B3NDE Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 fan tu esi nepareizi uzrakstījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 tu esi nepareizi uzrakstījis Nopietni? Eu? Čista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Pirmkārt, es brīnos kāpēc borings vispār iesaistījās sarunā. Otrkārt, bani tiks dalīti, ja šī huiņa tiks dzīta tālāk, jo jūs ietekmējiet arī citus foruma lietotājus, kuri domā, ka izcelsies ja sāks dirsties par sūdu. Es saprotu, ka ir savstarpējais naids par jūsu emocionāli tuvām tēmām, bet vismaz izrādiet KAUT KĀDU CIEŅU, ja ne pret sevi kā indivīdu, tad vismaz pret forumu, kurā uzturaties. Plus, iesaku uztaisīt topiku tīri priekš diršanās, es nezinu, kurā subforuma sadaļā tam būtu vieta, bet ja cilvēks izjūt vajadzību pēc uzdiršanas kādam foruma memberim, lai iet topikā, norāda kam dirš un tad raksta visu savu atsaldēto huiņu tur. Kā arī saprotu, ka bojāju prieku tiem, kuri sēž un dzer absolut'u ar upeņu sulu, un priecājas par debīlismu, kas valda forumā. JA TEV BESIJ KĀDS NOTEIKTS CILVĒKS FORUMĀ, tad "Your control panel > Settings > Ignore Preferences". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Man BESIJ šito huiņ' lasīt, eu, čist, ZAEBAL. NAT FAN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) http://en.wikipedia....iki/Teletubbies Tātad: Raivītis ir Tinkijs Winkijs (garākais lempis un pimpausis), divītis ir Po (jo bildē ir visīsākais un resnākais) UN AME PRETENDĒ UZ PO AMATU. Nebojā ballīti. Sen varējāt to dauņagabalu ar visu viņa resno pakalpiņu nahrenizēt, un man nebūtu šitie sūdu palagi jādrukā caurām dienām. Un kāds nafig naids. Es neienīstu sliekas, kuras izlien uz trotuāriem lietus laikā, es neienīstu noliktavu darbiniekus. Edited March 17, 2013 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Pirmkārt, es brīnos kāpēc borings vispār iesaistījās sarunā. Man patīk skatīties cik zemu cilvēks ir gatavs krist, lai pārliecināt citu, savā pārākumā internetā. Tas arī ir tas, ko man visvairāk patīk darīt internetā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Neiesaisti mani savā huiņā. Tu varēji palikt vienā topikā pie UK, nevis izplesties arī šeit. Ja tu mani kristīsi par PO, tad es tevi par to putekļusūcēju mājdzīvnieku. Un bildi saproti kā pats gribi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Vot šādās reizēs es vēlos tikai vienu - kaut es būtu to sūdu kādreiz skatījies, lai varētu šobrīd argumentēt tā, kā to tikko izdarīja AmE. Es aizvēros. Par Nakts rīta spama topiku tev ir taisnība. Sakarā ar šo pēkšņo apskaidrību es došos UK topikā uzdirst tūbijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Esmu atpakaļ no Lietuvas un brilles ir noliktas malā uz, cerams, visiem laikiem. Operācija ilga 20min ( man guļot uz galda likās, ka 5min ) Tagad varēšu nopirkt savas pirmās saules brilles mūžā. Kāds nezin vai man ir jākārto pase pa jaunu, ja man vairs nav brilles, bet pases bildē ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Kāds nezin vai man ir jākārto pase pa jaunu, ja man vairs nav brilles, bet pases bildē ir. ja vien nenēsāji šādas - tad nevajag mainīt pasi... Edited March 17, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 b0ring nedaudz pēc brian molko tajā bildē izskaties! placebo klausies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 b0ring nedaudz pēc brian molko tajā bildē izskaties! placebo klausies? LOL, drusku līdzīgs esmu viņam. Bet nē, placebo neklausos un tikko tagad uzzināju kā viņš izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Ir tāda kruta grāmata Lord of the Flies. Darbība tur notiek uz neapdzīvotas salas, kur avarē lidmašīna ar bariņu puišeļu vecumā līdz 12. Sākas tur viss diezgan jauki un pūkaini, sīkie priecīgi, ka no senčiem un auklēm tikuši vaļā, visu dienu skraida apkārt, spēlējas, dzer avotu ūdeni, ēd augļus. Lēnām, protams, top skaidrs, ka nepieciešams ievest kādu kārtību - jārūpējas par dūmu signāliem, jāveido nometne, jāpārvalda resursi, jātiek galā ar pavisam mazajiem, kas savas glupības dēļ var padarīt sev galu. Lai gan ne gluži bez domstarpībām, bet kopumā diezgan mierīgi tiek ievēlēts līderis, tāpat tiek izveidota demokrātiska sistēma, kur visiem ir tiesības paust savu viedokli un dot savu artavu komūnas attīstībā. Viss iet diezgan gludi un mierīgi. Protams, puišeļi ir puišeļi, un katrā grupā ir "izstumtā" lomas spēlētājs, kurš tiek izsmiets un neņemts vērā - vai nu tas būtu izskata vai uzvedības dēļ, bet nu tas jau nekas nopietns nav. Ātri vien tiek arī izveidots mednieku bariņš, kurš mēģina sadabūt ko jēdzīgāku uzkost. Nepaiet ilgs laiks līdz mednieki iemanto sava veida elites statusu un sāk aktīvi izaicināt līdera autoritāti. Nepalīdz arī tas, ka tajā pašā laikā mazo vidū parādās neracionālas bailes no briesmoņa, kas it kā esot mežā. Šīs bailes strauji uzņem apjomus, un liela daļa puišeļu mieru rod mednieku bravūrīgajos solījumos briesmoni nomedīt. Šīs medības sāk interferēt ar primāro salas iemītnieku pienākumu - uzturēt dūmu signālu, kas noved pie tā, ka tiek palaists garām kāds kuģis. Tas noved pie lielām domstarpībām starp līderi un medniekiem, un galu galā arī pie komūnas pilnīgas sašķelšanās. Mednieki un tiem lojālie salas iemītnieki, kas ir mazākumā, bet tomēr skaitā ievērojama grupa, pārceļas uz dzīvi salas klinšainajā daļā. Ātri šajā jaunizveidotajā sabiedrībā parādās vairākas primitīvas kultūras iezīmes - tiek piekopti rituāli, kas ietver upuru nešanu, seju apkrāsošanu utt. Arī naids pret mierīgajiem salas iemītniekiem sāk augt un medniekos parādās daudzas ļoti biedējošas iezīmes, viņi kļūst arvien neracionālāki un asinskārāki. Drīz vien pat slepkavība kļūst pieņemama un attaisnojama. Ko es ar to visu gribēju pateikt? Man ir teorija, ka Macho studē sociālantropoloģiju un viņam tika dots uzdevums izpētīt izolētas sabiedrības deģenerāciju. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Ir tāda kruta grāmata Lord of the Flies. Darbība tur notiek uz neapdzīvotas salas, kur avarē lidmašīna ar bariņu puišeļu vecumā līdz 12. Sākas tur viss diezgan jauki un pūkaini, sīkie priecīgi, ka no senčiem un auklēm tikuši vaļā, visu dienu skraida apkārt, spēlējas, dzer avotu ūdeni, ēd augļus. Lēnām, protams, top skaidrs, ka nepieciešams ievest kādu kārtību - jārūpējas par dūmu signāliem, jāveido nometne, jāpārvalda resursi, jātiek galā ar pavisam mazajiem, kas savas glupības dēļ var padarīt sev galu. Lai gan ne gluži bez domstarpībām, bet kopumā diezgan mierīgi tiek ievēlēts līderis, tāpat tiek izveidota demokrātiska sistēma, kur visiem ir tiesības paust savu viedokli un dot savu artavu komūnas attīstībā. Viss iet diezgan gludi un mierīgi. Protams, puišeļi ir puišeļi, un katrā grupā ir "izstumtā" lomas spēlētājs, kurš tiek izsmiets un neņemts vērā - vai nu tas būtu izskata vai uzvedības dēļ, bet nu tas jau nekas nopietns nav. Ātri vien tiek arī izveidots mednieku bariņš, kurš mēģina sadabūt ko jēdzīgāku uzkost. Nepaiet ilgs laiks līdz mednieki iemanto sava veida elites statusu un sāk aktīvi izaicināt līdera autoritāti. Nepalīdz arī tas, ka tajā pašā laikā mazo vidū parādās neracionālas bailes no briesmoņa, kas it kā esot mežā. Šīs bailes strauji uzņem apjomus, un liela daļa puišeļu mieru rod mednieku bravūrīgajos solījumos briesmoni nomedīt. Šīs medības sāk interferēt ar primāro salas iemītnieku pienākumu - uzturēt dūmu signālu, kas noved pie tā, ka tiek palaists garām kāds kuģis. Tas noved pie lielām domstarpībām starp līderi un medniekiem, un galu galā arī pie komūnas pilnīgas sašķelšanās. Mednieki un tiem lojālie salas iemītnieki, kas ir mazākumā, bet tomēr skaitā ievērojama grupa, pārceļas uz dzīvi salas klinšainajā daļā. Ātri šajā jaunizveidotajā sabiedrībā parādās vairākas primitīvas kultūras iezīmes - tiek piekopti rituāli, kas ietver upuru nešanu, seju apkrāsošanu utt. Arī naids pret mierīgajiem salas iemītniekiem sāk augt un medniekos parādās daudzas ļoti biedējošas iezīmes, viņi kļūst arvien neracionālāki un asinskārāki. Drīz vien pat slepkavība kļūst pieņemama un attaisnojama. Ko es ar to visu gribēju pateikt? Man ir teorija, ka Macho studē sociālantropoloģiju un viņam tika dots uzdevums izpētīt izolētas sabiedrības deģenerāciju. Ir izdota latviešu valodā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) ... Tiem, kam ieintrigēja posts, bet netīk lasīt ir arī filma - http://www.imdb.com/title/tt0100054/redz kur filma pati @ youtube - http://www.youtube.com/watch?v=X7ffCWSTNYM Edited March 17, 2013 by DoubleT 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 It kā ir ar nosaukumu "Mušu valdnieks", tik nez, cik tas tulkojums labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Paldies abiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) this is so dzīvnieku ferma Edited March 17, 2013 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 this is so dzīvnieku ferma Naaaa, mušu valdniekā (lel) akcenti nedaudz citādāki, es vienkārši nemāku zem 1000 vārdiem jēdzīgi atstāstīt grāmatas. Turklāt man vienmēr ir besījusi dzīvnieku ferma, jo lasot nepamet sajūta, ka Orvels to ir rakstījis ar nolūku, lai pat pirmskolas vecuma bērns saprastu, ko viņš domā. Rezultātā tas klucis ir pārāk acīmredzams un garlaicīgs. LotF>AF Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 TT, kas par opereišenu? Kkāda lāzerkorekcija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Varbūt kāds zin kur šo filmu var nolādēt skatāmā kvalitātē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 TT, kas par opereišenu? Kkāda lāzerkorekcija? LASEK lāzeroperācija.Tagad nākamajā dienā jau varu redzēt kas datorā notiek un tā. vienīgais saule mazliet sagādā problēmas ( kādu laiku jāpasēž mājās tumsā ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Nu, komplikācijas es zinu, jā. Pašai sen-sen bija tāda (: Bet kāpēc leišos taisīji? Anyway, gratz`. Edited March 17, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Stulbi, ka tev pēc kādiem 5 gadiem paliks dirsā redze. Labāk tagad spēlē visu pēc kārtas, pēctam fragus neredzēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savejais Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Stulbi, ka tev pēc kādiem 5 gadiem paliks dirsā redze. Labāk tagad spēlē visu pēc kārtas, pēctam fragus neredzēsi. LASEK lāzeroperācija. Tagad nākamajā dienā jau varu redzēt kas datorā notiek un tā. vienīgais saule mazliet sagādā problēmas ( kādu laiku jāpasēž mājās tumsā ) Tu biji tas kas caur Liepajniekiem mekleja transportu uz LT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now