T0masS Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 ak jaa - cash pie taa kioska nav raadiijies 2gadus un nav lietas kursaa vai tur veel kautkas notiek. Es vinjam uzrakstiiju ka tuubijs ir izbanots , kas zin - mozh atnaaks atpakalj Esi iemīlējies cashā ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Nu nedaudz vieglāk elpot ir, bet tāpat vēl kaut kas nav, varbūt sūda pēcgarša tik traucē... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 (edited) Nu nedaudz vieglāk elpot ir, bet tāpat vēl kaut kas nav, varbūt sūda pēcgarša tik traucē... Bez paskaidrojumiem tas skan samērā perversi.... Edited May 24, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 (edited) njaaa b0rings pareizi pateica ka itkā ja nezin kontekstu tad izklausās kinnnkeeeey bet nu es nesaprotu ko daži vēl cepās.. ziediņš ar laikam jau ilgojās, ka nevar nepieminēt savu seno draugu ar ļoti izsmeļošām frāzēm.. Edited May 24, 2013 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Tak viss bumbaas dzeki, dzivojam talaak, ar sistemu pa lielam viss kartiba, bet kluda ir, kad cilveks, kurs pats nav klat saak labot sistemu, tad ari rodas paarpratumi, kludas etc. Tie, kas pasi taisa naudu labi saprot, kad ik pa laikam tas kurs maksaa ari nosaka cenu, izveli, muziku etc. Taa ir realitate, korumpeti ir visi cilveki, kuriem ir savs bizness. Problem solved. Kas jums nepatik mana avatara, Nissan vai biksiites ? Nelikshu vinu vairak atpakal, lai netraumetu koleegus Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Esi iemīlējies cashā ? :) baigais pieduuriens Tev es vnk gribeeju uzzinaat par to kiosku zem zemitaanu tilta - vai tur veel paardod smeekjus kas nav veikalos - richmond/aroma rich etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Ja es teikšu, ka nissan, tad mani heiteri noslānīs. Ja es teikšu, ka biksītes, tad sauks mani par peģiku. Bet kopsummā, man patīk gan nissani, gan biksītes, tikai biksītes ir gūti apskatīt darbā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Nu jau, nu jau. kinky, kas tik vēl nebūs. Ok, aizmirstam. Kas vainas tam avataram, es tur vispār neko TĀDU nesaskatīju, ja vēl tās biksītes būtu slapjas, tad savādāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 baigais pieduuriens Tev es vnk gribeeju uzzinaat par to kiosku zem zemitaanu tilta - vai tur veel paardod smeekjus kas nav veikalos - richmond/aroma rich etc Man vienkārši patīk, ka tu par viņu rūpējies, uztraucies un ceri, ka viņš beidzot atgriezīsies. Sirds sadeg neparasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 vispaar jau benciks vai kas iemineejaas lai cash nak atpakal un tikai pectam es vinam aizsutiju otru msg par tubija banu , so .. bet nu poh Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Uuuuuuuuuuu kur ta Tuuubijs? Ko ta shamais sagrekojaas? Skatos mums jauns Prezidients Mr. Bennārs iecelts Nice, very very nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Palasi pāris lapas iepriekš un tiks atbildēts uz visiem taviem jautājumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Jāmet vien tas zapļots pie malas un rīt jāmočī Pārdaugavas kausā. Savādāk es jau kā Gudmens no pirmdienas plostoju, sāk parādīties sirdsapziņa ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Paldies Dievam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Eu, kādas cenas ir tajā StreetBurger? Gribās kaut ko ierīt, bet slinkums iet līdz mājām pakaļ papildus finansēm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Doma šodien arī ietestēt to StrītBurgeri. Cerams būs garšīgs ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Cenas atradu, komplekts 4.50-6.00 lati. Jāiet kapāt iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 3.60 man liekas bija lētkais, 5 lati komplekts (streetburgers) Man te visi cēla viņu gaisā un slavēja, man godīgi sakot pie sirds labāk iet deli snacks (pie Piena), tos burgerus manās acīs neviena ēstuve nespēj pārsist, tur ir tāda sajūta, ka viņš ir gatavots tieši tev nevis atsaldēts fastfoods. Tiesa streetburgerā gaļa burgerī arī ir īsta gaļa nevis kartons, kā arī ir "free refills" brīnums ka Latvijā kādi ir sapratuši, ka nav iespējams vairāk kā 3 kolas glāzes 15 minūtēs izdzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 "free refills" brīnums ka Latvijā kādi ir sapratuši, ka nav iespējams vairāk kā 3 kolas glāzes 15 minūtēs izdzert. PS: Par to Delisnack ar esmu daudz ko labu dzirdējis, bet tā kā vecrīgā esmu diezgan reti - arī tur nesanāca tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 vecriigas delisnaks kaa jau cita franshiize ir sliktaaks kaa piena delisnaks, bet nu ja saliidizna streetburger un delisnack tad viennoziimiigi delisnack. ja par cenaam saliidizna tad nav starpiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Jūs zajebali, sāku ar vienu, tagad gribu otru. Vispār iešu ēst uz kādu kebabu Nevaru burgeri izvēlēties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Kas jūs motivēja literatūrā lasīt grāmatas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Kas jūs motivēja literatūrā lasīt grāmatas? Interese vai būs interesanta grāmata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Jūs zajebali, sāku ar vienu, tagad gribu otru. Vispār iešu ēst uz kādu kebabu Nevaru burgeri izvēlēties... no deli snacka paņem chilli burgeru vai elvisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Vēstures eksāmens,maigi sakot, dirsā :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now