BOT^a Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Jā, pašam prieks, ka ar RIMI karti pēdējās dienas Valmiermuižu pērku par Tērvetes cenu es gan neko nezinu par rimi karti, bet vakar rimchikaa pirku valmiermuizhu pa 79 par gab bez visaam karteem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 lol nūbi ar saviem luksuss aliem un ik mēneša ienākumiem 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Kā jums myspace atdzimšana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 tur jau nav nekaa jauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Šodien aizstāvēju savu diplomprojektu novērtēja manu programmu uz 8. Jeah tagad ceļš uz maģistru ir atvērts 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 vakar biju aizgājis uz Lanas koncertu. man patika beidzot viņu dzīvajā redzēt. + vēl Kapteinim bija atlaide rimčikā, so winwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 vakar biju aizgājis uz Lanas koncertu. man patika beidzot viņu dzīvajā redzēt. + vēl Kapteinim bija atlaide rimčikā, so winwin Nebij nereāli šķībs tas 60 minūšu koncis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Tikko pamodos. Alkohols ir slikta lieta. Jādzer aliņš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 ganbei ir reali sudigs restuuzis, bet nu galerijaa riigaa pieklibo tikai aatrums ediena pagatavosanai, apkalposana perfekta. Visur citur tas pasakums ir pielidzinams kolhozlaiku edniicai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 ganbei ir reali sudigs restuuzis, bet nu galerijaa riigaa pieklibo tikai aatrums ediena pagatavosanai, apkalposana perfekta. Visur citur tas pasakums ir pielidzinams kolhozlaiku edniicai. Tikai molā ir normāla virtuve ganbei IMHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) nezinu, nav tur eests. Biju patikami parsteigts, bet joprojam to restuuzi boikoteeshu...tomer ir vietas, kur ir daudz patikamak paest, kaa arii galerijaa par iekshaa sedoso pipesanas iespeju galigi nav padomats, respektivi tur nav kur, ja sedi iekshaa tad pizduj nahuj uz terasi augshaa pipet, psc. Bet lidz ar to visiem iesaku 8 stava terasi, perfekta vieta, perfekta apkalposana, perfekta attieksme, oficiantes ari nesliktas Edited June 16, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 skaitas, skaitas gan bei restuuzis, es nesaku, ka es taa uzskatu, vini sevi taa pozicionee. da labi, skyline iet dzert un iesildit meiteni nevis est, tur ediens nav edams, megasen biju edis, nu nezinu, hesitis ir 100x gardaaks musejais ari tur mistiski sheemoja, bet man jau vienalga kaa vins sheemu, galvenais, lai nav stundu jaadirn liidz tiek pie paikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Kas vainas Ciros Pomodoro tajā pašā Galerijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Kāds ir cepis kartupeļus uz grilla? Labāk follijā vai arī var tāpat, sagriežot kaut kādās daivās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 follijaa protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Daudz eļļas un var bez folijas, ja vien ir jauni kartupeļi, ja tomēr lielie - tad bez folijas nekā. Edited June 16, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Great, thanks for the tip. P.S. Man prieks, ka boring tik zinošs visādos jautājumos ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Mūsu mājās - apmazgā, sagriež šķēlītēs, apber ar zaļumiem, drusku sviesta un to visu follija. Vēl ahujena garšīgi ir maize, iegriež līdz pusei - iekšā sviestu, zaļumus un uz grilla. Šādas maizītes, ja slinkums pašam pildīt varēja iegādāties arī RIMI sasaldētas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Labāk lāpīt slinkumu, tad ir daudz garšīgāk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 kāds nezin, kur var netā atrast dzeršanas spēlei karaļi ( man liekas, ka viņu tā sauca ) noteikumus? tur bija fīča, ka katrai kārtij bija sava nozīme attiecībā uz dzeršanu ( ķip 7 bija ka dzer, kurš pēdējais paceļ roku gaisā, imo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Te ir kaut kas, vismaz līdzīga: http://uztaisit.lv/node/579/dzersanas-spele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Sveiciens visiem vārda brāļiem, Artūriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Sveiciens arī tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Tom., iztīri lūdzu pastkastīti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Brīvdienās biju pie kaimiņiem leišiem aizbraucis padzert.. es prosta jiibaal.. tagad tik sāk atlaist.. tik daudz samagonu nekad nebiju izdzēris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now