Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Vakar pardzeeeru jeegu ....Vinneeju 1.5k vareju atljauties....Reali 32Ls pa 1l Jagermeister,cena nav nemaz tik traka ka sakumaa biju domajis :) Shodien spiezhu uz Borjomi mineraaliishiem :)

mm, vakar jagerīti paņēmu pa 8 ls 0.5 un tiešām tas ir liels appisiens...... anyway, vakar nopirku kaut kādu liķieri vēl kurš tiešām garšoja kā piena kokteilis vienkārši ņammaa. Šodien nebija nekādu mocišanos ar pohām, bet rītu noteikti būs mocīšanāš ar pohām, jo rītu braucu uz hokeju, tadēļ pixaaašu riktīgi.

Link to comment
Share on other sites

Sīkajam bračkam uzradusies kaut kāda važīna, šodien otro reizi bija atvilcis uz mājām. Jau pirmajā reizē viņa nevarēja nosēdēt mierā, jo vajadzēja iepazīties ar mani, šodien viņai tas sanāca. Nu lūk, tagad ēdu rozīnes, ko važīna atstiepa, un rozīnēs atrodu viņas matu.

I'm fuck'd.

http://www.youtube.com/watch?v=lich59xsjik

borat-mustache1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Anonīmie alkoholiķi?? Mī bez iekšām, paņemu 5l brāļuku. Dzeram, atnāk vēl kaut kādi čalīši ar zeltniekiem. Zeltnieku jau dzer ar saviebtu ģīmi. Tad prasa, lai iedod pagaršot brāli. Iedodu, pasaka, ka zeltnieks labāks. WTFBOOOOMB?

Link to comment
Share on other sites

es saprotu tu stradaji elektronikas veikala un apkalpoji klientus, ja tur vareja dzert, tad nevaru iedomaties darbu, kur to nevaretu :D ja nu vienigi kas saistits ar auto vadisanu, kur pirms katras mainjas ir japush trubinjaa un raditajam ir jabut 0.0 :)

dzeru alu, tuborgu.

bullet nezinu kaa citiem, bet man no braalja ir galvassapes vienmer.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...