B3NDE Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 skatos gandrīž idēlas vakariņas un var nosmieties, īstenībā šitas ir vienīgais tāds skatāms šovs kas ir pašmāju ražojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 da ladna, idealo randinju paskaties, tur vispar labinieks, iepazistas visadi aiznemtie, kam jau ir pat sievas, tadvisadi paradnieki, kurus pus Latvija meklee utt. valjiigaas, kas pirmaja vakara jaugatavas uzvisu arii neizpaliek, kopuma nevaru pat pateikt, kas forshaks, tas randins vai ugunsgreks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 tad labāk skatos to randiņu. nekā ļoņu ar kārtējām draudzenēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Epix kas tu nopietni skaties UGUNSGRĒKU? Tu esi vecis Es arī skatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Kam te pretenzijas pret Ugunsgrēku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Epix kas tu nopietni skaties UGUNSGRĒKU? Tu esi vecis Es arī skatos pilnigaa nopietnibaa, es neesmu izlaidis ne seeriju pedejas 3 sezonas es protams vinu neskatos pa tv, bet izmantoju tv3play.lv, tadaa kaa maratonveidaa, piemeram, sodien uz poham skatijos pedejas neredzetas serijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Esmu diezgan izbrīnīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Ir arī jaunais Latviešu bojeviku seriāls iznācis Ēnu spēles laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 tas ir vel lielāks sviests Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 (edited) haha es arii skatos ugunsgreku ! tas serijas ko neredzu pa tv vienmer nocholeju tv3play +)) starpcitu shonedelj vadims leonu sashaus un tas jaunais seriaals arii diezgan okey , tikai hujova ka reizi nedelja tikai .. Edited October 7, 2012 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 nesaprotu šitos dirsējus, kuri noliek ugunsgrēku. fak, normāls seriāls, nē, atrodās pidari, kas viņu nodirš, bastardu bars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Zenta turi buru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 (edited) nu nezinu es paskatījos pāris sērijas ugunsgrēkam un nekas skatāms man tur nelikās.. tie viņu teksti ir tik stulbi un aktierspēle vājā līmenī (tikai viedoklis nevajag fleimot LOL) tad jau labāk skatos Gandrīz ideālās vakariņas un pasmejos cik dažādus cilvēkus mēdz tur salikt un kā cilvēki vienu saka pavāram bet pavisam ko citu kamerai p.s warn līmenis kaut kā samazinās arī? oO Edited October 7, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 nu nezinu es paskatījos pāris sērijas ugunsgrēkam un nekas skatāms man tur nelikās.. tie viņu teksti ir tik stulbi un aktierspēle vājā līmenī (tikai viedoklis nevajag fleimot LOL) tad jau labāk skatos Gandrīz ideālās vakariņas un pasmejos cik dažādus cilvēkus mēdz tur salikt un kā cilvēki vienu saka pavāram bet pavisam ko citu kamerai protams, ar Holivudu nesalīdzināt, bet nu, nezinu, man piem. ugunsgrēks patīk jau ahujena. bļin, varētu UK viņu blenzt caur tv3play, visu laiku blenztu! sūdīgi, ka viņu nekur nevar lejupielādēt, pirātisms rullzzz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 nee nu stulbuma ugunsgreka netrukst protams no tehniska viedokla, aktieriem tur ir baigi chabigi, bet tapat vins liekas interesants, katra zinjaa neko labaku latviesi serialu jomaa nav izdomajusi pagaidam. Taas eenu speeles man gan nepatik, da lnt tur baigi vienmulji visus tos serialus pataisa. Principa es skatos tikai tv3, parejie kanali osta duumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 (edited) lnt vislaik bus tikai huinjas jo vairs nebus konkurence ar tv3/tv6 jo parpirka tie pashi MGM Edited October 7, 2012 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Es domāju ka šis iederēsies šeit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Tā sieviete bija tjipa fails? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Īpašais Semaks ir īpašs. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 down on me Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 gan par semorku, gan par montāžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 skype ir iespeja nonemt ienakosa mesidza skanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 uzliec ķieģeli un nedzirdēsi neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Pie Notificationiem var noņemt visu. Vai arī ieraksti /alertsoff un vari ierakstīt piemāram /alertson Jem, tad Tev iepīkstēsies tikai tad, kad kāds uzrakstīs tavu niku Jem. Tas gan jāliek katrā chatā atsevišķi, ja nemaldos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 viss stiigaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now