Ziediņš Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Un Toms arī iekrīt. DESU BALLĪTE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Интриги, скандалы, разследования... Gign foruma maskulīnā daļa pret sieviško mazākumu... Bet ja godīgi - nedomāju, ka ziediņš spēj kulturāli troļļot daiļo dzimumu. Too mutch experience on men... If u know what i mean 2 boys, 1 b0r1ng... Seems legit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 https://www.facebook.com/events/529544793752716/ jāaizet pačolēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Stirnas ir viens sasodīti stulbs dzīvnieks...jāiet dzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Stirnas ir viens sasodīti stulbs dzīvnieks...jāiet dzert! Šis dzīvnieks noteikti domā to pašu par tevi p.s Jāskatās titāniks Edited February 14, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Šis dzīvnieks noteikti domā to pašu par tevi Par mani viņš noteikti nedomā neko, jo sen ir izšķīdis pret manas mašīnas dzelžiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Sanāca baigi traki? man arī ir bijuši gadījumi, kad diennakts tumšajā laikā braucot izskrien zvērs priekšā, esmu gan izvairījies, gan paspējis nobremzēt.. un 1x tika notriekts suns..tagad trauma un pedālis vairs nespiežās tā kā agrāk Edited February 14, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Nu uz saviem 300ls remonts aizies noteikti. Parasti arī sanācis veiksmīgi izvairīties nu sabremzēt, bet nu te nobremzēt iespēju vairs nebija nekādu un izvairīties arī nē, jo pretī brauca cita mašīna - ja nu vienīgi raut grāvī...tagad domāju, kur nolikt mašīnu, jo pašlaik stāv kā putnu biedēklis pie mājas izdaiļota ar sarkano krāsu - kā reiz pieskaņota vallentīndienai Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Nu uz saviem 300ls remonts aizies noteikti. Parasti arī sanācis veiksmīgi izvairīties nu sabremzēt, bet nu te nobremzēt iespēju vairs nebija nekādu un izvairīties arī nē, jo pretī brauca cita mašīna - ja nu vienīgi raut grāvī...tagad domāju, kur nolikt mašīnu, jo pašlaik stāv kā putnu biedēklis pie mājas izdaiļota ar sarkano krāsu - kā reiz pieskaņota vallentīndienai Neapskaužu vecīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Ja tevi valentīndienā neviens nemīl, neuztraucies - arī pārējās dienās tu nevienam neesi vajadzīgs. Labprāt izdzertu gardo vīnu un izēstu kasti šokolādes vienatnē sveču gaismā, bet nakts maiņas dara savu... Fiksi jāmeklē kāds cits darbs, jo skraidīt apkārt pa kvadrātkilometriem lielu warehouse pēc kārtīga workauta ir nāve. Cerams, ka dos kādu braukājamo darbu, jo ar kājām tos attālumus mērot cauru nakti nav cilvēcīgi. Afro, dedzin', dedzin' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Ja tevi valentīndienā neviens nemīl, neuztraucies - arī pārējās dienās tu nevienam neesi vajadzīgs. Labprāt izdzertu gardo vīnu un izēstu kasti šokolādes vienatnē sveču gaismā, bet nakts maiņas dara savu... Fiksi jāmeklē kāds cits darbs, jo skraidīt apkārt pa kvadrātkilometriem lielu warehouse pēc kārtīga workauta ir nāve. Cerams, ka dos kādu braukājamo darbu, jo ar kājām tos attālumus mērot cauru nakti nav cilvēcīgi. Afro, dedzin', dedzin' ! Nopērc sev SegW\ay Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 https://www.facebook...29544793752716/ jāaizet pačolēt Es tur blakus strādāju. Mums ar viņiem ir slepenā ieeja, kur var tikt iekša bez maksas, kā arī dzert līdz nemaņai, kā arī šo to tirgot ko nevar nopirkt tur uz vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Sanāca baigi traki? man arī ir bijuši gadījumi, kad diennakts tumšajā laikā braucot izskrien zvērs priekšā, esmu gan izvairījies, gan paspējis nobremzēt.. un 1x tika notriekts suns..tagad trauma un pedālis vairs nespiežās tā kā agrāk Tev vēl ir tiesības? Tu noteitki brauc tikpat lēni, cik spēle cs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Nu uz saviem 300ls remonts aizies noteikti. Parasti arī sanācis veiksmīgi izvairīties nu sabremzēt, bet nu te nobremzēt iespēju vairs nebija nekādu un izvairīties arī nē, jo pretī brauca cita mašīna - ja nu vienīgi raut grāvī...tagad domāju, kur nolikt mašīnu, jo pašlaik stāv kā putnu biedēklis pie mājas izdaiļota ar sarkano krāsu - kā reiz pieskaņota vallentīndienai Ja esi Liepājā - PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Admini vien lasa sho topicu...Hmmmm..... Man neviena nav majas... Esmu viens, TITANIKS grimst...Atvaljinajums sacies...Staav shampaniesha glaze uzdzeru alu....Blakus litrs Jacks un litrs Balantains... eee Nightmare ko tu dari ritaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Eu, bļin. Uzraku jāgeri paslēptu dziļi saldētavā. Rīt būs smaga diena un vēl smagāka nakts Viena lieta, kam nepievērsu tik ļoti uzmanību ir tas, cik skaistas meitenes tomēr bija mājās Latvijā. Šeit tak vieni sivēni no aploka izdzīti bizo un rij maķus uz ielām. Tāds meiteņu deficīts sen nav pieredzēts... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Admini vien lasa sho topicu...Hmmmm..... Man neviena nav majas... Esmu viens, TITANIKS grimst...Atvaljinajums sacies...Staav shampaniesha glaze uzdzeru alu....Blakus litrs Jacks un litrs Balantains... eee Nightmare ko tu dari ritaa? Braucu mājās svinēt draugam 21. jubileju un pie reizes Valentīndienu atzīmēt. Skatos, ka tavs savākšanās plāns ir kārtējo reizi izgāzies Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Tev vēl ir tiesības? Tu noteitki brauc tikpat lēni, cik spēle cs... nevaru izdomāt, ko tev uzdirst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 nevaru izdomāt, ko tev uzdirst... Var saakt ar vienkarshu suudu, esmu dzirdejis cilvekiem nepatikot p.s. ''Californication'' izraisa atkaribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 p.s. ''Californication'' izraisa atkaribu Suits arī baigi labs seriāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Pensionars taa nolazhoja, perekups sranijs, atrodi darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Es tur blakus strādāju. Mums ar viņiem ir slepenā ieeja, kur var tikt iekša bez maksas, kā arī dzert līdz nemaņai, kā arī šo to tirgot ko nevar nopirkt tur uz vietas. i want in Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Nu uz saviem 300ls remonts aizies noteikti. Parasti arī sanācis veiksmīgi izvairīties nu sabremzēt, bet nu te nobremzēt iespēju vairs nebija nekādu un izvairīties arī nē, jo pretī brauca cita mašīna - ja nu vienīgi raut grāvī...tagad domāju, kur nolikt mašīnu, jo pašlaik stāv kā putnu biedēklis pie mājas izdaiļota ar sarkano krāsu - kā reiz pieskaņota vallentīndienai . Stirna cerams cepeškrāsnī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 . Stirna cerams cepeškrāsnī? nē, izlikta uz balkona, lai dzīvojās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Asprātis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now