Ziediņš Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Man bi tavas problēmas. Guļu kā sists. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Man problēmu, ka esmu izgājis no ritma. Eju gulēt 3 nakti, ceļos 1 dienā. Rīt jau fcking skola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 wtf, thepiratebay.se nokāries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 wtf, thepiratebay.se nokāries. Katreiz kad es viņu veru vaļā 50/50 ka atvērsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 ir trīs gadalaiki. rīts,nakts un pohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Paldies gūdij par trimmeri, ir labais aparāts, esmu jau sevi apšķērējis cik tālu vien varu Ieķēru kombinēto Remingtonu pa lētuci, tomēr ir labs, izskatās, ka arī skuvekļus varēšu mest ārā, ar šo tīri labi var nodzīties - http://en.remington-europe.com/pdf/pg350_user_manual.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 (edited) Šis ir tas komplekts, kas ~ uz ziemīšiem bija kaut kādā Euronics akcijā? Tieši domāju par tāda iegādi.. Nu es arī neiepērkos, vnk pastkastītē bija atnākusi tā avīze ar viņu piedāvājumiem. Edited January 6, 2013 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Nezinu, es tādos euronicos neiepērkos, atgādina kaut kādu leader price, super action http://www.rdveikals.lv/products/lv/301/6459/sort/1/filter/0_0_0_0/PG-350-Matu-griez%C4%93js.html Reku skidons, 20Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Reali salidzini.lv http://www.salidzini.lv/search.php?q=REMINGTON+PG-350 Dizhi letaaks nekur arii nav Da galvenais ka vinsh nebaidas no uudens , ir daudzfunkcionāls un nenotrullina asmeņus,kas paši uzasinās DeadAlive, es joprojam gaidu no tevis infu , kur tu dabuji kviesiiti? Jeb reali tu mums melo ka lieto, bet reali tu nelieto Skjiet mums vajadzes foto/video atskaites taisiit Shodien maximaa pedejo dienu visiem aliem -25procenti Panjemu kaut kadu Krombacher Dark , nevaru isti saprast, vai esmu apmierināts ar viņu vai nē...Varbūt pēc nakamām pudelītēm, bildes kļūs skaidrāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Gūdij, no rīta es domāju varēsi spriest vai šie aliņi bija labi vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 @GoodMeN - es arī to alu biju iecēlis paprovēt. nebija ne vainas. nu tā dzerams. bet nu Užavas tumšais par 75sant gabalā, winwinwin @Murgs - ar to vellaparātu nav tā kā saka "kas der visam neder nekam" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Nē nu tā bārdas fīča, protams, jau nav nekāds ūberlabais variants, bet tā jau noskūties ir iespējams. Var jau dzīties arī ar matu dzenamo bez uzgaļa, no problems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Dziesma? huh, atradu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Tev nav video topiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 To topiku kāds arī skatās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Forumu skatos tikai šādi: http://www.gign.lv/forum/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 A vot man ir salūzusi šitā fīča. Man nerāda vairs new content. Why so? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Pārbaudi, vai pie new conctent, tev ir kreisajā joslā pareizie ķekši salikti > Forums > New since my last visit Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Tur man visi ķekši bija biksēs savās vietās. Bet es beidzot atradu feilu - man bija vēl pie othera kaut kādi mistiski ķekši atķeksējušies. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Vienmēr laipni. Šodien pirmais eksāmens vadības kultūrā aizvadīts, pēc manām domām - sekmīgi Jāsāk gatavoties uz 3dienu eksim mārketingā, bet tam jāsāk pievērst uzmanība rīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 (edited) Gratz for You. No, sorreh, Miau for You. >^.^< Es visu laiku klausos par tām sesijām un domāju - pietrūkst/nepietrūkst. Secinu, ka nē, nu i nafiq, pašmācība + semiāri + darbs tomēr ownz the freaking world out ^^, Mja. Un, runājot par semināriem, es veiksmīgi aizmirsu par šodienas vienu semināru. Bļīn. ): Edited January 7, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Kas gan būtu domājis, ka Latvijas pelmeņi ar diviem Bauskas gaišajiem, ēdienreizi padara par laimīgāko brīdi dienā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Nopirku poļu veikalā Bauskas gaišo, atdzesēju, pagaršoju un izlēju. Vai nu man ir ar visiem brūnajiem un kokčiem garšas kārpiņas sabeigtas, vai nu arī tas alus bija vecs, bet iedzert tādu suslu es nevarēju. Paņēmu tagad 6paku budweiser lāgeri, cerams tas cerības attaisnos. Darbu atradis joprojām neesmu, pēc jaunā gada te ir pilnīgs klusums. Solījās uz nākošā mēneša sākumu kaut kas parādīties, bet tas ir vēl viens fakin mēnesis gaidīšanas... Sad panda :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 huh, atradu. Liels Tev paldies. Biju jau aizmirsis, ka meklēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now