rhrds Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 es noskatijos visu tavu 'beating teatris' gifu paraksta un es nezinu vispar Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 kaadu sidru ar 1graadu? Neesmu manijis tadus, laigan specialu uzmanibu tam pieversis ari neesmu. Un kam tev ta informacija vispar vajadziga? Es ilgi nevarēju saprast kā tas ir saistīts ar EA testera darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 EA testera darbu.. ? Es laikam esmu ko palaidis garaam no SR dziives, pastaasti detalizetak pie kaadiem projektiem tad shamais atkal strada SR- agrak alko skaitijas no 5gradiem? Tad sanak ka jebkurs 10gadigais vareja pirkt kautvai to pashu aldara alu ar 4%alko? Kautko tu te smagi lej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Es runaju par 8-12 gadu pagatni. Kad sidru vareja legali veikala nopirkt, neskatoties uz 3-4.5 gradiem, jo nebija sis dzeriens alkoholisko kategorija, so dalu izmainija likumos tagad. Alus pieder pie 18+ gadiem, bet ka ne divaini butu neskaitas alkoholiskais dzeriens pec likuma Sis te svaigais punkts mustdienu likumos. 1) alkoholiskie dzērieni - vis i no pārtikas izejvielām izgatavotie spirtu saturošie produkti ar absolūtā spirta daudzumu virs 1,2 tilpumprocentiem, izņemot alu; Sanak, nav alko. Dzeriens, bet tirgot/pirkt var no 18 jo virs 1.2 gradiem Agrak sini panta bija 4 vai 5 gradi, tagad 1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Ja runā par likumu, tad pie reizes norādi kur tas rakstīts vai iekopē. Mazums kā tu to visu esi interpretējis pēc savas 9. loģikas paralēlā universa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 http://m.likumi.lv/doc.php?id=50689 Nu sobrid uz sodienu sanak, legali dabigi raudzetu kvasu ar 1.2 gradiem var zem 18 pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Kāpēc gan bērnu pasākumam vispār vajadzētu skatīties uz kvasu ar 1.2% alko un domāt var vai nevar. Ir tak pietiekami daudz bezalkoholisko alternatīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 (edited) dabigs kvass nevar but bezalkoholisks pilnibaa bet tie fake ass kvasi garso pec suda + principa ne ar ko neatskiras no cola fanta aka gazetajiem cukurudeniem Edited May 18, 2015 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Hvz. Sobrid korekti gribas so izprast. Tie likumi likumiem mudz. Ja runa par alu to var dzert ja neparsniedz 0.5% Citi dzerieni, kas nav slus 1.2%. Mja izmezgities var tajos likumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 izmezgities var censoties saprast ko tu raksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Dabigs kvass labi garso, bet tas kas pudeles divains. Ir iespejams pie izlejama tikt. Tapec ari tiek petits likums lai viss butu legit. Agrak sidrs ar bij legit, tagad vairs nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 bernu pasakuma ieradisies policija un parbaudis vai kvass nav parak stiprs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Strahovka. Negribas risket, laicigi labak visu izpetit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 (edited) rzhu nemogu Kada strahovka, veel? Tu tiesam pielauj iespejamibu ka uz bernu pasedeshanu kautkadu ieradiisies zaljie un saks parbaudit gradu daudzumu kvasaa ? un btw runajot par kvasiem, tad es ja dzeru kautko tadu tad tikai no Ilguciema veikala izlejamo, tapat ka alu, nu ok iznemums ir Tervetes.. Vot Tarhuns gan agrak bija garsigs padzeriens, tik nesen pirku, bet nebija ta garsha kas senaak :> Edited May 18, 2015 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Opa ko nejausi uzraku. Cēsu alus ražotajā bezalkoholiskajā sidrā Fizz faktiskā alkohola deva nepārsniedz 1,2%, kas pēc Latvijas likumdošanas ir bezalkoholisks dzēriens, tādēļ uz to neattiecas tirdzniecības ierobežojumi. To var tirgot visu diennakti. Bezalkoholiskais sidrs Fizz pieejams lielākajās Latvijas tirdzniecības vietās; pildīts 0,5l skārdenē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 (edited) Izstasti, ludzu- kapec uz to bernu ''balliti'' vajag tiesi kautkadu sidru? a btw man te pachuksteeja ka Latvijaa no Krievijas tiek importets ieksa Tarhuns stikla pudeles, kas esot baaigi labs- nu tads ka senak Bus janoperk. Edited May 18, 2015 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 To jajauta tam cilvekam. Man uzdevums iedots atrast ko var, un lai tas butu legit. Pagaidam izskatas ka busu izpildijis savu majasdarbu, domaju ka tik kvass, bet izradas LV ir bezalkoholiskais sidrs ari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 vaitad pirms gada neaizliedza 1,2 gradigos arī?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 (edited) Izstasti, ludzu- kapec uz to bernu ''balliti'' vajag tiesi kautkadu sidru? a btw man te pachuksteeja ka Latvijaa no Krievijas tiek importets ieksa Tarhuns stikla pudeles, kas esot baaigi labs- nu tads ka senak Bus janoperk. ja no rigas tad KKC loti feins tarhuns ir, ari stikla pudeles, pielauju ka tas ko doma, saucas 'Vostok' vai kaut ka lidzigi. Edited May 18, 2015 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Citi mazāki naktsklubi arī organizē bērnu ballītes un uz viņiem tiešām nāk nepilngadīgo lietu inspektori, kas ķer mazos dzērājus un pīpmaņus, kā arī pārbauda vai tiem netiek tirgoti grādīgie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 pulsaa pahod agrak bij tas bernu ballites ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 kādam ir sony xperia z3? Varētu palūgt uzrakstīt kādas atsauksmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Kādam te ir Ploika aKa ps4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 (edited) Kas par spēlēmajiem (airzmirsu kā rakstās) gabaliem ir? Edited May 18, 2015 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now