SuperRembo Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Konkretize, kur vairs nerakstit. Sini topika, sadala vai foruma un bus deal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 forumā , lūdzu super rembo ,tauta vēlās -,lai tu ej dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Tad apstridi so sakuma Labs ir dzesos prom no foruma forever. Launi jus visi. Sis bus mans pedejais posts. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 (edited) goodbye my love. Edited October 7, 2015 by VajagUnban Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 http://www.richjerk.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 kāpēc tu klausi nīdējus, kuri čurā sēdus? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Tas guļammaiss ir fantastisks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Kr4, man ir divi Galaxy S3 ar sadauzītiem ekrāniem. Vienam ekrāns joprojām iet, otram nē. bet abi strādā. Kur tādus brīnumus var realizēt? Edited October 14, 2015 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Cik gribi par to, kam ekrāns strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Es abus nogrūst gatavs pa 70. Klāt divi vadi un divas kastes. (iespējams es cenās neorientējos) Edited October 14, 2015 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Gign mirst? Thats a fact Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Viņš jau sen ir nomiris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Kāds zin labu auto salona tīrīšanas līdzekli, kurš varētu iztīrīt asins traipus uz bagāžnieka paklāja kas ir virsū zapaskai? Asinis nav cilvēka bet gan dzīvnieka, tas tā priekš gign detektīviem lai nerodas aizdomas, ka esmu kādu noslaktējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Atkal pa ceļmalām lasīji sabrauktās vāveres vakariņām? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Kāds zin labu auto salona tīrīšanas līdzekli, kurš varētu iztīrīt asins traipus uz bagāžnieka paklāja kas ir virsū zapaskai? Asinis nav cilvēka bet gan dzīvnieka, tas tā priekš gign detektīviem lai nerodas aizdomas, ka esmu kādu noslaktējis auto glym. viņiem ir vairāki produkti, atkarībā, ko vēlies tīrīt. pats lietoju šampūnu un pulējamo līdzekli - nekas labāks iepriekš nav lietots. ar turtle nesalīdzināms. https://www.google.co.uk/search?q=autoglym&oq=autoglym&aqs=chrome..69i57j0l5.2034j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Kāds zin labu auto salona tīrīšanas līdzekli, kurš varētu iztīrīt asins traipus uz bagāžnieka paklāja kas ir virsū zapaskai?Asinis nav cilvēka bet gan dzīvnieka, tas tā priekš gign detektīviem lai nerodas aizdomas, ka esmu kādu noslaktējis Gde Vadik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 auto glym. viņiem ir vairāki produkti, atkarībā, ko vēlies tīrīt. pats lietoju šampūnu un pulējamo līdzekli - nekas labāks iepriekš nav lietots. ar turtle nesalīdzināms. https://www.google.c...sm=122&ie=UTF-8 ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Izpalīdziet nūbam - Kur un kā var nokačāt crackotu microsoft office priekš iOS? Ja to nevar izdarīt, kur var nopirkt lētāko licenzi offisam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Ka tik kaut ko nozagt... Pipec Trubām/ planšetēm bez maksas https://products.office.com/en-us/mobile/office Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=X9LS2UZi_xg GOODMAN? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Par to e-Sports video: "Kā redzam, pasaulē cilvēki ir gatavi maksāt naudu, lai skatītos, kā citi spēlē." It kā tas būtu kaut kas jauns. Pēc viņu sacītā mēs saprotam, ka futbola u.c sporta arēnās par biļetēm maksāt nevajag un paši iet spēlēt. Skatītāju tur nav un nekad nav bijuši. "Spēlētājiem ir nepieciešams labas izšķirtspējas monitors 200-300€ vērtībā." Viņi to pateica tā, it kā bez tā kontru nemaz nevar uzspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 "Spēlētājiem ir nepieciešams labas izšķirtspējas monitors 200-300€ vērtībā." Viņi to pateica tā, it kā bez tā kontru nemaz nevar uzspēlēt. Пацан продавец от бога. УЧИСЬ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 https://www.youtube....h?v=X9LS2UZi_xg GOODMAN? Nope, regulē vēl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Par to e-Sports video: "Kā redzam, pasaulē cilvēki ir gatavi maksāt naudu, lai skatītos, kā citi spēlē." It kā tas būtu kaut kas jauns. Pēc viņu sacītā mēs saprotam, ka futbola u.c sporta arēnās par biļetēm maksāt nevajag un paši iet spēlēt. Skatītāju tur nav un nekad nav bijuši. "Spēlētājiem ir nepieciešams labas izšķirtspējas monitors 200-300€ vērtībā." Viņi to pateica tā, it kā bez tā kontru nemaz nevar uzspēlēt. psc man ira gaming kresls vel un es ritigi visus ownoju csaa. No vecakiem paprasiju naudu ka citi sikie csgo ta dara xddd Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 (edited) ķipa šitos? https://youtu.be/gDmcL3LBEo4 Edited October 21, 2015 by m3rsy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now