Seen Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 negrib man kāds to warn stripiņu samazināt? kkadi veci sudi tur karājas. bet nu runājot par temu mleee, nu tads nogurums, gribas uzbombit un iedzert kadu alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Runājot par tēmu, paēstas vakariņas, iztrekterēti 2 kausi izlejamā Tērvetnieka un uz galda blakām vārtās divi Valmiermuižas gardmumiņi, viens prasās uz saldētavu, otrs kausā. Chill vakars pie CS I think. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Kad mēs dzersim alu, murģel? tempjiis teicot, ka tu šim esot alu parādā Mugura pēc dirsas, kājas pēc dirsas. Rīt arī rokām kaput, but who cares - anestēzija vakaram jau gatava, jāmet tik iekšā. Mustwatch filma šodienai? Mošk kaut ko no pēdējā laika grāvējiem? Vēlams pieejamu VISMAZ 720p blurejā/ripā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Dzirdēju citu pielīdzinājumu - Skyrim ar šautenēm arī tā var teikt, skraidi apkārt, šauj, lai gan sākumā tur maz ko šaut, mierīgos iedzīvotājus pildi misijas un apgreido perkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Kaut kad, grūti pateikt, varbūt kaut kad drīzumā, decembrī... Jā esmu parādā saistībā ar izpalīdzēšanu studiju lietās, neesmu aizmirsis. Man jau te baigais grafiks, goodmens ar larinu arī grib saliet, jātaisa viena kopīga pasēdēšana būs kaut kad roķenē, vajadzētu jau kārtīgu vakaru uzrīkot un savākt visu Liepāju @GIGN un @KSO, bet ar organizēšanu nesanāk nekā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Nu, vēlams pirms 22. jo tad nu mani tik ātri vairs nesatiksiet Man principā katra diena ir brīva, katrs vakars ir brīvs, vobšem vispār ir brīvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Alus tek kaa uuudens izslāpušam negjeerim... 1periods iztureets veixmiiigi Jaiet bus papildinaat alus krajumi Spele izskataas bus ļoti ļoti smaga Pfuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Bauskas sencis un CS for me šovakar, vēlāk gan Nikita, yea ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Aij pizdu padirsaam Neko citu jau nevareja gaidiit -1,5 koefs butu izgajis kaa smereets... Nu nekas taalaak pret Traktoru un Magnjitku labaak jau nekas nebuus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Jaunais humble bundle ir vienkārši kaut kas! Iečekojiet! https://www.humblebundle.com/ Metro2033, Darksiders, Saints Row The Third, Red Faction Armageddon un visi Company of Heroes! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 aaa yee, ir uzbombīts! tagad var norm smereties pie funkdoobiest ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 (edited) Visu vakara spēli paņem un izbojā, ept. Adminiem vai tad nebija jābūt draudzīgajiem un kārtību nosakošajiem? Kas politikā selfišms, tas visur apkārt arī spēlītēs. Bauska beidzās, CS arī nevar normāli paspēlēt, laikam jādodas Nikitu stīties. Vecā nikita ir fakin ōsm, diez, kāda ir jaunā, hm. Edited November 29, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Ir arī jaunā? Tell me more!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 (edited) Murdziņ dzeram nākamnedēļ ;DD Es plānoju nākamnedēļ piektdien un sestdien plosīties ;DD Edited November 29, 2012 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Laiks un finanses rādīs, es pagājušonedēļ nodzīvoju 2 grandiozu weekendu normu, vajadzētu savākties līdz ziemīšiem. Bļā, Liepājā snieg... It`s so sweet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Ir jaunā, ie IMDB`o to. Bet es pagaidāt stick with vecā. Ar visiem piemīlīgajiem un seksīgajiem Maikliem un Birkofiem : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Kāds ir mainījies kkur sīknaudu pret normālām naudaszīmēm? Un kur to var darīt. Man te ir iekrājušies 50+ Ls, uz banku kaut kā negribās iet ar melnajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Bankā ņems komisiju. Aizej samainīt sīknaudu padaļām uz veikaliem. Dzīvotu Tu rīgā, es Tev varētu pateikt, kur labāk izmainīt 20 ls uz sīknaudu un kur atlikušo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Da labi, es tak nevazāšos pa kādiem 5 veikaliem stāvēt pie kases, veidot rindu, kamēr izskaitīs 10Ls mellajos Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 a bankā Tev komisiju paņems dažu ls apmērā q: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Nu kādi 2Ls man noteikti nebūtu žēl, lai to visu samainītu. Bankās ir kaut kādi sīcenes skaitāmaparāti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 25% no summas aizies komisijās. Manus 30 latus sīcenē neviens neņēma. Nācās mikriņiem barot iekšā un mainīt pašam. Kaut arī ar likumu ir noteikts, ka jebkura nauda ir nauda un atteikties to pieņemt NAV ATĻAUTS. Tomēr praksē gājām ar kameru rokās pa 10 veikaliem un pāris KG metāllūžņu - mūs sūtīja bekas decembrī iet meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Var paņemt līdzi juristu un lai šis sakačā tiesības un pravas par naudas nepieņemšanu. Es tā ar draudzeni gāju uz veikalu, kur tikai melnajos kādi 10 ls bija, un man ļoti patika maksāt tādu naudu kasierēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Gājām cauri Rimi, Super Neto, Beta, Elvi, Mego, Maxima, Top un vēl kaut kādiem vietējas nozīmes veikaliem. Dirst sūtīja visur, pat tad, kad teicām, ka videomateriāls nonāks "pareizajās rokās" un par šitādu čerņu var sanākt baigā šaize veikaliem. Nu es perosnīgi nevienam ieriebt negribēju un zinu kā ir kasieriem ar tiem melnajiem, kad pašiem pēc tam komisijas jāpiķo, lai samainītu. Bet nauda ir un paliek nauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 nu tur jau taa lieta, ka ja tu iepeercies tad nav probleema un nav tiesiigi atteikt, bet ja tu gribi samainiit tas ir pavisam kas cits!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now