GooD`MeN Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Sveiciens manam draugam vārda dienā šogad arī spēlēsim vētrā pie jūras badmintonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 650Ti vai HD7770 drošivien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Paldies, paldies. Smuka bilde, blakus Lāmam, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
descriptor Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 tamparam, pārskatīju maku, varētu vel piemest tagad VGA līdz 80ls, kuru būtu vērts ņemt? tajās gan neko nesaprotu Moš ir vērts vēl bik piegrabināt klāt priekš kaut kā no Quadro sērijas. http://www.salidzini.lv/search.php?q=nvidia+quadro&offset=36 Te it kā no 100 Ls sākas kaut kas vērā ņemams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Davaj banu abām maulēm. Ziediņš saņem solīto, Tūbijs šoreiz noturējās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Nu kad tik tikko sāk palikt intresanti tad jau banāni slīd pa labi pa kreisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Uz cik ilgu laiku es neredzēšu jautrus tekstus cash? Afro, ja es kaut ko uzspēlēju, tad neko tādu, kas tevi interesētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Es viņiem atvēlēju savu smilšu kasti. Ja negrib tur spēlēties, paši vainīgi. AmE, nedēļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 kā jau jums abiem ar lāci teicu, vai nu abiem vai nevienam, jo tūbijs uzsāka ar tādu tekstu afrodītes virzienā, bet ziediņš vienkārši izmantoja iespēju šaut ar to pašu tikai pretējā virzienā <- ahujennijs smailijs EDIT: Nu tjipa ziediņam banu noņēmu, nezinu vai man tas izdevās 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 eee, palīdzat atrast topiku par cs gaitu topiku. Kā tu uzsāki savas cs gaitas vai kaut ko tādu, šeit tāds brīnums ir, bet nevarua atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
descriptor Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) http://www.gign.lv/f...age__hl__gaitas EDIT : šis laikam ir pats īstākais topiks : Edited April 8, 2013 by descriptor 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Tas jau tika pārrunāts - neviens tāpat nezina, kas par monstru man starp kājām. persiks vai zilonītis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Aww, kādi jaukvārdiņi. Ame, jū šūr? (: Vispār tas A. teksts par smilšu kasti atvēlēto skan tik sasodīti piemīlīgi, hahh. Šovakar laikam viss tāds jauks un pūkains, pieņemu, ka garastāvoklis kompensē pa dienu nejaukās izdarības. ^^, Edited April 8, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Yy, aim šūr. Un lol, tūbijam perma bans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Un lol, tūbijam perma bans. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 http://www.gign.lv/f...age__hl__gaitas EDIT : šis laikam ir pats īstākais topiks : http://www.gign.lv/f...page__hl__sulik Lol, paldies. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Btw, lūgums admeniem novākt tūbija avatāru. Būšu ļoti pateicīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Ziedinja atbilde Tubija tekstam, kas bija versts pret Afroditi, lika skaisti pasmieties, sakarigs un smiekligs posts, kas bija ar savu devu humora, sarkasma un patiesibas Par sadiem postiem atvalinajumu nevajag, turpinam taada kvalitate, nevis ar jeliem nevajadzigiem un stulbiem tekstiem Ma kaut kaa saak maakt baigas bailes, kas notiks megameet shogad ja abi miilnieki ieradisies uz pasakumu, ir divas opcijas, vai nu vinji viens otru izrubis vai miilas uzpluuduma izvaros, you pick p.s. no offence 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 2nd i`d watch Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Un esi tik labs, tu arī izņem hariju poteru Afro, patīk tāda tipa ainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Visu ko taču vajag savā dzīvē redzēt. Un aaaaa, cmoon, nesauciet mani par afro >_< naya, es zinu, ka, palūdzot to skaļi, es tikai kultivēšu šo ieradumu, bet nu... Edited April 8, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Refresho brauzeri, tev droši, ka vēl guļ pagātnē Afro, skaties, ka tevi pašu neizmanto, kā skatītāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Labi, Elga 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Visu ko taču vajag savā dzīvē redzēt.Un aaaaa, cmoon, nesauciet mani par afro >_< naya, es zinu, ka, palūdzot to skaļi, es tikai kultivēšu šo ieradumu, bet nu... Tad iespējams mēs varam tevi saukt par kultivātoru? Vai kombainu? Neklausaties manī. Es jau dzēris, un vēl vakars priekšā. Wohooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now