EriX Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Seen, guli! ja pamosties, tad izdzer cik vien daudz vari ūdens un guli tālāk, atkārto līdz pohu vairs nav btw, sēžu, pārinstalēju kompi vienam, vajadzētu saslēgt tīklā ar savu kompi, bet tad man neta nebūs uz kādu brīdi, laikam jādabū kauč kur otrs tīkla vads un tad jāslēdz, savādāk, kamēr kopēsies faili, nebūs ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Oj pamodos. Mamma jau uztaisijusi pusdienas tagad sezu laimiigs un eeedu itka pohas iet uz beigam jaiet bus pabraukaties ar ixu un vel jaiedzer kafiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 šodien iesniedzu dokumentus RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē un Medicīnas inženierijā un fizikā. uz LU vairs negribējās iet, rīt mēģināšu... stresainas dienas rezultāts: meklēju audi a4 priekšējo kreiso lukturi, bamperi un kapotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Cik RTU un LU jāmaksā par iestāšanos vienā programmā.? Es 5dien sniedzu dokumentus LLU tur par pirmo programmu 15Ls un par katru pārējo 10Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Es 5dien sniedzu dokumentus LLU tur par pirmo programmu 15Ls un par katru pārējo 10Ls paskaties majas lapa es sodien stradinos iesniedzu, ceresim uz labako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 tikko paedu ! tisos iet gulet, vel tikai kakjis japasauc majas savadak atkal kkur netirs atnaks ! pa dienu noravos ar stikla pudeli pa galvu un ta parstida ! viens idiots meta no 2 stava pudeli un man pret galvu atskida ! eju gulet ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 LU pieteikšanās bakalauram izmaksā 15 ls, neatkarīgi no programmu skaita. Šodien kā reiz no rīta pieteicos (tikai tagad pamanīju, ka mans reģistrators bija Kirils (jā, tieši tā, čalis, kas radīja internetu)); rindā, pretēji izplatītajam mītam, praktiski nenācās stāvēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) ja nemaldos, tad kaut kur bija arī 15 ls un var pieteikties 3 vietās (tas tā, infa no pagājušā gada). Edited July 22, 2008 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (jā, tieši tā, čalis, kas radīja internetu)); rindā, pretēji izplatītajam mītam, praktiski nenācās stāvēt. http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=553975 site gan pec ta neizskatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Nē, protams, ja atnāk pēc reģistrācijas sākuma, tad nākas vien stāvēt rindā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Cik patikaami izkost jau 6to alinju pec darba un uzzipat CS Shodien beidzot tiku pie sava PC back,bet mates plates restauracijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 atbraucu no somijas tgd jau 2tro dienu seezhu majaas un neko neapjeedzu kas notiek apkaart.. ahh un latvijaa ir parak karsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Mmm forsh vakars. Ar masas viiru izdomajam pacept desinjas un iedzert alinju pagalmaa. Nu ta arii darijam pie grilla chilla sedejam trekterejam alinjus un uzeedam desinjas. Ahh ka man patiik shitie chilligie vakari. Tagad tads patikams gariigais gribas iedzert vel bet nee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 taagad kozhu alinjus un skatos Nowaja wolna Dons tiri taa nekaa ar savu Georgia dziesmu bet taa krieviete un kanadiete patikaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 somiete ir ahujennnnnnnna dziedātājā (ne jau nu tāpēc, ka viņa labi dzied, vai ir laba balss ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Italis pzdc vnk! dabuja 9x11balles un 2x10balles 1maa vieta parliecinoshi! Elvis Presly-gumij cilveeks Pzdc vnk dzekam shovs toch gumij cilveks,tad ir vnk ahuunais vecis!bez desam ar muti valaja paliku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 stulba diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 es sju pie lu sākt rindā stāvēt ja rīt tur ir čalis galīgā p*pelē, tad tas esmu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 sap kājas no garās pastaigas gar jūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Atkal ir sākusies ierastā vasaras rutīna. Ej gulēt, kad ārā ir gaišs, celies kaut kad dienas vidū. Īstenībā tas sūkā. Labi, ka tagad vismaz katru dienu ejam uz pludmali volejbolu spēlēt. Citādi būtu vienkārši bezjēdzīga eksistence. Ehh, rīt piektdiena. Būs jāmet pie malas tā trakā dzeršana. Nu labi, vispār nedzert es nedomāju, bet apgriezienus samazināt gan tā kā vajadzētu. Sestdien vēl ir doma Saukrastu svētku ietvaros piedalīties futbola sacensībās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Shodien uzzinaju ka 6tss septembrii bus Scooter OGREE! Es vnk ahujel! 5Ls ieeja! Skjiet ka man tur atkal ir jabuut Lai gana biiichos jau redzeeju bet nu shsi keks ir vnk PIZDATIJS lai gana 10tajaa Septembrii ir Queen! hmmmm jaizdomaa kaut kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Man ir tieši tāda pati dienas kārtība. Tik nožēlojami. Vismaz tagad k-ko sāku darīt. Vakar pēc ilgiem laikiem paņēmu grāmatu rokā: Marks Fišers "Pēkšņi Miljonārs". Vnk tā aizrāva. Grāmata par to, kādai ir jābūt domāšanai, lai tu būtu dzīvē veiksmīgs cilvēks. Puse ir bullšits, bet dažas lietas ir tīri interesantas. Mljin, jau 1.20. laiks tā skrien, psc. Jāiet gulēt, jau plīstu nost. bb bichez!!!!!11111 p.s. 6dien Saulkrastu svētki? Laikam būs jāaizbrauc uz vasarnīcu un pie reizes jāiečeko, kas tur notiksies. p.p.s. pēc pagājušā bbp man scooter vairs īpaši nepatīk. hz kāpēc. maybe tāpēc, ka biju pilnīgi skaidrā uz viņu uzstāšanos un tāpēc nešķita interesants Edited July 24, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Tiko atgriezos no koncerta....stilīga acs viņiem sanāca. aaaa, un atceļā no Jelgavas, Jaunolainē menti apturēja....radarā 68km/h, bet man tak lēnāk pa pilsētu nemaz nevelk...labi, ka tiku sveikā ar brīdinājumu, a to skaidras naudas tāpat nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Ahh, galīgs sviests. Miegs galīgi nenāk, a rīt piecos jāceļās x[ Tikko pabaroju kaķus pa logu, ar savu neapēsto karbonādi Bļe tik tikko rakstot nets nozuda tākā hz vai šitas nosūtīsies, ā ne parādijās. Gaļimais nets, vot šitā viņš naktī parasti noraustās :/ Doma rīt braukt uz BBP, bet nezinu kā ar transportu, jo naudu dabūšu tikai vakarpusē Varbūt vispār neaizbraukšu, uztaisīšu ar čomiem mazu burziņu ar šašliku alu un pēctam piedzeršanos. Iešu nu uzpīpot un ieslīkšu atkal mūzikā. d[]b Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 overmind brauc ar 4uwi kopaa vinjam vel briva vieta mashiinaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now