#bal wtf? '' radīt? P.S tai ''karotei'' basi kārtīgi. džeks ar bišku pacenties 8 min gari gabali... Edited April 17, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Iečeko Dust brothers vienīgi nav club mūsika bet forši ritmi p.s vajadzēs atiecīgu aparatūru, jo nevisi spēj turēt tos basus Edit : tikko uzliku un kompim keiss vibree edit2 : Dust brothers - what is Fight club? the best... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 viss no cascada ir diezgan basots 211-global_deejays-the_sound_of_san_francisco_(progressive_short_mix)-jaffa Lock'N'Load - Blow Ya Mind ericke_-_the_beat_is_rockin-mst I Shot The DJ Jpm feat. Rocking J - Amigo (Electro mix) Shiny Grey - You made a promise (Fuck Me I'm Famous remix) Soscia - El ritmo sensuale Dave Spoon - At Night Sandstorm House Of Pain - Jump Around (Micky Slims Speed Shamrocks Remix) Galen Behr & Hydroid - Carabella (Galen Behr & Orjan Nilsen Remix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 Iečeko Dust brothers vienīgi nav club mūsika bet forši ritmi p.s vajadzēs atiecīgu aparatūru, jo nevisi spēj turēt tos basus Edit : tikko uzliku un kompim keiss vibree nū čoms teica, ka viņam kadas 4x vājāks kā manējais ( rīt) un šim no galta mob.tel nolidoja. the bi4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ar tiem būs okey pats lietoju Creative 7900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 Ar tiem būs okey pats lietoju Creative 7900 šis ir tavs? 7.1 - nu tu dod... hugo haus of pain sakarīga. baigi dzirdēta kautkur..nezinu kur, bet laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 šis ir tavs? 7.1 - nu tu dod... hugo haus of pain sakarīga. baigi dzirdēta kautkur..nezinu kur, bet laba. Jā tas pašas Fatboy slim - Champion sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 šis ir tavs? 7.1 - nu tu dod... hugo haus of pain sakarīga. baigi dzirdēta kautkur..nezinu kur, bet laba. butiba tas ir hip hop gabals, bet vins ir remixets uz elektro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) nū čoms teica, ka viņam kadas 4x vājāks kā manējais ( rīt) un šim no galta mob.tel nolidoja. the bi4. bishkjiit pastaipiishu savu kraaninju garaaku .. I own them.. :] Edited April 17, 2007 by Wanna' be nothing Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 bishkjiit pastaipiishu savu kraaninju garaaku .. I own them.. :] Tev tikpat garš kā wormam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ali G - Dynamite Feat Ms Dinamite ja sēdi UO hubā, tad šis gabals būs vienam keksam ar niku mmt12345. Sloti viņam ganjau, ka būs un ātrums arī lielisks, labāks, kā , kad no kadiem citiem 10x velk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Tev tikpat garš kā wormam nekad neesmu šaubijies, ka Tu jau nu čista zināsi cik garš wormam. garšu arī vari noraksturot ? rusty - Tu gribi tikai pārbaudīt vūferi, uz ko šis spējīgs ? vai vnk labu 'tuc tuc' mūziku klausīties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 nekad neesmu šaubijies, ka Tu jau nu čista zināsi cik garš wormam. garšu arī vari noraksturot ? negribi pastāstīt ko līdzīgu par hollow laifu? dabūji procentus nost un uzreiz vīra dūša, aiziet, turpinam dirsties. Ali - be my guest. hollow life - cietos, cietos un nu man pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) roflol, ne tajā topikā iebāzu. enivei. tipa, Tu jau nu nezini, ko es jau vislaik domāju par šito. uuun, liec vien klāt tos 60, ja vēlies. nejau tāpēc to pateicu. + es nezinu neko par hl te. smagi kaut ko biju/esmu palaidis garām tajā topikā. pavisam nopietni. ++ pārlasiju tavu postu, un k-kā tomēr nesaprotu. tipa .. negribi pastāstīt ko līdzīgu par hollow laifu? .. tipa domāts, vai es negribu pastāstīt kā es lienu dirsā hl ? vai k-ko par to kā viņš lienot dirsā Tev ? pasaki, kurš variants un tad jau skatīsimies. Edited April 17, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Ev nu jums atkal ir?! Saak dirsties pilniigi par neko.. Dziivojiet jauki, mīļi un ar sauli krūtīs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ir viens labs gabals! dziesma laba, basi labi! Moguai - U Know Why (A Se Begg's remix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 negribi pastāstīt ko līdzīgu par hollow laifu? .. tipa domāts, vai es negribu pastāstīt kā es lienu dirsā hl ? vai k-ko par to kā viņš lienot dirsā Tev ? pasaki, kurš variants un tad jau skatīsimies. nu lol, kas tev tos warnus tur ņēma nost? HL. Ne jau no zila gaisa viņš izdomāja tev 60% noņemt. Ā, jā, atliku gan atpakaļ. (a vispār vienu noņēmu atkal nost, tas odiņa warns sūkā dirsu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 macho piebremzē sakarā ar hl un mani. es viņu zinu jau kopš pirmās dienas CS, so es, manuprāt, viņu ļoti labu zinu, un varu uzskatīt par labu paziņu. tajā reizē, ka mēs ar sharriganu jokojot prasijām, lai viņš ņem mums nost, es par visiem 100% domāju, ka viņš to nedarīs, jo pats to nedarītu, tākā no dick sucking this time. Un paldies par -10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 njāaa, un man dēļ šī bija jāšķiras no moderatora funkcijas forumā, nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now