SuperRembo Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Mosh jā?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Bļēēē laiks laukā krimināls un tādu sola visu vakaru un nakti! Bļēēēē, dubļu ballītei šovakar jāsāk gatavoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 Brrr pie jums rika augsti sobrid.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 Laika apstākļi 1majā SummerSound vakarā, pārsteidzoši SUPER! Šodien izskatās saulītē, vispār būs supā pupā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Gign klusti aktivaks. Savadak serveri tuksi. Vasara brivlaiks, kur jaunie speletaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Tur jau ta lieta ka ir vasara ... tev ir visas ceribas atdzivinat vismaz forumu,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Gta 5 online kads spele ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 kāds te spēlē vai ir spēlējis Nba 2k15?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Visiem jaunajiem pofig, vai nu strādā, vai nu dzerstās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Vispar jau cilveki foruma sez tikunta, vnk laikam nav ko rakstit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Man reali nav ko raxtīt, jo reāli atvaļinājums brutāli nodzerts un atlikušas vēl 3dienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 (edited) Pag.. to ka tu turpini ''pixaat'' mes labi zinam, ari ja tu neraksti to foruma Edited July 16, 2015 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Rit uz pilsetu kur nav elektribas, un lidz pirmdienai tur! Bet laikam labak goodmenu nesatikt, ievilks savas alko avanturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 (edited) Kaads ir juusu viedoklis par tiem Liepaajas pedofiiliem? Tobish tiesas spriedumu. Edited July 16, 2015 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Iespējams, pavirši meklēju, bet neatradu, kur būtu rakstīts, kāds sakars pēc būtības bija tiem pedofiliem ar meitenīti (ģimene, kaimiņi?), kā arī - kas tieši tika izdarīts? Vienvārdsakot, tā informācija par paša notikuma apstākļiem ir tik šķidra, ka ir grūti izveidot kādu viedokli par soda bargumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Es sapratu, ka tie ujobaki likuši tai meitenītei tur tipa čamdīt attiecīgās vietas. Tipa varojuši neēsot, bet tam man grūti noticēt - ar svecīti neviens blakus nestāvēja. Bērnu tik ilgi izmantojot iespējams sabiedējuši. Es uzskatu, ka cietumam bija jābūt paļubomu, neatkarīgi no tā vai viņi varojuši vai arī savus krānus likuši aiztikt. Ja nekļūdos pat virinātājiem ir iespējams cietum sods - a te divi slimiķi rajončikā nopļaus zāli pāris dienas un vaina izpirkta. @FB jau klejo gados jaunākā varoņa foto. Domāju, ka viņam labāk bija iet cietumā. Noteikti pāris entuziasti atradīsies un ielauzīs viņam galvas kausu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Latvijā slepkavas sēžas uz 5-10 gadiem, ko tad var gaidīt? Par cik man senči ir zem iekšlietu ministrijas precīzāk probācija un policija, tad zinu cik tas viss tur bēdīgi notiek. Manuprāt, vēl trakāk ir ka cilvēks iesēžas uz tiem 5 gadiem un iznāk ārā, jo diemžēl cietumsods izolē no sabiedrības nevis kalpo kā pāraudzināšanas iestāde, tas ir, cilvēks iznāk ārā vēl vairāk sapists nekā iesēžas. Līdz ar to tie mazie cietumsodi (5<), manuprāt, pasliktina situāciju visā sabiedrībā nevis uzlabo. Vienmēr jau ir gadījumi, kad cilvēki apdomājas un labojas, bet paskatoties proporcionāli tas procents diezvai ir pietiekami augsts. Ar to es gribēju pateikt, ka cietumos jāsēž tiem, kas ir jāizolē no cilvēkiem un nav spējīgi jebkā iekļauties sabiedrībā neradot tai draudus. Nezinu nekādus sīkumus šai lietā, bet izskatās ka tieši tāds ir tiesneses spriedums. Vispār nesaprotu tādu soda mēru kā piespiedu darbs, to var dot huligāniem, kas stiklus dauza un bojā sabiedrisko īpašumu. Šiem diviem vajadzētu iziet pamatīgu rehabilitācijas kursu (par savu naudu, nevis mūsu līdzekļiem) kā arī visu mūzu maksāt meitenei, kaut kādu pabalstu/kompensāciju saprāta robežās (tā lai nebūtu atkal jāpārkāpj likumus, lai samaksātu sodu) teiksim uz divām galvām tie varētu būt 100 eiro mēnesī. Stulbs sods? Cietušajai pavisam noteikti šāds sods ir 10 reizes izdevīgāks nekā 12 mēnešu cietumsods "netiklo darbību veicējiem". Vēl arī neaizmirstiet, ka ja visus sāks likt cietumā mēs jau par to maksāsim tā summa bija 8 lati dienā - rupji 10 eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Mani vairak interese, kapec taja likuma ir tads punkts, piespiedu darbi. Kada tipa sexualai uzmsksanai ir jabut, lai varetu teikt, piespiedu darbi 100% neko citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Es uzskatu, ka tieši šādi garīgie kropļi ir jāizolē no sabiedrības. Nu es neticu, ka tur ir pilns rublis ja tēvs ar dēlu var kopā izmanot mazu bērnu. Tur vairāk liekās pa ģimenes līniju kaut kāda garīga kaite. Kā arī tas, ka parasti šādi urodi atrod veidu kā atkārtot savas darbības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Es uzskatu, ka tieši šādi garīgie kropļi ir jāizolē no sabiedrības. Nu es neticu, ka tur ir pilns rublis ja tēvs ar dēlu var kopā izmanot mazu bērnu. Tur vairāk liekās pa ģimenes līniju kaut kāda garīga kaite. Kā arī tas, ka parasti šādi urodi atrod veidu kā atkārtot savas darbības. Uz ciku ilgu laiku? Domā laiks viņus izārstēs? Mūžu? Ja tam čalim ir 22 gadi, izvilks līdz 72 tas nozīmē. 50 gadi x 360 dienas x 10 eiro dienā = 180.000 viens mums šāds brīnumbērns izmaksā. Ja sāks visus likt iekšā cietumā, tad ātri vien cietumā dzīvos labāk nekā mēs, kas par to maksājam. Es domāju, ka viens risinājums varētu būt kaut kas uz šo pusi - žēl tikai ka 7 gadus vecs raksts, bet nekas nav mainījies. http://apollo.tvnet.lv/zinas/kimiska-kastracija-ir-loti-darga/389462 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Es nebiju tik daudz cietumu domājis kā to, lai liek psihenē vai olas skrūvspīlēs. Vienkārši fakts kā tāds, ka ja viņš ir kaut ko tādu darījis, tad noteikti atkārtos. Es vēl gadā samaksātu 180 eur lai viņš sēž būrī un tur arī nosprāgst kaut vai 120 gadu vecumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 (edited) Vins cietuma nemaz tik ilgi neizvilktu.. Labakaja gadijuma pec pirmas nedelas uztaisitu pasnavibu jo par vinu nirgatos visi un visur un nelautu dzivot. Edited July 17, 2015 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Sounds good to me. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Vins cietuma nemaz tik ilgi neizvilktu.. Labakaja gadijuma pec pirmas nedelas uztaisitu pasnavibu jo par vinu nirgatos visi un visur un nelautu dzivot. viņam pat nevajadzētu taisīt pašnāvību, viņi viņam palīdzētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 vainīgajiem cietums un olas nost, tiesnesei un prokurorei būtu jāatvadās no darba un jāiet uz maximu stradāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now