Pusdzīvais Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Man fēcīts tikko paziņoja, ka mūsu Lācītim ir dzimšanas diena. Nu ta daudz bučas no manis Balle jātaisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 (edited) Vajadzētu tā kā ieķert vienu smokingu. Sanāks gan uzvilkt max pāris reizes gadā. Iemetīšu aci tur, paldies. Cik apmēram naudiņās sanāk? 400-500 EUR? aizej uz MANS DRĒBJU SKAPIS , atrodas barona kvartālā, ļoti lēti, kvalitāte ari laba, apkalpošana ļoti laba, pats pirku sev kāzām smokingu tur. Edited January 26, 2015 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Nopirku 5 lv gazes akcijas. Sapratu ka nakamajas reizes ne mazak par 100 eur jagulda. Lai komisija mazak sapetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Nopirku 500 kastes ar snikeriem, nesen teica, ka kakao cena daudzkāršosies, būs business. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 5 tonna grikju joprojam nav palikushas aktualas. Ko man darit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Ja tu snikerus dabuji leti esmu gatavs 100 gab zem tirgus cenas panemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Es varu tev saražot 100 sniķerus, bet būs jāpagaida kādu laiciņu, tikai sagādā man riekstiņus un šokolādi... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Ir arī kaut kas, ko SR nav darījis vai kur nav iesaistījies? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Varbūt vēl nav bijis kosmosā, taču pavisam noteikti ir saistīts ar tur esošajiem. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Man fēcīts tikko paziņoja, ka mūsu Lācītim ir dzimšanas diena. Nu ta daudz bučas no manis Balle jātaisa. Paļdies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Paļdies! jāā, liels sveiciens svētkos tā turpināt un, lai viss izdodas!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Šodien biju aizskrējis uz Rīgu, nu i Jums tur sniegs un dubaks... Brrrrr...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 labak brauc uz saldu, nav sniega un silts, un garšīgs alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Šodien biju aizskrējis uz Rīgu, nu i Jums tur sniegs un dubaks... Brrrrr...... To tu sauc par sniegu? Knapa kārtiņa.. un aukstums arī nav tik traks.. Kas jums tur liepājā štoļi žarons? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Sveicieni Nak3Dam jubilejā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Kaut ka forums pamiris. Guljat vai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Visi gaida, kad tu kko stulbu ierakstīsi, lai to varētu apsmiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Kāds var pateikt kādu sludinājuma weblapu bet vācu līdzīgu kāda ir ss.lv Vēlos iepētīt vācijas mašīnu cenas. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 mobile.de? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 autoscout24.de/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) Varbūt kāds grib nopelnīt kādu eiro un palīdzēt man uztaisīt dizainu panelim? Kaut ko līdzīgu šiem. Ja kas PM EDIT: kāds nezin kāda sistēma GFX.lv ir? Es pieregojos un man neko neļauj darīt... EDIT2:Nevermind, forums izskatās diezgan miris anyway. Kādas idejas kur meklēt cilvēkus kam ir laba dizaina izjūta un prasmes? Edited February 1, 2015 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 (edited) Zorg, kas tieši tev ir vajadzīgs? raksti PM un izskaidro sīkumos, moš varu palīdzēt. P.S B0rings gadijumā ar kautko tādu nenodarbojās? Edited February 1, 2015 by LittleAtoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Nope, esmu garām šajā jautājumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=b2vry3Bq06A iztiks bez video sadaļas Edited February 2, 2015 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DEZ3oPHMmqU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now