SuperRembo Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Nezinu mistika. Kad petiju, sakotneji koncentrejos uz asus strix modeli, bet beigas citu panemu. Tapec msi un gigabit razojumus es vizuali vispar neredzeju. Ja jautasiet vai msi pasiva dzese vai ar ventilatoriem, nemacesu dotaja momenta pateikt. Sini gadijuma es varu apzveret, ka nezinaju vizualo giga un msi. Un ja domajat ka troloju soreiz, varat dzest so acc lauka no gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 432 euro par 970? es r9 290 pilnigi jaunu panemu pa 240euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Es varbūt pat varu piekrist SR, kad liku kopā kompi es nepētīju vkartes izskatu, salīdzināju pēc tehniskās specifikācijas un cenas, tiesa bildes gan jau ka redzēju, bet galīgi neņēmu vērā. Who cares kā tas sūds izskatās kastē? Bet man vispār fascinē cilvēki, kas ņem visu līzingā - cenšos draudzenei galvu izpist par to ka laptopu grib uz kredīta pirkt. Pa visu tiek pārmaksāts. Tīri no teorijas, ja tu vari atļauties paņemt kaut ko kredītā - tad tev arī vajadzētu varēt tam sakrāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Mana gala lizinga nrm ari vecos pc. Kuru vertiba 70 euro. Bet redz ari tadam sakrat nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Pilnīgi godīgi - līmenis Jūsu. Tīri ziņkāres pēc. B http://distractify.com/jason.mustian/d-e-f-i-n-i-t-e-l-y/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 A+ dabuju http://www.bildites.lv/images/59jguhh1umubwqcdpzrn.jpg Bet 4 vietas vadijos pec logikas. Vardus pirmo reiz redzeju, tapec izvelejos kurs skan pie izrunas pareizak. Mangas lasisana beidzot kur nodereja, lai neierus english. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 100% vienkārši iegooglēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 ...... Kapec es iegoglesanu skolas laika nekad neiedomajos. Blin Sitads variantu tests parasti daudz kur uz logiku un izslegsanas metodi ari var izbraukt. Vot kur butu jaraksta, pareiza locijuma, tur butu auzas, brrrr 9 vai cik tur to laiku anglu valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 A+ , kaut gan paris vardus ari nezinaju un liku ka liekas ka vajadzetu but... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 A+ un es zinu, ka man točna bija kļūdas. Spelchecker is my best friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Mana Anglu valodas vesture: pamatskola 2, eksa nebij, videne 6 eksis D, augstskola 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 A+, lai gan arī esmu pārliecināts, ka vismaz pāris vārdus nočakarēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Same. A+ vairākās vietās pēc labskanības, nevis zināšanām izvēlējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) arī A+ bet jejbogu jautājumus lasiju tikai sākumā, pēctam spiedu random lai ātrāk tests beigtos. Nav gadījumā tā kā visiem tur ir A+? Edited June 12, 2015 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Eu, panda! Nau kau kas riktīg! Man arī rāda A+, es pat nezināju, ko nozīmē daži no tiem vārdiem, kaut kādas auzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Randoma saspaidiju, dabuju B. Seems legit Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Speciāli saspaidot nepareizi - F Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Izskatās, ka jāpiestrādā pie angļu valodas, esmu pieradis jau tik bliezt un tad ar aspkatīties kur sarkans par cik ikdienā runāju angliski, tad liekas jocīgi ka dabūju B, vismaz uz zemes nolaidos ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 A+ un es zinu, ka man točna bija kļūdas. Spelchecker is my best friend Spellchecker ayy Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 ayy Spellchecker man ikdienā ir uz visiem devaisiem. Es ikdienā runāju angliski, bet rakstu es slikdti diezgan, un ne jau tādēļ, ka esmu stulbs, bet tieši jo dažiem vārdiem es to spellingu banāli neatceros. Teikums vienmēr būs gramatiski pareizs, bet piemēram pieļaut kļūdu vārdā "sirdsapziņa" man ir ierasts pasākums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) Pilnīgi godīgi - līmenis Jūsu. Tīri ziņkāres pēc. B http://distractify.c...-i-n-i-t-e-l-y/ A+, neko neguglēju, 10ieks 12. klases ang. val. eksāmenā dara savu... Edited June 12, 2015 by Wildcard Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 yay man arī a+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 A+ Nav kārtībā kaut kas ar to testu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Spellchecker man ikdienā ir uz visiem devaisiem. Es ikdienā runāju angliski, bet rakstu es slikdti diezgan, un ne jau tādēļ, ka esmu stulbs, bet tieši jo dažiem vārdiem es to spellingu banāli neatceros. Teikums vienmēr būs gramatiski pareizs, bet piemēram pieļaut kļūdu vārdā "sirdsapziņa" man ir ierasts pasākums. Huļi tu taisnojies, a bļe? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Erm.... eksāmenus vērtē līmeņos, nevis ballēs... es gāju 9. klasē, kad pildīju to eksi, tāpēc ielika 10, 95%+ bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now