KlumpaHLTV Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Man pat shodien pietikas ar 1 ka jau besis palikas cs rukat Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Spele kads 08 futbolu uz pc? Kada ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Jūs sūkājat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 nevis jūs bet tu novijas novelc euro 08 un uzspēlēsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Vel vienam smagas dienas, nekas mees esam ar tevi deels Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Dēļ Novijasa es monitoru pa logu ārā izmetīšu. Nevar kaut kā forumā uzlikt ignoru, lai neredzu viņa postus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 met ara, kas tev liedz? LOL, laikam lidz ritam gign`a spelesim ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Uzspied uz membera (novijas ). tad Options>Ignore User un tad Tu neredzēsi viņa postus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) palicis guleet 3 stundas YEAH pateicoties dazhiem dzhekiem kas pierunaaja turpinaat speleet cs riit buus smaga diena.. wish me luck vien viens zajobs uznacis forshi Edited June 29, 2008 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ). tad Options>Ignore User un tad Tu neredzēsi viņa postus.. Tu esi dievs ! PĀĀĀĀĀĀĀĻDIES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Kada ir? Ir normāls. Tikai man grūti kā Playstation2 spēlētājam bez pults grūti pierast Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 A, man gan patīk papriecāties, ka katram forumam ir savs personīgais idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 šeit viņu ir pārāk daudz, ir tā pieriebies lasīt kaut kādus dumus un bezjēdzīgus iedirsienus katrā topikā, kur vien var no visiem killeriem,novijas, dogijiemtcsnactchiem utt. Tā vietā, lai es pačakarētu sev garastāvokli uz 10 sekundēm un nociestos, lai kaut ko rupju neuzraktītu, es vnk neredzu, ko viņi ir rakstījuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ). tad Options>Ignore User un tad Tu neredzēsi viņa postus.. Tiešām, paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 normals kumars nevis idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 normals kumars tas pats idiots vien ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 man jav liekas, ka pie vajnas ir vinu rakstisanas stils. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 un ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Vakar darza uztaisiju tadu pasedeshanu... Man liekas sarijos k-kadas vecas desas jo man palika tik slikti. Pizdu izvemos... Nakti normali pagulet nevareju vnk visu laiku sapnjos radas tas desas un dabonu skriet vemt huh tagad vismaz labak apmeram pirms stundas pamodos. Ahh needishu vairs desu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Vienīgais, kas man patīk novijas`a tajā profilā ir Lindsijas lohanas bilde es parasti ieraugu novijas`u paskatos bildi un tinu tālāk nemaz nelasot postu ā un vēl es tagad sēžu ēdu baltmaizi ar kausēto sieru " Dzintars" ar krabju garšu :mm: un domāju ko darīt... visticamāk iešu paklaiņošu pa ielām līdz futbolām. Un viss beidzot, cerams Spānija beidzot kļūs par čempioniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Sodien bija tiri interesanta diena.. Nu ko braucam majas no laukiem (bratens pie stures), peksni viens calis prieksa izstumjas ar moci(atalums vel bija diezgan liels), sis vinu uzstumj un kjip uzlec virsu un brauc, vel pie tam vins pastas aiz muguras, uz mums, neko taisamies dzit garam, se peksni calis izdoma griezties apkart, ble pisgets paveicas ka nebraucaam parak atri lidz kadiem ~60(vai 50)km/h paspeja nomest, sis ieksa stiklos, ble parlidoja tikpatka pari visai masinai.. Calim it ka nekas nebija staigaja vel mierigi, vienigi kaja asinjoja, izsaucam atros un so tomer aizveda lidzi jo galvu ari pret stiklu atsita, matus pat bija atstajis loga.. Masina, nja labi ka braucam ar veco vectru, taisit vairs nav jegas, prieksa apdauzita normali + stikls ari smuki saspregajis.. Bet bisk ir kur sitadiem prats, johaidi!! Šoks jau ari mazins bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Esmu piudzēries.. Vairāk neko nevaru pateikt... Tagad ar draugu apdomāju dzīvi kā tādu lielu putru... ehhhhh ===///////////// Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Ja jus domajat ka esmu "Spameris" tad man kautvai -1000 postus varat uzlikt. Pie vienas vietas. Sezhu sheit tikai tapec ka te ir patikama tauta, daudz labas lietas var uzinat. Varbut tomer es ar to "Spamosanu" Biju mazliet aizravies, bet nu kurs nekludas? Bet nu ne katrs posts man bija beztolka. Briinums ka pedejos menesos nesmu nevienu warnu noravis, tikai -2 dabujis nost, pateicoties daziem labiem cilvekiem. Atvainojos gign.lv useriem @ administracijai ka esmu daudz galigi trulus postus licis. Vispar tagad kautko reeeti te uzrakstisu, lai jau jums butu prieks Edited June 29, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Tiko noaskatijos DVD kuru biju nopircis pirms kadiem 2 gadiem atpakla ,bet visnotal laba filma Haute Tension par slimu veceni. Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=BooqPARhgPw P.S. o 444 .) Edited June 29, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Blaaagj piecelos 7, aizgaju uz darbu un se tev, inventarizāciju, blaviens vairs jau neaizmigsu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now