Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

"Nice" nopirku sev 4paku alus .... nu lamīgs gāju pie seņčiem ar saviem draugiem svinēt.... gadrīz pie pašām mājam viens pii**** mani pagrūda un es sasitu visas alus pudels LOL( :P nekā 1 pudele izdzīvoja) ...bļē ( viņš to4 ir **** jo pat neatvainojās)....domāju iet vēl uz veikalu nopirkt vietā (jā protams) paskatos makā 10santīmi....nju tas nekas aizgāju un tusu (ja viņu par tādu var nosaukt) iegāju istabā un skatos rekur tas pii*** kas mani pagrūda gamēr šitas kko lika sev ēst es pa to laiku nospēru shim 2pudeles aldara... (jopt cik es gudrs O_O ) ... pēc kāda laika man tas pudeles jau bija sausas bet es gribēju vel :alko: .... aizgāju pie ugunskura un tad ar savu babušku iedzēru dažas gāzītes 38% (buu man palika silti) ... un es sava gudrajā prāta izdomāju iet peldēties xaxa (ps... PIE mums LIJA lietus bļēģ) .. ieskrējos un ielecu ūdenī <_< ūdens likās silts jo pirms kādam 5min biju vēl iedzēris grādīgo bet kad ūdenī pabiju kādas 5min man sāka raut krampis :shock: psc knapi līdz krastam tiku :( .... tagad sēžu pie pc ar pēdējo aldara pudeli un sāpošu kaklu

PsCCCC stulbais lietus visu izbojāja ;(

ēēēmmm negribu izvemties --- jautājums pēc vodkas var dzert martini? O_O zinu kkad dzēru un labi vēmu :muahaha:

xāāxāā cerams kāds arī varēs šo te izlasīt jo šho visu rakstīju esot zem grādiem :alko:

Link to comment
Share on other sites

Šodien noskatījos 3 filmas par hax0rZiem: War Games (1983. gads), Hackers (1995.gads) & tiko noskatījos Hackers 2 (1999.gads). Diezgan rēcīgi skatīties, kā hako ar dial-up un foršajiem oldskolajiem pc :D Sāk jau palikt gaišs, jāiet gulēt :)

P.S. Free Kevin !

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Atvainojos par offtopu, bet kaut kā jau apnicis šitais sviests! Sākumā bija ļoti interesanti palasīt kas un kā, bet kas tagad notiek? psc, baigais prikols lasīt postu "tikko atnācu mājās eju ēst"?!

pee. es. vectētiņ īpašs prieks par tevi! Tagad laikam domā, ka esi kruts citu acīs! =)

pee. es. nr.2. pats nerakstu, jo mana dzīvē nenotiek nekas īpaši stāstāms, un daudzus tas nezinu vai interesētu + negribu vēl vairāk postot, jo tāpat jūtu, ka esmu diezgan liels spamers!

Link to comment
Share on other sites

HEY GUESS WHAT ? SAME HERE.

@ Chester : Es protams negribu tevi aizskart, ak jel, bet neviens no taviem šajā topikā iepostotajiem postiem, nav mana lasīšanā pavadītā laika vērts. Tad jau labāk vnk uzraksti 'ja lox' un beigta balle.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...