Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Seen, guli! ja pamosties, tad izdzer cik vien daudz vari ūdens un guli tālāk, atkārto līdz pohu vairs nav :)

btw, sēžu, pārinstalēju kompi vienam, vajadzētu saslēgt tīklā ar savu kompi, bet tad man neta nebūs uz kādu brīdi, laikam jādabū kauč kur otrs tīkla vads un tad jāslēdz, savādāk, kamēr kopēsies faili, nebūs ko darīt :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

šodien iesniedzu dokumentus RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē un Medicīnas inženierijā un fizikā. uz LU vairs negribējās iet, rīt mēģināšu...

stresainas dienas rezultāts: meklēju audi a4 priekšējo kreiso lukturi, bamperi un kapotu... :(

Link to comment
Share on other sites

LU pieteikšanās bakalauram izmaksā 15 ls, neatkarīgi no programmu skaita. Šodien kā reiz no rīta pieteicos (tikai tagad pamanīju, ka mans reģistrators bija Kirils :D (jā, tieši tā, čalis, kas radīja internetu)); rindā, pretēji izplatītajam mītam, praktiski nenācās stāvēt.

Link to comment
Share on other sites

Nē, protams, ja atnāk pēc reģistrācijas sākuma, tad nākas vien stāvēt rindā.

Link to comment
Share on other sites

Mmm forsh vakars. Ar masas viiru izdomajam pacept desinjas un iedzert alinju pagalmaa. Nu ta arii darijam pie grilla chilla sedejam trekterejam alinjus un uzeedam desinjas. Ahh ka man patiik shitie chilligie vakari.

Tagad tads patikams gariigais gribas iedzert vel bet nee... :D

Link to comment
Share on other sites

Atkal ir sākusies ierastā vasaras rutīna. Ej gulēt, kad ārā ir gaišs, celies kaut kad dienas vidū. Īstenībā tas sūkā. Labi, ka tagad vismaz katru dienu ejam uz pludmali volejbolu spēlēt. Citādi būtu vienkārši bezjēdzīga eksistence. Ehh, rīt piektdiena. Būs jāmet pie malas tā trakā dzeršana. Nu labi, vispār nedzert es nedomāju, bet apgriezienus samazināt gan tā kā vajadzētu. Sestdien vēl ir doma Saukrastu svētku ietvaros piedalīties futbola sacensībās.

Link to comment
Share on other sites

Shodien uzzinaju ka 6tss septembrii bus Scooter OGREE! Es vnk ahujel! 5Ls ieeja! Skjiet ka man tur atkal ir jabuut :) Lai gana biiichos jau redzeeju bet nu shsi keks ir vnk PIZDATIJS lai gana 10tajaa Septembrii ir Queen! hmmmm jaizdomaa kaut kas :)

Link to comment
Share on other sites

Man ir tieši tāda pati dienas kārtība. Tik nožēlojami. Vismaz tagad k-ko sāku darīt. Vakar pēc ilgiem laikiem paņēmu grāmatu rokā: Marks Fišers "Pēkšņi Miljonārs". Vnk tā aizrāva. Grāmata par to, kādai ir jābūt domāšanai, lai tu būtu dzīvē veiksmīgs cilvēks. Puse ir bullšits, bet dažas lietas ir tīri interesantas. Mljin, jau 1.20. laiks tā skrien, psc. Jāiet gulēt, jau plīstu nost. bb bichez!!!!!11111

p.s. 6dien Saulkrastu svētki? Laikam būs jāaizbrauc uz vasarnīcu un pie reizes jāiečeko, kas tur notiksies.

p.p.s. pēc pagājušā bbp man scooter vairs īpaši nepatīk. hz kāpēc. maybe tāpēc, ka biju pilnīgi skaidrā uz viņu uzstāšanos un tāpēc nešķita interesants :muahaha:

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Tiko atgriezos no koncerta....stilīga acs viņiem sanāca.

aaaa, un atceļā no Jelgavas, Jaunolainē menti apturēja....radarā 68km/h, bet man tak lēnāk pa pilsētu nemaz nevelk...labi, ka tiku sveikā ar brīdinājumu, a to skaidras naudas tāpat nebija.

Link to comment
Share on other sites

Ahh, galīgs sviests. Miegs galīgi nenāk, a rīt piecos jāceļās x[

Tikko pabaroju kaķus pa logu, ar savu neapēsto karbonādi :D Bļe tik tikko rakstot nets nozuda tākā hz vai šitas nosūtīsies, ā ne parādijās. Gaļimais nets, vot šitā viņš naktī parasti noraustās :/

Doma rīt braukt uz BBP, bet nezinu kā ar transportu, jo naudu dabūšu tikai vakarpusē :( Varbūt vispār neaizbraukšu, uztaisīšu ar čomiem mazu burziņu ar šašliku alu un pēctam piedzeršanos.

Iešu nu uzpīpot un ieslīkšu atkal mūzikā. d[-_-]b

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...