b0r1ng Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Need assistance ASAP Tikko pirtī iemīlējos 15gadīgā meitenē. Ko man darīt? Jūs mani nāksiet apciemot uz cietumu? I approve!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 nē, man ir bailes, ka tu vel dročīt uz viņas sāksi Winkij, pierādi ka esi skaistākais čalis pagastā? Picture please.. Nez, rižs esi, vai resns, garš tievs, briļļains, raibumains.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Winkij, pierādi ka esi skaistākais čalis pagastā? Picture please.. Nez, rižs esi, vai resns, garš tievs, briļļains, raibumains.. atpisies pediņ, lūdzu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Rižs pimpausis ar nodzertu, nopampušu jebli. Precīzāk noraksturot nemāku. Francijas dārgākās ielas alus gangsta ! Cash 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 atpisies pediņ, lūdzu! Tu jau gribētu lai esmu tāds zilais kā Tu, so sad.:/ winkijam laikam anglijā visas treknas cūkas apgrozās ka sāk skatīties uz večiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beagle Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Need assistance ASAP Tikko pirtī iemīlējos 15gadīgā meitenē. Ko man darīt? Jūs mani nāksiet apciemot uz cietumu? paspēji arī iemīlēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 atpisies pediņ, lūdzu! Kapeec, lai es tev neiedotu warn ? Shariganu(ziedins) seja esmu redzejis, tapec pienemu vina bravuribu un jokus, jo vins zin, ka tapat vinu atradis un izvaros ja sataisis suudus Bet tu te spreega kaa tada nelaime un lamajies pa labi, pa kreisi, vai nu iepazistini ar sevi, vai vari teletubiju iebazt sev ... un staigaa Atceroties gign 2012 megameet, nak prata teksts '' Kas i ko? Dzivee baigi krutais calis esi, davaj tiekamies interneta ???'' 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 bencik , toka vsem warna razdajot P.s prezde 4em napisatj,podumajte,a vdrug bencik uvidet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Tu jau gribētu lai esmu tāds zilais kā Tu, so sad.:/ winkijam laikam anglijā visas treknas cūkas apgrozās ka sāk skatīties uz večiem.. ej ziediņam parausti! ben4ik, man nevienam nav savs purns te jāatrāda (pohuj uz visām vārnām), kam vajadzēs, tas arī redzēs. nejau dēļ kkāda amorāla kropļa, kas dieva dēļ, dzīvē ir lohs, es iešu dancot pēc viņa stabules. velreiz saku, pie dirsas tas, ko par manīm domā i-netā! kam vajag, tas zin, kāds es esmu dzīvē. ja es iemestu kkāda cukura bildi, labāk paliktu? tak nē, tik un tā atrastos mega debīli troļļi, kas cītīgi censtos izpatikt pārējiem. iet uz klubu un sarunāt kkādas savējās čiksas, kuras es it kā nokoļītu, da nu nahuj man tādu cirku, ja gribu, tad eju un koļiju nejau uz pasūtijumu iešu kkādus random rukšus medīt. lai nu kā, palagus te var bakstīt daudz, bet, kā jau minēju, ja vajadzēs, tad manu vaigu arī dzīvē redzēsiet, i tad varēsiet savas replikas, meiģināt, vērst uz manīm. protams, iz pieredzes (nē, neesmu nekāds kačoks), parasti visi lielie prātvēderi ir vislielākie klusētāji, a mazums.... ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 To cietumu sauca par zilo gulbi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 To cietumu sauca par zilo gulbi.. Skatos mums te viens ir intelegents Tuubij tici man, ir veel lielaks pokuj, vakar nakti sagribejas jautribu un kaut ko atbildeet, vari smirdet talak, lai miers uz zemes un visiem labs praats. p.s. Un runajot par warn, sen esmu teicis shii te nav dirstuve, bet vieta, kur apmainities dialogiem un jautajumiem, un jebkurs necenzets skarbs lamuvards, tiks sodiits.( ka piem. atpisies pedinj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Uhh, as brīdis kad Tu uzzini ka jāgaida vēl 10h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Skatos mums te viens ir intelegents Tuubij tici man, ir veel lielaks pokuj, vakar nakti sagribejas jautribu un kaut ko atbildeet, vari smirdet talak, lai miers uz zemes un visiem labs praats. p.s. Un runajot par warn, sen esmu teicis shii te nav dirstuve, bet vieta, kur apmainities dialogiem un jautajumiem, un jebkurs necenzets skarbs lamuvards, tiks sodiits.( ka piem. atpisies pedinj) Jap, kaut kad skatijos mūviju par krievijas cietumiem, tas ir pats stingrākais cietums pasaulē. Uz mūžu notiesātiem, sēž vienieku kamerās un ja pārvietojas, tad tikai četrāpus. Cietumu apsargā ar vilku suņiem, kuri ir sabernāra lielumā, pie sevis pielaiž vienu cilvēku, pārējiem kož bez brīdinājuma ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Man te darbā līdzīgs aitu suns, pagaidām es viņam ziepēju, lai viņš mani laistu klāt, dodu kaulus visādus našķus. Vienu brīdi jau domāju ka varētu šo noindēt, mazāk problēmu, bet es nevarētu, neesmu tāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Need assistance ASAP Tikko pirtī iemīlējos 15gadīgā meitenē. Ko man darīt? Jūs mani nāksiet apciemot uz cietumu? Thats my boy!!! Es lepojos, ka esmu Tevi iedvesmojis P.s. Jā, es Tevi noteikti apraudzīšu un dalīšos jūtās... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 pārējiem kož bez brīdinājuma ^^ Kā tad ir ar citiem suņiem? Brīdinājuma kodiens gaisā? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Man te darbā līdzīgs aitu suns, pagaidām es viņam ziepēju, lai viņš mani laistu klāt, dodu kaulus visādus našķus. Vienu brīdi jau domāju ka varētu šo noindēt, mazāk problēmu, bet es nevarētu, neesmu tāds Ja es teiktu,ka noskatījos filmu krēslu par tiem vilkačiem utt. Tev ar tādi darbā būtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Ja es teiktu,ka noskatījos filmu krēslu par tiem vilkačiem utt. Tev ar tādi darbā būtu? nea, man tikai divi, viens aitu suns, otrs hz bet vecs jau Un kā tad Tu zini ka tur ir vilkači? Ņeužeļi neesi redzējis to filmu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Nemelošu.Esmu redzējis visas daļas.Jūtu līdzi nahuj bellai,vampīrs nevar viņas izpist,tāds daunis.Tagad dēļ tām filmām neskatos vairs viņu izpildījumā citas filmas. Gan jau tev arī govs pie ķēdes kkur ir piesieta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Nē, nē, es neatrodos laukos, bet gan sValkā :D Tik pat kā lauki, tik bez govīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Teddy tevi jau sakoda ... Un es piekritu,ka krievija ir nezeligakie cietumi. P. S. Bencik runajot par kontaktesanos Tev piekritu,bet ne visiem ir zinamas etikas normas.Tu zini,ka te ir daudz jauniesu,kas nesaprot,kas ir subordinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Likvidējiet, lūdzu, Teletūbiju. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Un es piekritu,ka krievija ir nezeligakie cietumi. Tell it to mexican prisons... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 bor1ng v meksike bespredel,tam netu ponjatij u ljudej ti ne putaj dva slova , bespredel i zestokaja eto dva raznih slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Jebaķ šitie gignieši, visus cietumus izsēdējuši, zin kur labāk, kur sliktāk. Būru pavēlnieki... Nu nahuj dirst, nu nahuj? ... lmz, TV ir smadzeņu skalošana, tur arī rāda, ka Dievs eksistē... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now