dienaszaglis Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Sveiki! Kas isti ir fiziskas personas audits, un ko man ar to iesakt ??? Atnakusi tada vestulite. nu ja tev tāds būs, labāk mūz uz citu valsti, vai atri pardod atdod savas mantas kādam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Nu man tads ari ir atnacis. Tapec interesejos, kas tas ir, ka izlist no situacijas. Jo pagaidam 0 saprasanas, kas tas ir, un kadas sekas bus, kad saksies intervijas dala klatiene ar tiem cilvekiem. Tas ir kadas pasacinas gatavot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Nu man tads ari ir atnacis. Tapec interesejos, kas tas ir, ka izlist no situacijas. Jo pagaidam 0 saprasanas, kas tas ir, un kadas sekas bus, kad saksies intervijas dala klatiene ar tiem cilvekiem. Tas ir kadas pasacinas gatavot. esi gatavs uzrādīt visus čekus, visu naudu, kur esi ieguvis un izterējis, tāds nenāk tāpat vien, kko esi sagrēkojis, nauda kontā neapgrozās pa daudz? vai varbūt teŗē krietni vairāk nekā alga, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Kredits. Ienakumi protams minimalie. Tapec ja ta skatas nesakrit. Jo halturas nenemu vera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Sanak 0 punkts bija nulles deklaracija un tagad vinu iedarbinata programma RASA. Un cik sapratu vini visus iedz lur tagad. 1 pers audita izmaksas valstij 3000 euro pat ja piedzis sodu 300 euro si atskiriba vinus neinterese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Ir kadi padomi ka var atkratities ?? Esu gatavs uzklausit visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Sāc audzēt trušus, būs legit income. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 pirms pāris gadiem manējie 100k ls privāto auditu nomaksāja beidzot, kā saka, jautri līdz laikam..(team latvia go!) rembo mūc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Prieks trusiem vajag 15000 euro, un sobrid ar Lietuvas tirgu nav saprotams cik tas stabili. Paslaik man ir aktuali ko darit, jo pec nedelas uz paklaju vedis Un visbeidzot ka es vispar halturas vidam uzradit varu, lai tos % samaksat legali ? Ja es draugam, kaiminam izpalidzu par $ Vietejais vid sutija uz x kantori tas uz y tad y atpakal pie x. Beigas man pateica, lai tik stradaju viss bus ok. Tagad es redzu ka nekas nav ok pat ar vid svetibu, kuru vajadzeja uz diktafona ierakstit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Rīta Lācis ar Cash un n0r3ku būs jāiet Liepājā medīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Tāpat skaidrs, ka vienīgie, ko viņi sakoļīs būs viens otru 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 sodien kolosals laiks(+8), bija greks neizvest savu yamaha ielas... samati daudzi brali un masas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Ja nav nodlepums cik jums videji paliek naudas ziemas sezona pec komunalo ires samaksas. Un vai ar atlikuso uzskatat ka pietiek norm dzivot ? Dzimums, darba stazs optional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 īri nemaksāju vispār, dzivoju slīgstot parādos, jo viss piķis aiziet saļarā un sms kredītu apmaksā. labi vismaz ka sanāk kādu noscamot, tā vismaz varu kaut kā izdzīvot. Dzimums: Ono, Darba stāžs: 10+ gadi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Vot to es nevaru saprast. Ka var dzivot, eksistet paradiem krajoties ?? Vai viena bridi nebus ta ka 0.00 nav kur dabut utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 YOLO 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Daudzi cilvēki nesaprot neko par Tevi Rembi, btw. Tu vienkārši esi godīgs cilvēks, kuram tikai pa retam uznāk fiziskas personas audits, savukārtBota jau ir rūdīts zeperis, kurš dzīvo tikai no tām maģiskajām steam kastēm, kas tiek viedi izkrāptas no lētticīgajiem jauniešiem. Tu galvenais nesapinies ar Botu. Tavs kodolfiziķa maģistra grāds pret Botas viedo un viltīgu skatījumu uz dzīvi nobālēs. Acumirklī dzīve pazudīs un nekad vairs nevarēsi saviem trušiem būvēt portālus ingresā. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 šķiet, ka rembo akkauntu lieto vairāki cilvēki, bet ja maldos, tad vispārējs džeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 šķiet, ka rembo akkauntu lieto vairāki cilvēki, bet ja maldos, tad vispārējs džeks Tu maldies. Viņš ir viens no milijona un milijons vienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 par cik te apgrozās dažādi cilvēki, varbūt var piedāvāt kaut kādu part-time darbiņu pie datora. visu dienu esmu offisā vairāk sēžu nekā daru (šobrīd), tad labprāt piepelnītos kaut kādā veidā - interneta satura moderēšana, tulkošana (english-latvian-english), ir galva uz pleciem varu apgūt arī ko jaunu. Tas tā, ja kādam ausīs iekrīt, kas piedāvājams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Tad es arī piesakos uz piepelnīšanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 ja mākat somu valodu ir ko piedāvāt p.s. google translate neder Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Ta fiziskais audits nav laba lieta. Draugam kurs auto pats remonte brivaja laika, sodu norava 19 000 euro apmera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 A tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Mani vel krata. Drizuma bus 3 reizi uz parrunam jaiet. Jums varu ieteikt neperciet kustamos, nekustamos ipasumus ja ienakumi nav 100% tiri. Ka ari kreditus nenemiet. Mustdienas pavisam traki. Gribi kaiminam palidzet par $ maksa nodokli, pardod auto maksa nodokli, izaudze zemenes notirgo maksa nodokli, draugs uzdavina zelta kedi deklare un 10% samaksa vertibas nodokli. Visur ples nodoklus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now