Nightmares^^ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Nu un cik tūkstošus jau pelni mēnesī ar to 10nieku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Necik, es vienkārši pārvaldu angļu valodu un varu brīvi runāt, tulkot savos 16 gados, kas ir ļoti labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Nu super, žēl ka pārējie mēs tādi dumi, kuri bez tā 10nieka arī var A+ tizlā testā dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Tas gan, test gavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Huļi tu taisnojies, a bļe? :D Labs jautājums. Nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Kur ir iespējams noīrēt tehniku, ar kuras palīdzību varētu izkaisīt (ar šļūteni) ~20 m3 smilšu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Kāds var ieteikt, kur pirkt ērtu, un salīdzinoši lētu datorkrēslu. Sanāk pēc darba sēdēt pie pc, lai vismaz ir ērti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Atkarībā no tava svara. Pieņemot, ka esi stipri zem 100, derēs jebkurš no Optimus mēbelēs pieejamajiem. Tobiš ērti var būt daudzi, izturīgi mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) sveru 80 kg, 190 cm augumā, man jau kādus 2 gadus ir parastais biroja krēsls kuru dabūju pa brīvu, tāds nedaudz nojāts un taisīts ir, bet sēdēt itkā pagaidām var Edited June 12, 2015 by Wildcard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Nu tad go šopingā uz mēbeļu veikaliem, gandrīz visos ir kaut kas pieejams no riteņkrēsliem. Jo lēti tāpat neko reāli labu nevar atrast. Optimus`ā ir no 80-150Euro pieejami daudzmaz ok krēsli pēc skata un ērtuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) Wise words, nāksies vien ripot uz Rīdziņu.. Jā, pats tieši sāku skatīties, kā ieminējies par to. Edited June 12, 2015 by Wildcard Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 skrien pa virsu aizvakar, šis i tas vakars kad puķes zied un tālāk tu man neiazej mīlu tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Izdzesa manu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 nav ko troļļot jau svetdienas rītā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Iedomājies. Es ~2:00 naktī, garāžā gaidot kamēr krāsa apraujās, ienācu gign'ā. Skatos, SR torpiku uzcepis, tajau jāpalūr, varbūt kas labs. Atveru. SR vispirms nozīmējas, ka viņam ir kruta vga, un tad velviena bilde, kā ar fleksi iebraucis korpusā, lai viņu tur iebāztu. Viss. Tam tiešām topiks bij vajadzīgs? Es vakar vakarā ar elektrodiem metināju leņķus uz marmora flizem iekš gallerija rīga. Topiku netaisu par to. Nav vajadzīgs velviens topikus, kur brutāli kakāt. Vari to postu te ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 http://typing-speed-test.aoeu.eu/ Interesanti, cik daudz ātrpirksti mums gignā ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Your score: 275 CPM (that is 55 WPM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 229CPM tikai, bet neuzskatu to par atbilstošu rādītāju, jo tas ir no nesakarīgi saliktiem vārdiem, ja būtu pašam savas domas par ko jāraksta, būtu ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) Your score: 333 CPM (that is 67 WPM) "don't" vien man aizņem vairāk laika nekā vajadzētu Edited June 14, 2015 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Spēlēju csgo, un ne no kā, sāk spēlēt video random reklāma, iekš csgo.Izeju uz dekstop viss tīrs nekas nav atvēries, vien vārd sakot nevarēju atrast no kurienes nāk, ieeju atpakaļ csgo tur kur update lapa un tur metas random lapas ārā. Tas ir vīruss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
windy ;) Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 184 CPM. Nav slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 tas ir slikti man pašam ir 500cpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Uz klavieri vispār neskaties vai nu dirs Es vairāk par 300 nevaru izspiest, značit tu vispār bez mazākās pauzes raksti, ja jau to pašu spēj izspiest 2x ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keepo Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 380 uz tizlas portatīvā klaviatūras, būs man stacionārais un normāla klaviatūra, gan jau uz kādiem 450 varētu dabūt, vairāk gan ar tik tizliem pirkstiem kā man nedabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Uz klavieri vispār neskaties vai nu dirs Es vairāk par 300 nevaru izspiest, značit tu vispār bez mazākās pauzes raksti, ja jau to pašu spēj izspiest 2x ātrāk Es tos 275 dabūju uz klaviatūru neskatoties, nācās kādas 4x arī padzēst, bet tomēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now