Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

GIGNs lago and that's a fact. Es vācu serverī pingoju uz ~30, bet GIGNā 30 pat nav slieksnis. Tā tas vienkārši ir. Loģiski domājot, varētu izsecināt, ka tā serveru jūra patērē pārāk daudz resursu.

Kvasīt vairs nav interesanti - sēdēt pie barankas ir varen jautri, ja vien ir kompanjoni, kas zupai var atvēlēt kādus 2 ceinerus naktij, tad ir vispār ideāli :)

Link to comment
Share on other sites

Kvieshinieks atkal garsho kaa agraak

Man uz to alu laikam būs mūžīga alerģija. Pirmā un vienīgā reize, kad viņu nopirku bija uz stiprām atlaidēm...kā vēlāk izrādījās, tad derīguma termiņš jau beidzies un "alus" nežēlīgi skābs+nedzerams. Beigās tika atstāts pagalmā uz galdiņa ar pagaršotiem pāris malkiem. Par šo vakaru - patīkami dzīvot kojās ar domu, ka rīt ir trīs svarīgi kontroldarbi un visi apkārt dzertās, jo šonedēļ superīgās studentu dienas.

Link to comment
Share on other sites

bencik - Pallma?

Principa esmu vilies shaja topika, kas ir parverties par suuda spameru paradiizi, kur jebkurs kuram nav ko darit un no riita ir nolicis kluci, lepojas ar to un pazino visai komunai, pazaudejis shis topiks savu ideju, domu un jeegu, aizmirsusi jus visi esat, par ko vins ir bijis un kaapeec, un tapeec mans uzdevums ir so suudu veert ciet, kaut gan pats saakuma atbalsitjis esmu vinu. Stulbi bet fakts, katru reizi ieejot no 10 lapam 2 teksti ir pa teemu, malachi zheel....

Spermeru banda :tease::shit: :shit:

Peace out Bencik and registretais

p.s. Labak buutu dzivi baudijushi, chali galiigi neesat liimeni, shitaa spamot 24/7 nu srry this shit aint rock :pizdiblee: the house

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Woohoo, šovakar jālaiž uz salidojumu. Visa pilsēta pārbāzta ar sen neredzētām sejām, patīkami :) Vajag beidzot kārtīgi atpūsties, jo nu pēc tam nāksies tēlot mazu Deksteru un labot parādus & gatavoties sesijai. Lai Jums labs šis vakars :urraa:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tā kā līdz darba dienas beigām bija atlikusi nepilna pusstunda, man izdevās nokaulēt pārdesmit santīmus no cenas. Ne jau pieraduma vai nabadzības dēļ to darīju. Es strādāju plaukstošā loģistikas uzņēmumā, materiālu problēmu man nav. Arī tirgū iegriežos labi ja reizi gadā. Vienkārši vēlējos pazemot ķirbi, gribēju, lai mans pirkums jūtas lēts un piesmiets. Kā mauka, kurai prom ejot uz grīdas nomests divlatnieks.

  • Like 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Tikko no lekcijām,

Diena Liepājā šodien ir draņķis, neko darīt negribas.

Jāuzspēlē pokers IRL un/vai virtual

Rīt jāpasniedz kursabiedriem lekcija par MySQL, laikam kkas jāsagatavo ;DD

Testēju WolframAlphu uz Androīda. Vienkārši episki laba aplikācija. ( ja kādam for free vajag uzmetat PM )

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...